varkast Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Σήμερα εγκατέστησα στον υπολογιστή μου τα Ubuntu 14.4. Εκανα παράλληλη εγκατάσταση με τα windows 8. Όταν ανοίγει ο υπολογιστής δεν μου βγάζει επιλογή ποιο λειτουργικό θέλω να δουλεψω, κ για να αλλάξω λειτουργικό κάνω επανεκκίνηση και μπενω στα bios και επιλέγω απο το boot menu ποιο λειτουργικό θέλω να δουλεψω. Πως θα το κάνω να επιλέγω ποιο λειτουργικό θέλω μόλις ανοίγει ο υπολογιστής; ευχαριστώ για τον χρονο σας
jim_p Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εχεις 2 δισκους? Αν ναι, οταν εβαλες το ubuntu, αποσυνδεσες το σκληρο με τα windows? Αν ναι, κακως
benign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν ειναι τιποτε το τρομερο να μπαινεις 5 δευτερα στο bios και να επιλεγεις boot disk.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Επρεπε να βαλεις το λινουξ τελευταίο, το πρόγραμμα που διαχείριζεται το βοοτ μενου λέγετε grub, περισσότερα εδω για αποκατάσταση του μενου http://linuxmint.gr/index.php/topic,1824.msg16285.html#msg16285
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αφού μπορείς και μπαίνεις στα windows κατέβασε και τρέξε το ελεύθερο easybcd,σε αφήνει εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις το μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα