redhotstef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Αν αφησω απληρωτο τον λογαριασμο για τρεις τεσσερις μηνες της συνδεσης κινητης τηλεφωνιας πχ κοσμοτε, βονταφον, τι γινεται; Απλα μου τον κοβουν και δεν μπορω να παρω τηλεφωνα; Θα μπορουν ομως να με παιρνουν;
Mr_Proper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Αν δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιο θα σε χρεώνουν κανονικά τους μήνες
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Αν δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιο θα σε χρεώνουν κανονικά τους μήνες Γιατι αν εχει τελειώσει δεν θα τον χρεωσουν, για να μην σε χρεώσουν πρπει να κανεις διακοπή της σύνδεσης, @redhotstef καποιο διάστημα θα εχεις εισερχόμενες μετα παει και αυτο, αλλα τα μηνιάτικα μηνιάτικα
redhotstef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ναι.. τα μηνιατικα λεω... αν δεν τα πληρωσω.. και στην τελικη οκ... μου το κοψουν... τελος καλο ολα καλα και βγαζω νεο αριθμο ισως σε αλλη εταιρια;;
panos2171 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Όχι βέβαια. Θα κινηθούν δικαστικά και σε περίπτωση που δικαιωθούν (που θα δικαιωθούν) πληρώνεις και τα διαδικαστικά. 1
vagos456 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Όχι βέβαια. Θα κινηθούν δικαστικά και σε περίπτωση που δικαιωθούν (που θα δικαιωθούν) πληρώνεις και τα διαδικαστικά. Ναι θα κάνουν δικαστήριο για 100-150€ Μη λες τέτοια . Τίποτα δεν σου κάνουν, απλά δεν θα μπορείς να βγάλεις ξανά κάρτα σε αυτόν τον πάροχο εάν δεν πληρώσεις μια εγγύηση κάπου στα 300€
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ναι.. τα μηνιατικα λεω... αν δεν τα πληρωσω.. και στην τελικη οκ... μου το κοψουν... τελος καλο ολα καλα και βγαζω νεο αριθμο ισως σε αλλη εταιρια;; Όχι, θα μαζέψουν όλους τους τζαμπατζίδες και θα κάνουν μια ομαδική μήνυση και μετά θα τρέχεις. 3
panos2171 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ναι θα κάνουν δικαστήριο για 100-150€ Μη λες τέτοια . Τίποτα δεν σου κάνουν, απλά δεν θα μπορείς να βγάλεις ξανά κάρτα σε αυτόν τον πάροχο εάν δεν πληρώσεις μια εγγύηση κάπου στα 300€ Είσαι τόσο σίγουρος; Να χάσουν κάτι δεν έχουν πάντως...
vagos456 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Είσαι τόσο σίγουρος; Να χάσουν κάτι δεν έχουν πάντως... Είμαι σίγουρος γιατί τα ξέρω όλα αυτά. Δάνεια,επιπτώσεις, κτλπ. Είμαι μες τα πράγματα
redhotstef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δηλαδη.. τα λεφτα που (θα) χρωσταω δεν μπαινουν τιποτα σε εφοριες κτλ, που ειναι η χειροτερη περιπτωση πιστευω.. ; Ενημερωτικα ανοιξα το θεμα διοτι ενας φιλος χρωσταει 3μηνες και τωρα δεν μπορει να παρει τηλεφωνο αλλα τον παιρνουμε εμεις. Και απλως υπαρχει το παραπανω ενδεχομενο το οποιο φοβαται. Οσον αφορα τα δικαστηρια, οταν γινουν πληρωνεις το ποσο που χρωστας ή και παραπανω χρηματα για.. πχ ψυχικη οδυνη της εταιριας, λεμε τωρα; ..
vagos456 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Όχι δεν πάνε στην Εφορία. Τώρα άμα χρωστάει 1000€+ Μπορεί και να γίνει δικαστήριο,αλλά για μικροποσά μέχρι 300€ δεν παίζει με τίποτα. Στις μέρες αυτές που ζούμε, και 1000€ να χρωστάς, στο δικαστήριο δεν θα σε κάνουν τίποτα άμα δεν έχεις κάτι στο όνομα σου. Παίζει ρόλο το εισόδημα που δηλώνεις.
redhotstef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απιστευτο! Οποτε ολα οκ.. να κανουμε και οι υπολοιποι το ιδιο.. 1
vagos456 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απιστευτο! Οποτε ολα οκ.. να κανουμε και οι υπολοιποι το ιδιο.. Δεν είναι έτσι. Μαυρίζεσαι στον πάροχο. Μετά άμα κάνεις έτσι και στους 3 δεν θα μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο
redhotstef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Θα παω να το κανω στη wind που εχει χαλια σημα. OΚ, το ξυφτυλισα. Παντως ειναι οντως παραξενο. Εγω αν ημουν εταιρια θα εκανα αυτο με την εφορια. Η το αλλο που οταν πληρωνεις με δοσεις ενα προιον πχ στον Κωτσοβολο, ο Κωτσοβολος τα παιρνει ηδη απο την τραπεζα τα λεφτα στην αρχη και εσυ απλως μετα πληρωνεις την τραπεζα, και ας δινεις τα λεφτα στο Κωτσο. 1
CtrlFreak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ιδιωτικές εταιρίες θα βάλουν το κράτος να μαζέψει τα λεφτά τους όταν καλά καλά η ίδια δεν μπορεί να μαζέψει τα δικά της. γες σουρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις