JohnXarxas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα Φόρουμ! Ως καλό φοιτητούδι, στο δεύτερό μου έτος, αποφάσισα να αγοράσω ένα λάπτοπ για να διευκολύνω τις κινήσεις μου, και να ανεξαρτητοποιηθώ από το 8χρονο μου desktop που με δεσμεύει σπίτι. Χρειάζομαι ένα laptop με SSD, καλή κάρτα γραφικών (επεξεργασία βίντεο, εικόνας) ενώ ακόμα θα το χρησιμοποιήσω σε επεξεργασία ήχου, radio broadcasting (τα βολεύω λέτε με i5;;. Μπορώ να δώσω γύρω στα 700€ (αν γίνεται με λιγότερα δεν θα πω όχι γιατί θα επιβαρυνθώ και με αγορά περιφερειακών - ψύκτρα, ποντίκι, θήκη) και θα ήθελα γνώμες και προτάσεις περί αυτού. Σκέφτηκα να πάρω Turbo-X γιατί μπορώ να προσαρμόσω τα χαρακτηρηστικά και την τιμή του στα μέτρα μου (σαν να χτίζω σταθερό) αλλά δεν έχω διαβάσει καθόλου ενθαρυντικές κριτικές, και ανησυχώ για ζητήματα όπως διάρκεια ζωής, ποιότητα κατασκευής, υπερθέρμανση υπολογιστή κλπ, που δεν γράφονται φυσικά στα χαρακτηρηστικά. Μια άλλη ιδέα είναι να πάρω ένα λάπτοπ που να έχει HDD, και να τον αντικαταστήσω με SSD, μετατρέποντας τον δίσκο που έχει μέσα σε εξωτερικό. Έτσι όμως, δεν χάνω την εγγύηση; Θέλω να πάρω κάτι που να κρατήσει, καλά λόγια έχω ακούσει για τη lenovo, εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ προκαταβολικά, Καλή συνέχεια
xristoforos89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για αρχή λέμε να ποστάρεις το θέμα σου εδώ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις