gavromania Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλημερα,μιας και δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης κινητου λογω οικονομικου αν μπορουσε καποιος να βοηθησει με τις γνωσεις του να περασω αλλη rom μιας και αυτη που φοραει σερνεται και κολλαει χωρις ιδιαιτερη χρηση,σε μια αναζητηση που εκανα μιας και ασχετος με το θεμα δεν φαινεται πολυ δυσκολο να το τολμησω μονος μου,εκει που εχω κολλησει ειναι στο που μπορω να δω αν η νεα rom που θα εγκαταστησω εχει ελληνικα μεσα? π.χ εχω κατεβασει rom 4.4.4 cyanogenMod απο το γνωστο site xda,πως θα δω αν εχει και ελληνικα μεσα? Ευχαριστω!!!
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Το ειχα το συγκεκριμενω κινητο. Αρκετα καλο για τις απετησεις που ηθελα. Τωρα η cyanogenMod απο οτι ξερω εχει ελληνικα. Στο δικο μου(S3 i9300) που εχω βαλει την 5.1.1 εχει ελληνικα.
gavromania Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Το ειχα το συγκεκριμενω κινητο. Αρκετα καλο για τις απετησεις που ηθελα. Τωρα η cyanogenMod απο οτι ξερω εχει ελληνικα. Στο δικο μου(S3 i9300) που εχω βαλει την 5.1.1 εχει ελληνικα. καλημερα,οταν την κατεβασω ζιπαρισμενη υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρουμε?
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν υπαρχει(νομιζω). Εχω βαλει αρκετες σε διαφορα Samsung και μπορω να σου πω οτι σε ολες υπαρχουν ελληνικα.
gavromania Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οχι δεν υπαρχει(νομιζω). Εχω βαλει αρκετες σε διαφορα Samsung και μπορω να σου πω οτι σε ολες υπαρχουν ελληνικα. μιας και το ειχες του εβαλες την 4.4.4 kit-kat αυτη βρισκω,και αν ναι ειδες διαφορα? ευχαριστω!!!! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2015 από gavromania 1
saruman123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. Ναι ηταν πολυ καλητερα με την 4.4.4. Λες και ειχες αλλο κινητο.
gavromania Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. Ναι ηταν πολυ καλητερα με την 4.4.4. Λες και ειχες αλλο κινητο. οκ ευχαριστω!!!
gavromania Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 οκ ευχαριστω!!! καλημερα φιλε μου,επανερχομαι προσπαθηασα να εγκαταστησω μια ρομ εκανα ολα τα βηματα και μολις την ετρεξα για εγκατασταση εκανε την επανακινηση και εμεινε στο να δειχνει τα τετραγωνακια της εναρξης να κινουνται και τιποτα αλλο,μηπως εχεις καποιο link απο αυτη που κατεβασες εσυ να μου το στειλεις μια και ειναι δοκιμασμενο. Ευχεριστω!!!!!
saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν κολλήσουμε σε bootloop Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία, μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη, επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset" επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση. Κανε αυτα και αν δεν κανεις κατι θα δω που εχω το link. Εδω ειναι και το link:http://www.teamandroid.com/2014/03/27/update-galaxy-core-duos-i8262-android-442-kitkat-cm11-custom-firmware/2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα