Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, ,μάλλον θα πάρω κάτι φθηνότερο. Ευτυχώς που με συμβουλεψάτε!

@Masma επειδή διάβασα κάτι αρνητικά για το P8 lite, το Asus Zenfone 5 πως σου φαινεται?

Τι διαβασες για το p8 lite? Απο οσο ξερω δεν εχει παρουσιασει προβληματα ιδιετερα. Βεβαια δεν το εχω οποτε δνε ξερω σιγουρα. Με το budget που εχεις δεν αξιζει το zedphone 5 και γενικα οχι γιατι ειναι 3 χρονων κινητο. Αναβαθμισεις δεν ξερω ποσο θα εχει ακομα.

Εγω θα σου προτεινα απο εξωτερικο να κοιταξεις για την ααγορα του xaiomi mi4 4g  ειναι πολυ δυνατο χωρις προβληματα και κοστιζει  226 € στο minideal που ειναι εμπιστο site. http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-special-version-ram-2gb-rom-16gb-miui-v5-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-5-inch-fhd-smartphone.html. Τωρα να δεν θες απο εξωτερικο πρεπει να αποφασησεις ποσα λεφτα θα δωσεις τελικα στο περιπου για να σου πουμε.

Παντως για την χρηση που το θες θεωρω υπερολη τα 400 ευρω.. Βεβαια εσυ αποφασιζεις.. :D

Δημοσ.

παιδια , μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο νημα...

φιλη μου εχει επιδοτηση για κινητο απο τον γερμανο.

μου ειπε πιο απο τα παραπανω που εχει στο site του ο γερμανος αξιζει.

βλεπω για κινητα ΜΑX 300ευρο.

κλεινω προς το Ζ2 .. τι λετε?

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?pageIndex=2&435=on&436=on&428=1317_428&434=on&661=on&selectedCategoryId=93&attributeToSort=5

να δω για samsung a3?

Δημοσ.

παιδια , μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο νημα...

φιλη μου εχει επιδοτηση για κινητο απο τον γερμανο.

μου ειπε πιο απο τα παραπανω που εχει στο site του ο γερμανος αξιζει.

βλεπω για κινητα ΜΑX 300ευρο.

κλεινω προς το Ζ2 .. τι λετε?

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?pageIndex=2&435=on&436=on&428=1317_428&434=on&661=on&selectedCategoryId=93&attributeToSort=5

να δω για samsung a3?

Αναγκαστικα θελει android? Εγω θα προτεινα windows phone

• Like 1
Δημοσ.

Αναγκαστικα θελει android? Εγω θα προτεινα windows phone

καλο θα ηταν να ηταν android..οποτε βλεπω για z2 .. δεν εχει κατι καλυτερο εκει μεσα..

να σας πω.. τι προβληματα βγαζουν τα z2? υπερθερμανση?

(αν δω σε WP τι λες να παρω masma?)

Δημοσ.

Τι διαβασες για το p8 lite? Απο οσο ξερω δεν εχει παρουσιασει προβληματα ιδιετερα. Βεβαια δεν το εχω οποτε δνε ξερω σιγουρα. Με το budget που εχεις δεν αξιζει το zedphone 5 και γενικα οχι γιατι ειναι 3 χρονων κινητο. Αναβαθμισεις δεν ξερω ποσο θα εχει ακομα.

Εγω θα σου προτεινα απο εξωτερικο να κοιταξεις για την ααγορα του xaiomi mi4 4g  ειναι πολυ δυνατο χωρις προβληματα και κοστιζει  226 € στο minideal που ειναι εμπιστο site. http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-special-version-ram-2gb-rom-16gb-miui-v5-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-5-inch-fhd-smartphone.html. Τωρα να δεν θες απο εξωτερικο πρεπει να αποφασησεις ποσα λεφτα θα δωσεις τελικα στο περιπου για να σου πουμε.

Παντως για την χρηση που το θες θεωρω υπερολη τα 400 ευρω.. Βεβαια εσυ αποφασιζεις.. :D

Πώς γίνεται εδώ να έχει 450 και σαυτό το site 230? Πάντως δε θα μπορώ να ψωνίσω λογικά λόγω Capital Controls

Δημοσ.

Πώς γίνεται εδώ να έχει 450 και σαυτό το site 230? Πάντως δε θα μπορώ να ψωνίσω λογικά λόγω Capital Controls

ΕΙναι απο κινα για αυτο. Καμια επαφη οι τιμες. Ειναι παντως ενα πολυ δυνατο κινητο που σιφουρα θα σου αρεσει.

Μπορεις νομιζω εγω . Εχει εδω στο forum σιγουεα θεμα για αγορες μεσα στα capital control.

καλο θα ηταν να ηταν android..οποτε βλεπω για z2 .. δεν εχει κατι καλυτερο εκει μεσα..

να σας πω.. τι προβληματα βγαζουν τα z2? υπερθερμανση?

(αν δω σε WP τι λες να παρω masma?)

Ειχε ακουστει κατι τετοιο απο οτι θυμαμαι αλλα νομιζω δεν ισχυε γενικα απλα σε καποια μοντελα.

Απο windows phone  μπορει να δει το MICROSOFT LUMIA 640 XL που ειναι αξιολογο. Αλλα απο android μαλλον Z2 . Aς παει και σε ενα κεντρικο καταστημα κατα προτειμιση μπορει να εχει και αλλα κινητα γιατι γενικα στο site του γερμανου δεν τα βαζουν ολα. 

Δημοσ.

Το δοκίμασα αυτό το "κόλπάκι" που λένε με το Paypal και δεν έπιασε με την Debit μου της Πειραιώς. Αν έπιανε θα έπαιρνα το One plus one πάντως :P

Δημοσ.

Το δοκίμασα αυτό το "κόλπάκι" που λένε με το Paypal και δεν έπιασε με την Debit μου της Πειραιώς. Αν έπιανε θα έπαιρνα το One plus one πάντως :P

Και εγω με πειραιως το δοκιμασα και σε μικρο ποσο (εβαλα 10 για να δω αμα λειτουργει) επιασε κανονικα και πηγε στο paypal balance μου! Ξαναδοκιμασε εμενα με την 4η-5η επιασε!

Δημοσ.

Και εγω με πειραιως το δοκιμασα και σε μικρο ποσο (εβαλα 10 για να δω αμα λειτουργει) επιασε κανονικα και πηγε στο paypal balance μου! Ξαναδοκιμασε εμενα με την 4η-5η επιασε!

Κάτσε ποιο κόλπο έκανες? Αυτο που στέλνεις χρήματα απο άλλο e-mail ?

μου γράφει : The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...