2.1Ohm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καταρχας ειδα στο φορουμ πρωτες 5 σελιδες και δν βρηκα κανενα post (αμα υπαρχει παρακαλω να διαγραφει η να μεταφερθει εκει)Θελω να προτινω στην κοπελα μου (τις αρεσε κιολας παρα παρα πολυ) το M4 εχει πολυ καλα specs και design κ ειναι οτι πρεπει για κοπελα που δν ασχολητε και τοσο πολυ απλα παιζει τα γνωστα παιχνιδακια!Απλα εχω ακουσει πολλα σχολια για υπερθερμανση του κινητου ,πραγμα που δν θα επρεπε να υπαρχει επδ φοραει τον sd615 και μονο καλα λογια εχω δει για το συγκεκριμενο soc!Υπαρχει κανενα ατομο που το εχει να μου πει εντυπωσεις γνκ για την λειτουργια και ποιοτητα του κινητου? Το δουλεψα και εγω βεβαια στν Kotsovolo κανα μισαωρο πολυ καλο μ φανηκε και δν ζεσταθηκε σχεδων καθολου αλλα εννοεται σε ενα 20 λεπτο δν μπορω να καταλαβω κ πολλα!Επισης διαβασα οτι η Sony εβγαλε update και το διορθωσε ισχυει κατι τετοιο?!Ευχαριστω για τν χρονο σας
leo06 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 πρόσεξε επίσης και ποιο μοντέλο γιατί αυτό με τα 8 γιγα αφήνει πολύ λίγο χώρο για εφαρμογές,περίπου 2 γιγα
2.1Ohm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 πρόσεξε επίσης και ποιο μοντέλο γιατί αυτό με τα 8 γιγα αφήνει πολύ λίγο χώρο για εφαρμογές,περίπου 2 γιγα Δν νμζω να εχει και τοσο θεμα ενα facebook και 2-3 παιχνιδακια θα εχει ολα τα αλλα μπορει να τα βαλει στην sd! Μαλλον θα την παω προς lumia μερια αλλα ακομα δν εχει ολα τα παιχνιδια τις Kings( pet saga, candy crush κ τετοια) και ειναι σοβαρος παραγωντας για αυτην..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα