d1versify Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 καλησπέρα είμαι άσχετος απο κινητά Ψιλοκαταλαβαίνω τα specs, αλλα δε ξερώ an einai overkill ή οχι καθώς δε θα παίζω παιχνίδια. Θέλω απλά να μην κολλάει το κινητό στο menu, ή να μην κολλήσει ουτε στο μελλον. Και γρηγορη αποκριση. Επίσης να είναι καπως ωραιο (αν γινεται) . Επειδη το ωραιο ειναι υποκειμενικο, η δικη μου αντιληψη του ωραιου σε κινητα, ειναι οπως LG, One plus, Nokia Lumia, HTC Budget 400+ Μπορω και παραπανω με δοσεις
2.1Ohm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Περιμενε τα καινουρια lumia flagships η βολεψου σου και με το 930 η παρε iphone σταθερπτητα γρηγοραδα υποστιριξη 2 χρονια ακομα το.λιγοτερο!
Stogianz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 με το budget που εχεις μπορείς να πας σχεδόν σε όποια συσκευή θες. Εγώ κοντά σε αυτό το budget κι απο θεμα εμφάνισης κι ποιοτητας κατασκευης θα σου προτεινα Huawei p8 (το οποίο για μένα είναι πανέμορφο). Υπάρχουν βέβαια κι άλλες πολλές προτάσεις αναλόγως μέχρι που μπορείς να πας το budget σου. Πάντως ριξε μια ματια στο P8 1
Kostakis7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Oneplus 2.... https://oneplus.net/gr Δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λευτα απλα ειναι λιγο ζορι να βρεις προσκληση γιατι εχει γινει χαμος. Παντως μεχρι και για το oneplus 1 στα 300 ευρω να πηγαινες παλι σε αυτα τα λευτα δεν θα έβρισκες κατι καλυτερο αλλα γενικως θελει ψαξιμο αναλογως και τις απαιτήσεις που εχεις.
Stogianz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ετσι οπως ειναι με τις προσκλησεις το One Plus 2 θα μπορει να το πάρει μετά απο μισό χρονο τουλάχιστον
PSYHAS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Samsung Galaxy A5 στα 350€ (λιγο πανω απο τα 300 απο skroutz). Γρηγορο,πανεμορφο, λεπτοτατο,με σχετικα καλη αυτονομια για αντροιντ. Εναλλακτικη σε αυτα τα χρηματα το sony z3compact με τερατωδη αυτονομια, ταχυτατο,πιο μαζεμενο σε διαστασεις,ισως οχι τοσο "ομορφο".(εμενα δεν με βολεψε τελικα,αλλα γενικα εξαιρετικο κινητο) Σιγουρα οπως ολες οι συσκευες εχουν και τα μειονεκτηματα τους, αλλα δεν υπαρχει τελειο κινητο, υπαρχει το καταλληλο για τις αναγκες του καθενος. Το καλυτερο που εχεις να κανεις, πηγαινε σε ενα μαγαζι και περιεργασου λιγο τα υποψηφια κινητα,να δεις ποιο σου ταιριαζει περισσοτερο.
2.1Ohm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Θελει κινητο να το κρατησει καιρο κ να υποστιριζεται απο την εταιρια! Δν λεω καλα χρυσα τα ανδροιδ κ εγω αδροιδ user ειμαι αλλα απο θεμα υποστιριξεις ειναι οτι ν ναι κ μετα απο λιγο χρονικο διαστημα αμα δν το κανεις hard reset κολανε!αμα δν εισαι λιγο πιο "ψαγμενος" κ δν κανεις ροοτ το αδροιδ σου τοτε τζαμπα παιρνεις αδροιδ
ice25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Θελει κινητο να το κρατησει καιρο κ να υποστιριζεται απο την εταιρια! Δν λεω καλα χρυσα τα ανδροιδ κ εγω αδροιδ user ειμαι αλλα απο θεμα υποστιριξεις ειναι οτι ν ναι κ μετα απο λιγο χρονικο διαστημα αμα δν το κανεις hard reset κολανε!αμα δν εισαι λιγο πιο "ψαγμενος" κ δν κανεις ροοτ το αδροιδ σου τοτε τζαμπα παιρνεις αδροιδ Ε και το iphone χωρίς jailbreake πάλι τζάμπα το παίρνεις άσε που θα πρέπει να συνηθίσει cloud, itunes και τους περιορισμούς του λειτουργικού γιατί εύχρηστο δεν το λες για αρχάριο. ανταλλαγές αρχείων να βάλει ένα ringtone ρε αδερφέ πχ πάρε την διαδικασία στο link http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/apple/turn-song-on-your-iphone-into-ringtone-3622959/ Μετά το jailbreak χάνετε και η περιβόητη σταθερότητα κακά τα ψέματα Άσε που σε με αυτα τα λεφτά παίρνει καλύτερο android και χωρίς root θα του δουλεύει μια χαρά για ότι θέλει να κάνει ένας απλός χρήστης για να λέμε και του στραβού το δίκιο με μεγαλύτερη οθόνη καλύτερη κάμερα...και μην ακούσω για πάλι τις ιστορίες για lag Και αυτό με το hard reset ανά εξάμηνο δεν στέκει αμα δεν ξέρεις τι κάνεις και βάζεις οτι σου κατεβεί απο το store και εκτός store ε τότε ηθελεστα και παθεστα....κοιτάμε κρητικές πριν βάλουμε ενα πρόγραμμα και φυσικά το βάζουμε αν το χρειαζόμαστε ..η αν δεν το χρειάζεσαι το εγκαθιστάς
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ε και το iphone χωρίς jailbreake πάλι τζάμπα το παίρνεις άσε που θα πρέπει να συνηθίσει cloud, itunes και τους περιορισμούς του λειτουργικού γιατί εύχρηστο δεν το λες για αρχάριο. ανταλλαγές αρχείων να βάλει ένα ringtone ρε αδερφέ πχ πάρε την διαδικασία στο link http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/apple/turn-song-on-your-iphone-into-ringtone-3622959/ Μετά το jailbreak χάνετε και η περιβόητη σταθερότητα κακά τα ψέματα Άσε που σε με αυτα τα λεφτά παίρνει καλύτερο android και χωρίς root θα του δουλεύει μια χαρά για ότι θέλει να κάνει ένας απλός χρήστης για να λέμε και του στραβού το δίκιο με μεγαλύτερη οθόνη καλύτερη κάμερα...και μην ακούσω για πάλι τις ιστορίες για lag Και αυτό με το hard reset ανά εξάμηνο δεν στέκει αμα δεν ξέρεις τι κάνεις και βάζεις οτι σου κατεβεί απο το store και εκτός store ε τότε ηθελεστα και παθεστα....κοιτάμε κρητικές πριν βάλουμε ενα πρόγραμμα και φυσικά το βάζουμε αν το χρειαζόμαστε ..η αν δεν το χρειάζεσαι το εγκαθιστάς Το παραπανω το θες και το λες???Τι παει να πει οτι iphone χωρις JB δεν αξιζει???Νομιζεις οτι ο απλος χρηστης(δηλαδη ο χρηστης εκτως forum που δεν ασχολειται τοσο)καθεται και ασχολειται τοσο πολυ οσο τα ατομα που βλεπεις στα διαφορα τεχνολογικα forum???