Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 To Corsair γιατί το EVGA κάνει πλέον 45 και το CX είναι 80+ bronze... 1
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 To Corsair γιατί το EVGA κάνει πλέον 45 και το CX είναι 80+ bronze... Νομιζω, το Digital Master το εχει ~36, αν δεν κανω λαθος! (To τροποποιημενο build είναι στην προηγουμενη σελιδα)
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω, το Digital Master το εχει ~36, αν δεν κανω λαθος! (To τροποποιημενο build είναι στην προηγουμενη σελιδα) To έχει ακόμα, απλά βγήκε απο το skroutz, go for it! http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/420%20Watt%7CEVGA%20430W-%20(%20100-W1-0430-KR%20)
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 To έχει ακόμα, απλά βγήκε απο το skroutz, go for it! http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/420%20Watt%7CEVGA%20430W-%20(%20100-W1-0430-KR%20) Mηπως, όμως τα ~20 παραπανω το αξιζει το Corsair? Όπως ειχα πει στην αρχη... το παιδι "εχει ενα τροφοδοτικο 450W, αλλα νομιζει οτι αυτο ειναι το προβλημα κι δεν δουλευει το PC (ανοιγει και μετα απο κανενα 5λεπτο σβηνει) " ελεγα μηπως...?!
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Mηπως, όμως τα ~20 παραπανω το αξιζει το Corsair? Όπως ειχα πει στην αρχη... το παιδι "εχει ενα τροφοδοτικο 450W, αλλα νομιζει οτι αυτο ειναι το προβλημα κι δεν δουλευει το PC (ανοιγει και μετα απο κανενα 5λεπτο σβηνει) " ελεγα μηπως...?! Να ήταν δέκα, θα το συζητούσαμε, απο την στιγμή που είμαστε οριακά στο budget και αυτά τα 20 θα πάρουν μια καλύτερη κάρτα γαρφικών... Σηκώνει οτιδήποτε Ιντελ σε στοκ με κάρτα γραφικών μέχρι και GTX 970/ r9 270X Μέχρι εκεί. Αλλά με 550 ευρώ δεν θα χωράει έτσι και αλλιώς μεγαλύτερη νομίζω. Αν ήταν δικό μου θα έβαζα και 280, αλλά παίρνοντας εγώ την ευθύνη πάνω μου. Πιστεύω αντέχει με 408βαττ στην 12άρα 1
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Προτασεις για καρτα γραφικων... Επειδή δεν βλεπω να δινει τα εξτρα για την 950... Toυ προτεινα τις MSI GTX 750 Ti Gaming 2G ΟC Twin Fronz ASUS GTX 750 Ti 2GB OC Aπο ΑΜD μιας και δεν ξερω και πολλα... ποια νομιζεται.. να χωραει στο 430... χωρις να εχει πρόβλημα..
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Προτασεις για καρτα γραφικων... Επειδή δεν βλεπω να δινει τα εξτρα για την 950... Toυ προτεινα τις MSI GTX 750 Ti Gaming 2G ΟC Twin Fronz ASUS GTX 750 Ti 2GB OC Aπο ΑΜD μιας και δεν ξερω και πολλα... ποια νομιζεται.. να χωραει στο 430... χωρις να εχει πρόβλημα.. Mέχρι 270Χ σηκώνει άνετα. Γιατί δεν δίνει τα 20-30 ευρώ για την 950, αφού τα γλιτώσαμε απο το τροφοδοτικό??
Donalhioy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Προτασεις για καρτα γραφικων... Επειδή δεν βλεπω να δινει τα εξτρα για την 950... Toυ προτεινα τις MSI GTX 750 Ti Gaming 2G ΟC Twin Fronz ASUS GTX 750 Ti 2GB OC Aπο ΑΜD μιας και δεν ξερω και πολλα... ποια νομιζεται.. να χωραει στο 430... χωρις να εχει πρόβλημα.. δεν το λες αξιοπρεπες gaming με 750 ti.. το λες εβαλα μια απλη καρτα ισα ισα να παιζει κανενα game... σου εχουν προταθει 2 build με 380 και 960... και επιμενεις να βαλεις μεγαλο επεξεργαστη λες και θα ασχοληθει επαγγελματικα... ουτε τον 860κ δεν θα μπορεσει να φτασει στο 70% λοιπον.. ακου τι θα κανεις για να μην την πατησεις οπως την εχω πατησει εγω και πολλοι απο εδω μεσα.. δωστου τις 2 συνθεσεις.. την μια με ιντελ και την αλλη με amd και οτι αυτες ειναι οι προτασεις σου.. μμην μπλεκεις σε λοιπα.. θα παρει ενα p.c με 950 θα βαλει κανενα δυνατο game και δεν θα τραβαει και εσυ θα την ακουσεις γιατι στην αρχη λες οτι θελει αξιοπρεπες game... τεσπα.. καλη τυχη σου ευχομαι.. 1
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ότι βλέπει τον i3 ότι είναι διπύρηνος και σου λεει ότι δεν κάνει για παιχνίδια... Ενώ του έχω εξηγήσει τι παίζει με το hyperthreating... Φοβάται μήπως κάποια στιγμή δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο διπύρηνος αν τρέχει πολλά ταυτόχρονα.... Εντάξει, δίνω βάρος στην επεξεργαστική ισχύ και ρίχνω τα γραφικά... Ίσως επειδή (θα) ασχοληθεί και με προγραμματισμό?! Ωραία, πείτε μου ποιές κάρτες να του πω με τον i5, αν επιμένει, και ποιές με τον i3... Είτε AMD ή Nvidia.... Την 750 Τι την πρότεινα ως budget λύση με gaming σε επίπεδο των νέων κονσόλων. Την 950 για λίγο πιο καλή από την 750 Τι... Όπως είπα από AMD δεν ξερω, οπότε δεν πήρα θέση... Απλά αν διαφωνείτε πείτε τις δικές σας προτάσεις... Υ.Γ Θα βάλει το Corsair... Αν ζορίζεται το πράγμα θα του ξανά πω το EVGA...
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Υ.Γ Θα βάλει το Corsair... Αν ζορίζεται το πράγμα θα του ξανά πω το EVGA... Γιατί δεν βάζει τα κερδισμένα (20 ευρώ) σε έναν i5 ΚΑΙ καλή κάρτα? Απορία απλά. Γιατί δεν είναι no name τροφοδοτικό. Ιδια κατα 98% ποιότητα με το Corsair, και το ίδιο καλό service αν κάτι πάει στραβα. Δεν βλε΄πω τον λόγο να δώσει τα 20 ευρώ. Αλλά εσύ ξέρεις! 1
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν βάζει τα κερδισμένα (20 ευρώ) σε έναν i5 ΚΑΙ καλή κάρτα? Απορία απλά. Γιατί δεν είναι no name τροφοδοτικό. Ιδια κατα 98% ποιότητα με το Corsair, και το ίδιο καλό service αν κάτι πάει στραβα. Δεν βλε΄πω τον λόγο να δώσει τα 20 ευρώ. Αλλά εσύ ξέρεις! Δεν είπα ότι είναι no name... Εντάξει θα του το πω... Απλώς το Corsair είναι 80+ εννοώ το άλλο 80+ Bronze (μαλλον αναποδα)... Εκεί ήταν Η ένσταση μου... Για προτείνετε κάρτες.... Είτε για τον ι3 ή/ και για τον ι5... Και AMD & Nvidia.... Εξήγησα παραπάνω τον λόγο που πρότεινα την 750 Τι, 950....( διαβάστε παραπάνω) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από cpttony
Donalhioy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως επειδή (θα) ασχοληθεί και με προγραμματισμό?! δηλαδη τι θα κανει? και με ποια προγραμματα?.. ετσι για πλακα ρωτα και αν θα κανει τοσο σοβαρο προγραμματισμο, να παρει τοτε i7 310 ευρο και να παιζει παιχνιδια με τα ενσωματωμενα... τεσπα.. ουτε ο ιδιος του δεν ξερει τι θελει.. και με ολο το θαρος.. ουτε εσυ καταλαβες 100%...που να κοιταξεις και που να δωσεις βαρος.. κακος συνδυασμος.. 2
cpttony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδη τι θα κανει? και με ποια προγραμματα?.. ετσι για πλακα ρωτα και αν θα κανει τοσο σοβαρο προγραμματισμο, να παρει τοτε i7 310 ευρο και να παιζει παιχνιδια με τα ενσωματωμενα... τεσπα.. ουτε ο ιδιος του δεν ξερει τι θελει.. και με ολο το θαρος.. ουτε εσυ καταλαβες 100%...που να κοιταξεις και που να δωσεις βαρος.. κακος συνδυασμος.. Στα 550 δεν μπορεις να φτιαξεις ένα ισσοροπημενο συστημα (με αυτά τα λιγα που ξερω), και με καλο επεξεργαστη και με καλα γραφικα.. ειδικα με Intel... Καπου θα υστερει... Συμφωνα με αυτόν καλυτερα στα γραφικα παρα στην υπολογιστικη ισχυ... Για μενα ισσοροπια... Δεν ξερω τι να πω... Κατεληξε ότι θελει τον ι5.... Αλλα μενει ένα ~150 για γραφικα... εκει θελω τα φωτα σας... Να βαλω AMD ή Nvidia?
cabdik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι δυσκολη η περιπτωση του...!!! 2 συνθεσεις INTEL + VGA R7 370 με €157 AMD 1
cpttony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Να φανταστω ότι από πλευρας Nvidia δεν υπαρχει κατι στα λεφτα αυτά?! Y.Γ Τωρα εχει "κλειδωσει" σε Intel. ο 4460 στο gaming αποδιδει καλα? ειναι δυσκολη η περιπτωση του...!!! Aυτο ξαναπες το! ΕDIT: Αν τον καταφερω να δωσει το 60, να φανταστω αξιζει να παρει την R9 380... Παρα καποια από την Nvidia (950, 960). Λετε να επιχειρησω αν δεν δωσει παραπανω να του πω αν θελει την καρτα μου (GTX 760)? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από cpttony
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα