suspiria Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Με ενδιαφερει να εχω ταυτοχρονα επιλεγμενες και τις 2 εξοδους της καρτας ηχου του υπολογιστη δηλ και αυτην των ηχειων οπως φαινεται στη φωτο και την ψηφιακη.Πως γινεται αυτο;Με το που κανω δεξι κλικ ''ορισμος ως προεπιλεγμενης συσκευης'' φευγει ο ηχος απ τη μια και παει στην αλλη. Windows 7 64bit.
h3Xx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν γινεται να το κανεις αυτο που θελεις στα win7 απ'οσο ξερω. Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις το VAC (Virtual Audio Cable). Με λιγο search βρηκα αυτο: Site: https://www.raymond.cc/blog/virtual-audio-cable-enables-multiple-audio-outputs-in-windows-7/ 1
suspiria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 δεν βλεπω πουθενα το δικο μου σεναριο ομως
suspiria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να γραψω ιντερνετικο ραδιοφωνο σε ενα deck mini disc.Οποτε αυτο που κανω τωρα ειναι να ενεργοποιω την ψηφιακη εξοδο να την στελνω στο mini disc και μετα απο την αναλογικη εξοδο του στον ενισχυτη για να ακουω τι παιζει.Αν δουλευε και η εξοδος των ηχειων ταυτοχρονα θα ταν το ιδανικο.
h3Xx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις με το VAC. Απλά θέλει λίγο χρόνο να μάθεις το πρόγραμμα. Αν δεν βγάλεις άκρη με αυτό εγω προσωπικά δεν ξέρω κάποια άλλη εναλλακτική.
John-lamia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείς να το κάνεις άνετα. θα κάνεις αναπαραγωγή τον σταθμό που έχει από δυο διαφορετικά προγράμματα. Δηλαδή και από crome και απο Firefox. Και στον κάθε browser θα δηλώσεις την κάρτα ήχου που θα δουλεύει.. τόσο απλά. Εγώ βασικά αυτό το έχω κάνει στα προγράμματα που ακούω μουσική και βλέπω ταινίες. Και ανάλογα την περίσταση παίζω το κάθε πρόγραμμα με την ένωνε που θέλω.
suspiria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 η καρτα ηχου ειναι μια απλα εγω θελω να χρησιμοποιω ταυτοχρονα και τις αναλογικες και τις ψηφιακες εξοδους της
Losser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 1.Με vac οπως σου είπαν παραπάνω. 2.Μπορεις να ανοιξεις το ιδιο ραδιο πχ με firefox και vlc, και απο το vlc να επιλέξεις διαφορετικη εξοδο ήχου. μπορείς να το κάνεις άνετα. θα κάνεις αναπαραγωγή τον σταθμό που έχει από δυο διαφορετικά προγράμματα. Δηλαδή και από crome και απο Firefox. Και στον κάθε browser θα δηλώσεις την κάρτα ήχου που θα δουλεύει..τόσο απλά. Απο firefox και chrome δεν μπορεις να "δηλωσεις την καρτα ηχου που θα δουλευει"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα