Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα ,

κατά 99% είναι αυτό εδώ : http://tech-reviews.co.uk/reviews/silver-power-sp-ss500-power-supply-review/

Θα το κοιτάξω το μεσημέρι για επιβεβαίωση . Πάντως δεν μου φαίνεται παράλογο γιατί φαντάζομαι έχουν ημερομηνία λήξης αυτά και το δικό μου είναι το μόνο που δεν έχω αλλάξει από το 2009 που έφτιαξα τον σταθερό στο σπίτι .

Δημοσ.

Καλημέρα ,

κατά 99% είναι αυτό εδώ : http://tech-reviews.co.uk/reviews/silver-power-sp-ss500-power-supply-review/

Θα το κοιτάξω το μεσημέρι για επιβεβαίωση . Πάντως δεν μου φαίνεται παράλογο γιατί φαντάζομαι έχουν ημερομηνία λήξης αυτά και το δικό μου είναι το μόνο που δεν έχω αλλάξει από το 2009 που έφτιαξα τον σταθερό στο σπίτι .

Ονομασια κατι μεταξυ Silverstone και το δευτερο συνθετικο των ΤΤ true/tough-power, ετσι για να κοροιδεψουμε καποιον ημιμαθη που καπου καπως καποτε καποιος του μίλησε για silverstone και για tough power και τα έχει κανει αχταρμα μεσα στο μυαλο του. Logo μια κακή μιξη των logos των enermax thermaltake και silverstone!

Χαρακτηριστικά στο ταμπελακι για γέλια...  ενα 80plus symbol παλι για τους ημιμαθείς που ουδεμία σχέση εχει με την επίσημη πιστοποιηση 80 plus.... Γοριλάκος στην φωτογραφία για να μας υπενθιμίζει ότι μαλλον έχει κατασκευαστεί απο πιθίκια και απευθύνεται σε μακακες!!!

Παλι καλα που έζησε και τόσο και δεν τραβηξε και τπτ αλλο μαζι του στο τάφο....  

• Like 2
Δημοσ.

Ονομασια κατι μεταξυ Silverstone και το δευτερο συνθετικο των ΤΤ true/tough-power, ετσι για να κοροιδεψουμε καποιον ημιμαθη που καπου καπως καποτε καποιος του μίλησε για silverstone και για tough power και τα έχει κανει αχταρμα μεσα στο μυαλο του. Logo μια κακή μιξη των logos των enermax thermaltake και silverstone!

Χαρακτηριστικά στο ταμπελακι για γέλια...  ενα 80plus symbol παλι για τους ημιμαθείς που ουδεμία σχέση εχει με την επίσημη πιστοποιηση 80 plus.... Γοριλάκος στην φωτογραφία για να μας υπενθιμίζει ότι μαλλον έχει κατασκευαστεί απο πιθίκια και απευθύνεται σε μακακες!!!

Παλι καλα που έζησε και τόσο και δεν τραβηξε και τπτ αλλο μαζι του στο τάφο....  

Φαντάζομαι ξέρεις καλύτερα , πάντως όταν το είχα αγοράσει κάποιος από αυτο το φόρουμ το είχε προτείνει με σιγουριά αν θυμάμαι καλά ... Τεσπά να το αφήσω και όσο πάει μιας και δουλεύει τώρα πάλι ο υπολογιστής ή να το στείλω στα σκουπίδια μην κάψει και τίποτα άλλο?

Δημοσ.

Εγώ θα το άλλαζα όπως και να είχε, μέχρι στιγμής φαίνεται να υπό λειτουργεί,ο μόνος λόγος να άφηνα τέτοιο τροφοδοτικό πάνω σε pc θα ήταν αν το ίδιο το pc δεν θα το κοστολογούσα πάνω από 50-70€.

Για αρχή πάντως κοίταξε να δεις μήπως μπορέσεις να βρεις από κανέναν κάποιο δανεικό να δοκιμάσεις για να λυθούν όλες οι αμφιβολίες.

Δημοσ.

Το pc αυτή τη στιγμή έχει fx6300 , ρ9 270 , ssd intel , hdd εντάξει πανάκριβο δε το λες αλλά όχι και 50-70 ευρώ .

Δεν έχω ρε γαμώτο δανεικό αλλιώς θα το είχα βάλει . 

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576

Αυτό εδώ τι λέει? Αξίζει semi modular να καθαρίσει και λίγο το κουτί ή? Από θόρυβο πως πάμε?

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το coolermaster ,στα ίδια περίπου χρήματα υπάρχει και το seasonic αν δεν ενδειαφέρεσε για modular.

Επίσης υπάρχει και αυτό το thermaltake το οποίο ειναι πολύ αξιόλογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...