NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απιστευτο! Οποτε ολα οκ.. να κανουμε και οι υπολοιποι το ιδιο.. ...και εγω εχω τι απορία. γιατι πληρωνουμε τοτε αφου δεν τρεχει τίποτα.
vagos456 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 ...και εγω εχω τι απορία. γιατι πληρωνουμε τοτε αφου δεν τρεχει τίποτα. Δεν είπε κανείς δεν τρέχει τίποτα. Διάβασε όλα τα post.
kfyros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ρε μη γράφετε αρλούμπες. μια διαταγή πληρωμής χρειάζεται να βγάλουν, και να σου τραβήξουν λεφτά και έξοδα ακόμα και από τραπεζικό λογαριασμό, ή εις χείρας τρίτων (λεφτά που είναι να παίρνεις πχ. από ενοίκια κλπ.) ... Αν το κάνουν δεν γνωρίζω, ούτε αν τους τη σβουρήξει και το κάνουν μαζικά.
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Όχι βέβαια. Θα κινηθούν δικαστικά και σε περίπτωση που δικαιωθούν (που θα δικαιωθούν) πληρώνεις και τα διαδικαστικά. Αυτά θα γίνουν εφόσον είτε έχει τελειώσει το συμβόλαιο είτε σου έχουν κόψει 100% την σύνδεση, ο ts δεν νομίζω να αναφέρετε για τέτοια περίπτωση αλλά να αφήσει απλήρωτο για ένα διάστημα τους λογαριασμούς και μετά να τους πληρώσει μαζεμένα. Θα παω να το κανω στη wind που εχει χαλια σημα. OΚ, το ξυφτυλισα. Παντως ειναι οντως παραξενο. Εγω αν ημουν εταιρια θα εκανα αυτο με την εφορια. Η το αλλο που οταν πληρωνεις με δοσεις ενα προιον πχ στον Κωτσοβολο, ο Κωτσοβολος τα παιρνει ηδη απο την τραπεζα τα λεφτα στην αρχη και εσυ απλως μετα πληρωνεις την τραπεζα, και ας δινεις τα λεφτα στο Κωτσο. Δεν αφορούν την εφορία τα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτη. Εκτός για περιπτώσεις κατάσχεσης εις χείρας τρίτων. Αν το ποσό μείνει απλήρωτο και δεν πληρωθεί θα αυξάνεται συνεχώς και μετά θα το πάνε δικαστικά.
gokuthelegend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εμένα μου αρέσει πάντως που ρωτάει το παιδί τι θα γίνει αν δεν πληρώσει, και εσείς του απαντάτε. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Φίλε μου, εγώ είχα σύνδεση αλλά όταν είδα ότι δεν μπορούσα να την πληρώσω, γύρισα σε φθηνότερο πάγιο. Όταν είδα ότι πάλι δεν μπορούσα να πληρώνω, γύρισα σε ακόμη μικρότερο πάγιο. Ε, στο τέλος το έκανα καρτοκινητό και ησύχασε το κεφάλι μου, ούτε λογαριασμοί ούτε τίποτα. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις γιατί δεν το κόβεις; 2
vagos456 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εμένα μου αρέσει πάντως που ρωτάει το παιδί τι θα γίνει αν δεν πληρώσει, και εσείς του απαντάτε. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Φίλε μου, εγώ είχα σύνδεση αλλά όταν είδα ότι δεν μπορούσα να την πληρώσω, γύρισα σε φθηνότερο πάγιο. Όταν είδα ότι πάλι δεν μπορούσα να πληρώνω, γύρισα σε ακόμη μικρότερο πάγιο. Ε, στο τέλος το έκανα καρτοκινητό και ησύχασε το κεφάλι μου, ούτε λογαριασμοί ούτε τίποτα. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις γιατί δεν το κόβεις; Δεν κόβεται άμα δεν τελειώσει το συμβόλαιο, δυστυχώς.
duende Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν κόβεται άμα δεν τελειώσει το συμβόλαιο, δυστυχώς. και ομως, υπαρχει ενας τροπος.. καθε λιγο και λιγακι αλλαζουν τους ορους και τις χρεωσεις των συμβολαιων (ειδικα η wind το εχει σκισει). τις αλλαγες τις γραφει καθε φορα με ψιλα γραμματα στον λογαριασμο. εκει αναφερει οτι αν δε συμφωνεις με τις αλλαγες μπορεις να κανεις καταγγελια συμβασης αζημιως (αρκει να μην εχεις παρει επιδοτηση για συσκευη). και συνηθως εκει για να σε κρατησουν σου κανουν καποια εκπτωση. αλλιως, το κοβεις.
gokuthelegend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν κόβεται άμα δεν τελειώσει το συμβόλαιο, δυστυχώς. Μια χαρά κόβεται, απλώς πληρώνεις πρόστιμο.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τωρα δεν ειναι τοσοο χαζοι. Ενα μηνα να μην πληρωσεις σε κανουν φραγη την επομενη μερα. Μετα τους τρεις μηνες στο κοβουν εντελως και μπορεις ή να πληρωσεις το ποσο και ντα ξανασυνδεσεις ή να πληρωσεις το ποσο και να το κοψεις. Τουλαχιστον για κοσμοτε ετσι εκανα ε Τουλαχιστον για κοσμοτε ετσι εκανα για το αδερφο μου, οταν εφυγε αγγλια
haris_216 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εμένα μου αρέσει πάντως που ρωτάει το παιδί τι θα γίνει αν δεν πληρώσει, και εσείς του απαντάτε. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Φίλε μου, εγώ είχα σύνδεση αλλά όταν είδα ότι δεν μπορούσα να την πληρώσω, γύρισα σε φθηνότερο πάγιο. Όταν είδα ότι πάλι δεν μπορούσα να πληρώνω, γύρισα σε ακόμη μικρότερο πάγιο. Ε, στο τέλος το έκανα καρτοκινητό και ησύχασε το κεφάλι μου, ούτε λογαριασμοί ούτε τίποτα. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις γιατί δεν το κόβεις; Αν εξαιρέσω το γεγονός ότι η υπογραμμισμένη ατάκα με κάνει να βγάζω καντήλες αφού "παραφορέθηκε" από πολλούς (ίσως μάλιστα εδώ να είναι μια απο τις λίγες φορές που χρησιμοποιείται σωστά) συμφωνώ απόλυτα με όλο το post
gokuthelegend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν εξαιρέσω το γεγονός ότι η υπογραμμισμένη ατάκα με κάνει να βγάζω καντήλες αφού "παραφορέθηκε" από πολλούς (ίσως μάλιστα εδώ να είναι μια απο τις λίγες φορές που χρησιμοποιείται σωστά) συμφωνώ απόλυτα με όλο το post Μα, δεν ρωτάει τι επιλογές έχει και τι μπορεί να κάνει. Αντιθέτως το μόνο που λέει είναι "τι θα γίνει αν αφήσει απλήρωτο λογαριασμό για τρεις μήνες". Να το κόψει εντελώς ή να πάει σε μικρότερο πάγιο το οποίο θα μπορεί να πληρώνει, ουδείς λόγος. Είναι σαν να μην τον νοιάζουν οι επιπτώσεις. Αν ενδιαφερόταν πραγματικά να λύσει το συγκεκριμένο θέμα, θα ρωτούσε συμβουλές για το τι μπορεί να κάνει.
haris_216 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μα, δεν ρωτάει τι επιλογές έχει και τι μπορεί να κάνει. Αντιθέτως το μόνο που λέει είναι "τι θα γίνει αν αφήσει απλήρωτο λογαριασμό για τρεις μήνες". Να το κόψει εντελώς ή να πάει σε μικρότερο πάγιο το οποίο θα μπορεί να πληρώνει, ουδείς λόγος. Είναι σαν να μην τον νοιάζουν οι επιπτώσεις. Αν ενδιαφερόταν πραγματικά να λύσει το συγκεκριμένο θέμα, θα ρωτούσε συμβουλές για το τι μπορεί να κάνει. Μα δεν διαφωνούμε. Απλά πήρα αφορμή από την ατάκα σου (η οποία όπως είπα είναι μία από τις λίγες φορές που χρησιμοποιείται σωστά) για να πω ότι πολλοί την έχουνε "ψωμοτύρι". Μάλιστα θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον αν κάποιος κάποια στιγμή συγκέντρωνε τα διάφορα "μαργαριτάρια" διαφόρων και τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι "φτάσαμε εδώ που φτάσαμε" (χωρίς βέβαια κανείς ποτέ να προσδιορίζει που είναι το "εδώ")
thiva7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Να πω το δικο μου μικρο στορυ ίσως βοηθήσει Είχα σύνδεση στην κοσμοτε, όλα καλά μέχρι που έμεινα χωρίς δουλειά και δεν μπορουσα να πληρώσω αρκετούς μήνες. χρώσταγα 150ε και δεν πλήρωσα πάνω απο 3 χρονιά και μου έστειλαν μια μαλάκια από ένα δικηγορικό γραφείο, είχα "τρομάξει" και πλήρωσα τα 75ε, και μετά ξέχασα το υπόλοιπα, εε πάνω απο 3 χρονιά τώρα δεν με ενόχλησε κανένας
Mr_Proper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ...και εγω εχω τι απορία. γιατι πληρωνουμε τοτε αφου δεν τρεχει τίποτα. Γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι... εσύ θα σκότωνες κάποιον ακόμη και αν δεν υπήρχε ποινή; Να πω το δικο μου μικρο στορυ ίσως βοηθήσει Είχα σύνδεση στην κοσμοτε, όλα καλά μέχρι που έμεινα χωρίς δουλειά και δεν μπορουσα να πληρώσω αρκετούς μήνες. χρώσταγα 150ε και δεν πλήρωσα πάνω απο 3 χρονιά και μου έστειλαν μια μαλάκια από ένα δικηγορικό γραφείο, είχα "τρομάξει" και πλήρωσα τα 75ε, και μετά ξέχασα το υπόλοιπα, εε πάνω απο 3 χρονιά τώρα δεν με ενόχλησε κανένας Χρέη με ιδιώτες μετα απο 5 χρόνια παραγράφονται εγώ έτσι την γλύτωσα με την HOL που δεν έφταιγα μεν αλλά οκ έκανα το κορόιδο.. είχε τελειώσει το συμβόλαιο μου, και μετά συνέχιζα να έχω ίντερνετ αλλά δεν μου στέλνανε λογαριασμό... ε και δεν τους είπα να διακόψουν ούτε τους ρώτησα γιατι δεν στέλνουν..... κάποια στιγμή (μετά απο 2 χρόνια ) κόπηκε η σύνδεση και δεν μου είπανε τίποτα.... πριν κανένα οχτάμηνο πήραν τηλέφωνο τον αδερφό μου (πραγματικά δεν ξέρω γιατι δεν ήταν συνδικαιούχος ούτε και το σπίτι που ηταν η γραμμή ήταν στο όνομα του τεσπα) και του είπανε ότι πρέπει να πληρώσει/ω τα χρέη των δύο ετών... έλα όμως που περάσανε 5 χρόνια απο τότε και τους είπα να πάνε να δούνε αν έρχομαι απο την γωνία (καλά δεν τους είπα αυτό απλά δεν ασχολήθηκα και είπα του αδερφού μου αν ξαναπάρουν να τους πει ότι παραγράφηκαν ) μέχρι τώρα δεν κάνανε τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις