Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω ότι τους SSD οι περισσότεροι τους χρησημοποιείται για OS μόνο και για αποθήκευση έχετε άλλο δισκο. 

Έχω ένα laptop το οποίο το χρησημοποιώ στην δουλειά μου όλη μέρα και είναι 4ετίας. Ο δίσκος πόσο να αντέξει ακόμα?  Θέλω να τον αλλάξω.. Θα μπορούσα να βάλω SSD για καθημερινή χρήση? Δεν έχω καταλάβει πόσο ειναι αυτό το όριο επανέγραφων που περιορίζει τους SSD?  

Πάντως δεν νομίζω οτι γράφω πολλύ όγκο σε αυτό το δισκο.. Δεν κατεβάζω τίποτα ταινιες κτλ.. Χρήση internet και τα αρχεία που δουλεύω είναι μικρά σε μέγεθος. 

Δημοσ.

Ανάλογα τι προορίζεται να κάνει κάποιος 

Σε καθημερινή απλή χρήση internet / games / office φτάνει ένας 120/128gb βαριά 250/256gb

Κάποιος που δουλεύει σε επαγγελματικό στάδιο παίρνει 2 και τους κάνει raid(ασφάλεια/ταχύτητα) ή έναν 500+gb για τα αρχεία που επεξεργάζεται λόγω της ταχύτητας προσπέλασης / εγγραφής / επεξεργασίας αρχείων κτλ 

Δημοσ.

Εντάξει μέγεθος ξέρω να διαλέξω.. π.χ. Αυτός που έχω τώρα είναι 680 από τα οποία χρησημοποιώ τα 150 μόνο! 

Το θέμα είναι οτι διάβασα οτι έχουν όριο επανεγραφών... Εγώ λέω με απλή χρήση φτάνω σε κάποια χρόνια στο όριο ή ούτε καν?

Δημοσ.

Ας πούμε 4ετία.. Τι γίνετε όταν πια φτάσει στο limit επανεγραφών?

Λογικά ούτε καν θα ανοίγει ο υπολογιστής αν δεν μπορεί να γράψει εντελώς τίποτα στον δίσκο?

Δημοσ.

δύσκολο να το φτάσεις στο limit, αν χαλάσει για οποιοδήποτε λόγο μεσα στην εγγύηση φυσικά είσαι καλυμμένος.

μην σε ανησυχεί η αξιοπιστία του δίσκου, απλά κάνε μια έρευνα αγοράς για ένα αξιόπιστο μοντέλο, +1 από μενα για μακριά από τον αργό V300.

Για το ψυχολογικό, η samsung δίνει 5 χρόνια εγγύηση http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42592&cat=6

δεν έχω ψάξει αν υπάρχουν άλλες εταιρίες με 5 χρόνια εγγύηση

Δημοσ.

Σημασία έχει να μην χάσεις δεδομένα... Η εγγύηση δεν με καίει τόσο όσο τα δεδομένα.

Ο λόγος που θέλω να βάλω SSD είναι διότι δεν θα έχω τόσο φόβο να χαλάσει να χάσω δεδομένα!

Άμα ειναι να χαλάει και αυτός δεν τον θέλω...

Εντέλει αν φτάσει στο limit τι γινετε στο μηχάνημα?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν περιμένεις να φτάσει τα όριά του ο δίσκος. Πάντα κρατάς αντίγραφα ασφαλείας της δουλειάς σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σημασία έχει να μην χάσεις δεδομένα... Η εγγύηση δεν με καίει τόσο όσο τα δεδομένα.

Ο λόγος που θέλω να βάλω SSD είναι διότι δεν θα έχω τόσο φόβο να χαλάσει να χάσω δεδομένα!

Άμα ειναι να χαλάει και αυτός δεν τον θέλω...

Εντέλει αν φτάσει στο limit τι γινετε στο μηχάνημα?

Αν φοβασαι να χασεις δεδομενα,κανε καθημερινο backup σε usb stick,εξωτερικο σκληρο η δευτερο δισκο.Ειναι νομος αυτος.

Δημοσ.

Ωραία ας πούμε ότι παίρνω αυτόν τον Ultra2...

Ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνω clone copy τον υπάρχοντα δισκο μου στον καινούργιο δίσκο??

Χρειάζομαι εξωτερικό usb reader για σκληρό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...