Προς το περιεχόμενο

nova se 2 tv

ekans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα. εχω κανει την κλασικη συνδεση nova αυτου του αποκωδικοποιητη https://www.google.gr/search?q=NovaBox+HD+831&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqPup34HSxwIVwlYUCh3S0gkP#imgrc=qkJLx2b7GMOevM%3A

και θελω να δωσω σημα και σε αλλη tv (να δειχνει το ιδιο χωρις να αλλαζω καναλια). εχω στον νου μου τα συγκεκριμενα βοηθηστε με αν κανω λαθος.

καλωδιο σηματος με ενα ανταπτορακι για πισω απτο nova σε δορυφορικο, και συνγχρονισμο την tv με το καναλι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η nova αν ρωτησεις σου δινουνε και ενα μικρο δεκτη σε περιπτωση που θελεις δευτερη τηλεοραση να εχει nova αλλα αν εννοεις να κανεις συνδεση οπου βλεπουν και οι δυο τηλεορασεις το ιδιο ακριβως πραγμα ταυτοχρονα, τοτε υπαρχουν 3 λυσεις. η μια ειναι να παρεις εναν διαμορφωτη και να βαλεις ενα απλο καλωδιο κεραιας η το ηδη υπαρχον καλωδιο που παει απο τον ενισχυτη στην αλλη τηλεοραση,απλη και οικονομικη λυση αλλα μπορει να σου εχει λιγες απωλειες η παρεμβολες η εικονα.
η αλλη λυση ειναι να τραβηξεις ενα απλο καλωδιο audio video απο τον δεκτη στην αλλη τηλεοραση με κοστος αναλογα τα μετρα που θα χρειαστεις και να εχεις σαφως ανωτερη εικονα απο την πρωτη λυση..και ο τριτος τροπος ειναι με ενα audio video sender, το βαζεις και παιζει αμεσα χωρις τρυπες καλωδια και μερεμετια και μπορεις να αλαζεις και καναλι στην αλλη τηλεοραση,μιλαμε παντα για το ιδιο καναλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...