Ποσο μαλλον αν εχεις απο Iphone 5 και πανω. Προφανως ο χρηστης που ξερει τι θελει και ενα απο αυτα ειναι το Customization θα παει σε Android κυριως που και επιλογες υπαρχουν και για αυτον ειναι καλυτερα. Για τους υπολοιπους οπως αναφερθηκε Iphone και Windows Phone για τον πολυ απλο λογο οτι δεν θα ασχολεισαι με το αν θα παρει το κινητο σου το επομενο Update. Ασε που ειναι και κακη αντικειμενικα περιοδος για αγορα κινητου σε αυτα τα χρηματα οταν οι γνωστες ναυαρχιδες κοστιζουν 500+ευρω. Απο μενα σε Android Z3 compact ή Huawei P8.Θα προτεινα και το Htc One M8 που ειναι αψογο αλλα δυστηχως ειναι πολυ ακριβο πια για αυτα που προσφερει οταν το M9 κοστιζει μολις 130ευρω παραπανω στο crazysundays του eshop. Ισως να αξιζει και το G3 αν και δεν ξερω με το θεμα του lag πως τα παει. Σε Windows Phone Lumia 930 με κλειστα ματια καθως ειναι οτι πρεπει για τα χρηματα αυτα. Για Iphone 5s(μιας και τα Iphone 4s και 5c δεν αξιζουν κατα την προσωπικη μου γνωμη)δεν φτανουν τα χρηματα δυστηχως ή ευτυχως. καλησπέρα είμαι άσχετος απο κινητά Ψιλοκαταλαβαίνω τα specs, αλλα δε ξερώ an einai overkill ή οχι καθώς δε θα παίζω παιχνίδια. Θέλω απλά να μην κολλάει το κινητό στο menu, ή να μην κολλήσει ουτε στο μελλον. Και γρηγορη αποκριση. Επίσης να είναι καπως ωραιο (αν γινεται) . Επειδη το ωραιο ειναι υποκειμενικο, η δικη μου αντιληψη του ωραιου σε κινητα, ειναι οπως LG, One plus, Nokia Lumia, HTC Budget 400+ Μπορω και παραπανω με δοσεις Το θεμα ομως ειναι οτι με βαση τις απαιτησεις σου και πολλα δινεις αν μονη προυποθεση ειναι το lag. 1
Kostakis7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Παντως με αυτα που θες και στο oneplus one να πας το οποιο αυτη την στιγμη ειναι στα 299 ευρω (64gb) και ειναι και χωρις invite δεν πιστευω πως θα σου λειψει κατι και σου μιλαω σαν κατοχος του εδω και 1 χρονο(+ αλλα 3 oneplus στην παρεα μου) με βαση αυτα που θες αν σου αρεσει και βεβαια σαν ομορφια οπως λες.Απο κολληματα μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει το παραμικρο και το κινητο παει απλα σφαιρα.Ειδικα αν κοιταξεις κατι αλλο απο Ελλαδα και στα 400+ να πας δεν περνεις καλυτερο απο το opo κατα την γνωμη μου.Επισης αν με το συγκεκριμενο κινητο αποφασισεις καποια στιγμη στο μελλον να ασχοληθεις περισσοτερο(root,custom roms/kernels και αλλα mods) με μεγαλη υποστιριξη απο μεγαλους developers(xda) μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα και ειναι το μονο κινητο που δεν χανεις την εγγυηση με ολα αυτα τα πειραγματα. Αυτα απο εμενα δικια σου η επιλογη κοιτα και αυτα που σου ειπαν τα παιδια παραπανω καλες επιλογες ειναι , αλλα προσωπικα το εχω αγαπησει σαν κινητο και δεν πιστευω να το μετανιωσεις. Eπισης υπαρχει μια προσφορα που στην τιμη αυτη σου δινει flip-case kai screen-protector δωρο.Τωρα ομως δεν ξερω για ποσο.. https://oneplus.net/oneplus-one
2.1Ohm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Παντως με αυτα που θες και στο oneplus one να πας το οποιο αυτη την στιγμη ειναι στα 300 ευρω (64gb) και ειναι και χωρις invite δεν πιστευω πως θα σου λειψει κατι και σου μιλαω σαν κατοχος του εδω και 1 χρονο(+ αλλα 3 oneplus στην παρεα μου) με βαση αυτα που θες αν σου αρεσει και βεβαια σαν ομορφια οπως λες.Απο κολληματα μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει το παραμικρο και το κινητο παει απλα σφαιρα.Ειδικα αν κοιταξεις κατι αλλο απο Ελλαδα και στα 400+ να πας δεν περνεις καλυτερο απο το opo κατα την γνωμη μου.Επισης αν με το συγκεκριμενο κινητο αποφασισεις καποια στιγμη στο μελλον να ασχοληθεις περισσοτερο(root,custom roms/kernels και αλλα mods) με μεγαλη υποστιριξη απο μεγαλους developers(xda) μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα και ειναι το μονο κινητο που δεν χανεις την εγγυηση με ολα αυτα τα πειραγματα. Αυτα απο εμενα δικια σου η επιλογη κοιτα και αυτα που σου ειπαν τα παιδια παραπανω καλες επιλογες ειναι , αλλα προσωπικα το εχω αγαπησει σαν κινητο και δεν πιστευω να το μετανιωσεις. Λεει ειναι λιγο ασχετος απο κινητα και του λες για xda?! Δεν λεω πολυ καλο κινητο αλλα βρες αλλον λογο για να τον πεισεις!! Παντος εγω ψιφιζω Lumia 640XL κινηταρα και θα σου μεινουν κ λεφτα στην ακρη!(αψογη καμερα, τρεχει νερο , πολυ καλη οθονη και ΠΑΡΑ πολυ φωτεινη , μπαταρια για πλακα 2 μερες τι αλλο θες απο κινητο?) Αμα δν ημουν "αρρωστος" (γιατι περι αρρωστιας ειναι την ιδια δουλεια κανουν πανω κατω απλα η διαφορα ειναι στο κεφαλι σου , με εξερεση 2-3 ατομα στα 1000 που διαλεγουν smarphone) αυτη θα ηταν η επιλογη μου και το συστηνω σε οποιον με ρωτησει η θελει να παρει καινουριο κινητο! Πανε τσεκαρε το τουλαχιστον δν θα χασεις! 1
Kostakis7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Λεει λιγο ασχετος αλλα και γω πριν το παρω δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα με κινητα περα απο την απλη χρηση ενω τωρα γνωριζω αρκετα και μαθαινω συνεχως ψαχνοντας,διαβαζοντας.Τεσπα οτι θελει το παιδι εγω του ειπα την γνωμη μου απο την εμπειρια μου μιας και απο το Lumia 640XL που του προτεινεις ειναι τεραστιες οι διαφορες για 100ευρω+ οχι οτι ειναι ασχημο σαν κινητακι απλα απο την στιγμη που εχει budget 400+ γιατι να μην παει σε κατι καλυτερο με προοπτικες αν αποφασισει να ασχοληθει και σιγουρα θα εχει μια απο τις τοπ συσκευες ακομη και τωρα για τα λεφτα αυτα. Επισης δεν μου αρεσουν τα windows phone xD...
2.1Ohm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Γιατί πίστεψε με δν το συμφέρει να ασχοληθεί! Κ εγώ έτσι ξεκίνησα κ τρώω όλα τα λεφτά μ στα κινητά τώρα κάθε 4-5 μήνες αλλάζω! Κτλρα να κρατήσει τα 200 δύσκολοι καιροί ειναι δν ξες τι γινεται κ να πάρει κάτι οικονομικό! Το τι θα κάνεις είναι δικο του θέμα εμείς απόψεις λέμε απλά! 1
dialer1453 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Θέλω απλά να μην κολλάει το κινητό στο menu, ή να μην κολλήσει ουτε στο μελλον. Και γρηγορη αποκριση. Αυτό περιορίζει πολύ τις επιλογές σου. Ή lumia 930 ή υπέρβαση για το iphone 6. Το πρώτο είναι πιο πλήρες σα συσκευή, το δεύτερο ενώ δεν υπολείπεται σε απόκριση, έχει περισσότερες εφαρμογες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα