cabdik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 απο Nvidia υπαρχει στα 150-160€ η 750Ti (για την συνθεση με ιντελ), αλλα προσωπικα θεωρω την R7 370 καλυτερη..! 1
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνα με αυτόν καλυτερα στα γραφικα παρα στην υπολογιστικη ισχυ... Για μενα ισσοροπια... Δεν ξερω τι να πω... Κατεληξε ότι θελει τον ι5.... Αλλα μενει ένα ~150 για γραφικα... εκει θελω τα φωτα σας... Να βαλω AMD ή Nvidia? Χαζός συνδυασμός γενικά από ώπου και αν το πιάσεις.Μάλλον σε/μας τρολλάρει. 1
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 1) Στα 550 δεν μπορεις να φτιαξεις ένα ισσοροπημενο συστημα 2) Συμφωνα με αυτόν καλυτερα στα γραφικα παρα στην υπολογιστικη ισχυ... Για μενα ισσοροπια... Δεν ξερω τι να πω... Κατεληξε ότι θελει τον ι5.... Αλλα μενει ένα ~150 για γραφικα... 1) μεγα λαθος.. τι μπορεις να φτιαξεις? ανισορροπο? 2) ενταξει.. ή εσυ μας τρολλαρεις.. ή ο φιλος σου ειναι 5 ετων.. με καποιο τροπο... 200 ευρο κανει ο 4460 150 για καρτα γραφικων... αλλα καλυτερα να χωσει στα γραφικα... ελεος δηλαδη τεσπα.. θα περιμενω οταν θα αρχισει να γκρινιαζει για το σαραβαλο που κολλαει στα καινουργια game..
cpttony Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 1) μεγα λαθος.. τι μπορεις να φτιαξεις? ανισορροπο? 2) ενταξει.. ή εσυ μας τρολλαρεις.. ή ο φιλος σου ειναι 5 ετων.. με καποιο τροπο... 200 ευρο κανει ο 4460 150 για καρτα γραφικων... αλλα καλυτερα να χωσει στα γραφικα... ελεος δηλαδη τεσπα.. θα περιμενω οταν θα αρχισει να γκρινιαζει για το σαραβαλο που κολλαει στα καινουργια game.. Θελω να πω ότι δεν είναι και τοσο ισορροπημενο... Το ειπα αυτό με τον ι5, όχι για τρολλαρισμα... γιατι μεχρι χθες μου ελεγε ότι θελει AMD FX 6300 την μια και τον ι5 την άλλη... Aλλα τελικα τον επεισα για ι5.. Εσεις τι μου λετε δηλαδή, να βαλει ι3 και καλυτερα γραφικα (σε τιμη) ή τον ι5 με κατωτερα γραφικα (σε τιμη)?
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να πω ότι δεν είναι και τοσο ισορροπημενο... να βαλει ι3 και καλυτερα γραφικα (σε τιμη) ή τον ι5 με κατωτερα γραφικα (σε τιμη)? η ισορροπια σε ενα συστημα ειναι βαση αναγκης-χρησης αναλογα με την τιμη και οχι μονο βαση τιμης.. π.χ αν εγω θελω υπολογιστη για παιχνιδια και βαλω καρτα γραφικων του 150ευρου και επεξεργαστη του 200ευρου τοτε το συστημα δεν εχει ισορροπια.. τι εννοει τωρα ο φιλος με τον προγραμματισμο δεν ξερω... τι υπολογιστη θελει να φτιαξει δεν εχω καταλαβει.. πως του κολλησε το μονο ιντελ επισης δεν εχω καταλαβει.. ειναι οπως φαινεται εντελως ασχετος με το αντικειμενο.. τεσπα.. η απαντηση ειναι αναλογα του τι θελει.... το θελει για games? πας σε καρτα γραφικων καλη, το θελει για αλλο? πας σε επεξεργαστη.. αυτα..
Sheogorath Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για μένα η γνώμη μου είναι, να πάρει καλύτερο επεξεργαστή (i5) και μια μέτρια κάρτα (750ti). O επεξεργαστής για να αλλάξει θέλει πολλά λευτά ενώ η κάρτα αλλάζει σε 2 χρόνια πάλι με μια των 200 και πουλάει την δικιά του 90 ξέρω γω. Εναλλακτικά ας πάει σε καμιά Η81 μητρική http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h81m-g-retail-p-PER.528841και γλιτώνει το 30άρι για να πάει σε 960 κάρτα. Κάπως έτσι Μην λέμε ότι η 750ti δεν κάνει για τίποτα. Θα εκνευριστεί περισσότερο όταν πρέπει να κάνει πατέντες με dll (FAR CRY 4 κτλ) για να τρέξουν μερικά παιχνίδια παρά όταν θα πρέπει αν ρίξει μια δυο ρυθμίσεις από HIGH σε MEDIUM.
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Και για αυτά τα χρόνια τέτοιος επεξεργαστής θα κάθεται ,θα χει χειρότερες gaming επιδόσεις και θα χει φάει ένα σεβαστό ποσοστό του budget για τέτοιο σύστημα.. 1
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Και για αυτά τα χρόνια τέτοιος επεξεργαστής θα κάθεται ,θα χει χειρότερες gaming επιδόσεις και θα χει φάει ένα σεβαστό ποσοστό του budget για τέτοιο σύστημα.. και θα πρεπει να αλλαξει καποτε και καρτ γραφικων γιατι εως ποτε η 750 θα τραβαει.. με αλλα 200+ ευρο για αλλη καρτα που ουσιαστικα θα πεταξει στο καλαθι τα προηγουμενα 150 και θα του βγει η καρτα 350+ και απο gaming δυναμη θα ειναι απο την μετριοτητα και κατω 2
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά καλά ρε παλικάρια, μια ιδέα είπα 1
stefant24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους σας και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!! Διαβάζοντας το θέμα αυτό θα σου έλεγα το εξής γιατί δεν κοιτάς στις αγγελίες για ένα έτοιμο καλό υπολογιστή στην τιμή που θες με εγγύηση κι αν βρεις και προμηθευτή (που να μην τον έχουν τσακώσει οι moderators θα φας καλά) για να στανιάρει ο φίλος σου και εσύ
cpttony Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους σας και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!! Διαβάζοντας το θέμα αυτό θα σου έλεγα το εξής γιατί δεν κοιτάς στις αγγελίες για ένα έτοιμο καλό υπολογιστή στην τιμή που θες με εγγύηση κι αν βρεις και προμηθευτή (που να μην τον έχουν τσακώσει οι moderators θα φας καλά) για να στανιάρει ο φίλος σου και εσύ Δυστυχως, το παιδι τα θελει όλα καινουρια. Εγω του εδειξα αγγελιες και με ετοιμα PC, και για καρτες γραφικων, αλλα δεν ηθελε. Τελικα, δεν ηθελε να δωσει το κατι παραπανω για μια 950/960, και τελικα πηρε την 750 Τι, Του ειπα ότι σε 1 χρονο θα πρεπει να αλλαξει... Τα παραγγειλε... ας ελπισουμε να μην φαω την μουρμουρα του μετα από λιγο καιρο, για τις επιλογες μου!?
ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως, το παιδι τα θελει όλα καινουρια. Εγω του εδειξα αγγελιες και με ετοιμα PC, και για καρτες γραφικων, αλλα δεν ηθελε. Τελικα, δεν ηθελε να δωσει το κατι παραπανω για μια 950/960, και τελικα πηρε την 750 Τι, Του ειπα ότι σε 1 χρονο θα πρεπει να αλλαξει... Τα παραγγειλε... ας ελπισουμε να μην φαω την μουρμουρα του μετα από λιγο καιρο, για τις επιλογες μου!? Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα, Πρώτο post. Δυστυχώς όταν συνθέτεις υπολογιστή για κάποιον άλλο, 9 στις 10 περιπτώσεις σπαταλάς τον χρόνο σου να του κόψεις 5-10 ευρώ ακόμα και από βίδες και καλώδια και τελικά πάει και παίρνει κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό από εκείνο που του είχες προτείνει. Για να πω και εγώ τον πόνο μου χρειάστηκε να φτιάξω για έναν φίλο μου κάποτε υπολογιστή με 300 ευρώ χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δηλαδή λίγο ίντερνετ, κανα youtube, λίγο Facebook...τέτοια φάση. Μου κλαιγόταν μήπως του κόψω έστω και κανα 10άρι - 20άρι για να μπορέσει να πάει και για καφέ. Ε λοιπόν του έκοψα 50 ευρώ και του έφτιαξα AM1 αξιοπρεπές pc με ssd δίσκο και 8gb ram και τελικά πήγε και έβγαλε πιστωτική και πήρε ps4 με δόσεις. :huh: 1
stefant24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως, το παιδι τα θελει όλα καινουρια. Εγω του εδειξα αγγελιες και με ετοιμα PC, και για καρτες γραφικων, αλλα δεν ηθελε. Τελικα, δεν ηθελε να δωσει το κατι παραπανω για μια 950/960, και τελικα πηρε την 750 Τι, Του ειπα ότι σε 1 χρονο θα πρεπει να αλλαξει... Τα παραγγειλε... ας ελπισουμε να μην φαω την μουρμουρα του μετα από λιγο καιρο, για τις επιλογες μου!? Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα, Πρώτο post. Δυστυχώς όταν συνθέτεις υπολογιστή για κάποιον άλλο, 9 στις 10 περιπτώσεις σπαταλάς τον χρόνο σου να του κόψεις 5-10 ευρώ ακόμα και από βίδες και καλώδια και τελικά πάει και παίρνει κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό από εκείνο που του είχες προτείνει. Για να πω και εγώ τον πόνο μου χρειάστηκε να φτιάξω για έναν φίλο μου κάποτε υπολογιστή με 300 ευρώ χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δηλαδή λίγο ίντερνετ, κανα youtube, λίγο Facebook...τέτοια φάση. Μου κλαιγόταν μήπως του κόψω έστω και κανα 10άρι - 20άρι για να μπορέσει να πάει και για καφέ. Ε λοιπόν του έκοψα 50 ευρώ και του έφτιαξα AM1 αξιοπρεπές pc με ssd δίσκο και 8gb ram και τελικά πήγε και έβγαλε πιστωτική και πήρε ps4 με δόσεις. :huh: Καλημέρα τελικά μου φαίνεται επρόκειτο για ανοησία (για να μην πω τίποτε άλλο) . Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε . Και τι μας δίνετε αντί αυτού μετά από κάποιο χρονικό διάστημα...... Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ αν πήγε κάτι στραβά. Ελπίζω ο φίλος σου να μην μας γκρινιάξει αργότερα γιατί καθόμαστε μέχρι τις 2-3 ή ακόμη και τις 4 τα ξημερώματα και μετά σηκωνόμαστε στις 8-9 το πρωί για να δούμε τι τελικά έγινε . I HAVE TO SAY SOMETHING RESPECT TO US FOR OUR EAGER TO ASSIST SOME PEOPLE WITHOUT ANY REWARD 1
cpttony Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Και να υπαρξει γκρινια, τουλαχιστον εγω δεν θα σας το πω... Καταλαβαίνω πως το λες.... και εχεις δικιο.
stefant24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Και να υπαρξει γκρινια, τουλαχιστον εγω δεν θα σας το πω... Καταλαβαίνω πως το λες.... και εχεις δικιο. Φίλε μου και εσύ δεν φταις . ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα