pontios16 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά... Έχω βάλει σε δύο λάπτοπ τα windows 7 sp1 σε πολλές διάφορες εκδώσεις (x86 x64 ultimate home premium) Αλλά σε όλες μα όλες δε μπορώ να κάνω updates... Αργεί πάαααααρα πολύ και μετά από μισή μέρα θα κάνει κάτι λίγα update και ΑΝ τα κάνει! Δοκίμασα και διαφορετικά ISO και από usb stick και από dvd... Το ένα από τα δύο λάπτοπ έχει και SSD... Μήπως η MS έχει βάλει το χεράκι του αυτές τις μέρες στα updates? :/ ποτέ μα ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στα windows 7! Να τονίσω πως πέρασα και windows 7 χωρίς SP1 και όλα τα updates που είχε, τα έκανε κανονικά μέχρις ότου πέρασε τα SP1 και πάλι είμαι στην ίδια μύρα.... Έβαλα το autopatcher 1.4.43 και το wsus να κατεβάζουν τα updates μπας και τα κάνει Offline!
jim_p Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αφου ηδη δοκιμασες καποια λυση που τα κατεβαζει και τα εγκαθιστα offline, δοκιμασε και την καλυτερη (imho) για αυτη την περιπτωση, το wsus. Οντως οι ενημερωσεις ειναι πολλες, περισσοτερες απο 180 τελευταια φορα που τις κατεβασα με το wsus. Και μιλαμε παντα για τις αναγκαιες, δηλαδη χωρις να περιλαμβανονται σε αυτο τον αριθμο και οι προαιρετικες. http://download.wsusoffline.net/
dancer_69 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Έχει πρόβλημα ο νέος update agent και λύση που να λειτουργεί δε φαίνεται να υπάρχει(τουλάχιστον απ' όσο έψαξα εγώ). Πάντως αν αφήσεις να ψάχνει μόνο του για ενημερώσεις, κάποια στιγμή τις βρίσκει και τις κατεβάζει μαζεμένες. Αν του πατήσεις εσύ το κουμπί να ψάξει για ενημερώσεις κάνει μισή μέρα και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα