Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, βλακεία Ρώτησα... Το ρωτησα γιατι το Dx12 δινει καποιο boοst σε επεξεργαστή και γραφικά...Άρα ο παραπάνω είναι αξιοπρεπής για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον για παιχνίδια, το ίδιο να φανταστώ ή κάρτα στην ανάλυση του (και αν αλλάξει και πάει σε 1080ρ θα είναι καλά-με παραχωρήσεις εννοείται-?

Να φανταστώ σε intel/ nvidia δεν υπάρχει κάτι?

Το δεύτερο τροφοδοτικό είναι αξιόπιστο?

Καταλήγουμε σ'αυτο?

EDIT: ή μάρκα του κουτιού είναι "gate", φωτό θα τη βάλω αύριο το πρωί που θα μου την στείλει.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε intel τα αντιστοιχα, θα ειναι απο i3 και πανω..., οποτε δεν νομιζω να φτανει το μπατζετ...για να χωρεσουν ολα..!!  

με τον 860K θα ειναι μια χαρα το συστημα για πολλες χρησεις...!  και για αρκετο καιρο..!

ΑΝ θα χρειαστει να αλλαξεις κατι, και εννοω κυριως για το gaming, θα ειναι η καρτα γραφικων..!  απλα θα βαλεις, τοτε, μια καλυτερη - νεοτερη και θα συνεχισεις...να παιζεις..!! 

το τροφοδοτικο ειναι ενας μεσος ορος τιμης - WATT- επωνυμιας...!  δεν ειναι TOP σε καμια κατηγορια, αλλα ειναι ενα τιμιο 80+ BRONZE τροφοδοτικο, με αρκετα W, ωστε να μπορεις να προσθεσεις ο,τιδηποτε χρειαστεις στο μελλον..!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα του λεω για αυτα που μου προτεινατε...

πρεπει να δωσεις τα στοιχεια και  απο το παλιο, για να δουμε αν μπορει να κρατησει κατι, εκτος απο κουτι και δισκους (απο οτι καταλαβαινω)..!   

μνημη τι εχει? DDR2-DDR3? το τροφοδοτικο ποιο ειναι? θα μπει καινουριο? (που ειναι πιο σωστο..)

DDR3 ειναι στα 1333...(μια των 4 GB)

___

1. Ειδα κι εχει και πιο φθηνες μητρικες σε Α88Χ? Γιατι αυτη? Λογω μαρκας ή/και ποιοτητας?
  2. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ BOTTLENECK ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΡΦΙΚΑ? Aν ναι, μηπως να καναμε αλλαγη?
  3. Το 530 θα τον καλυψει? Μου βγαζει στο calculator της CM οτι καιει το συστημα 364W... αρα ενταξει?
  4. ΧFX σαν εταιρει ειναι αξιοπιστη? Αν ειναι να δωσει ~4 Ευρω να παει σε Gigabyte...

Μην το παρακανουμε, σ'αυτο το budget, μια gaming συνθεση για απαιτητικα παιχνιδα και προγραμματισμο... Ξεχασα να αναφερω οτι δεν θα ασχοληθει με OC

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

το Bottleneck ξεχνα το..! δεν βαζεις ουτε R9 FURY Χ, ουτε καμια ΤΙΤΑΝ Χ..!!!!!  

μητρικη......,  καποια πρεπει να βαλεις..!!  απλα κοιτας εκτος απο το chipset (Α88), και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της, να σε καλυπτουν, οσον αφορα θυρες SATA, USB,  PCI ...!    

εγω,  Π.Χ, προτιμω μητρικες με 4 SLOT μνημης, ωστε να εχω δυνατοτητα επεκτασης...!! 

κι ενα 450αρι τροφοδοτικο σε καλυπτει ανετα.   αλλα κοιτα τις τιμες...!!   με τα ιδια παιρνεις και το 600αρι...!!  

και τα XFX ειναι πολυ καλα..! 

τι εννοεις με τα ~4 € για Gigabyte.....? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Bottleneck ξεχνα το..! δεν βαζεις ουτε R9 FURY Χ, ουτε καμια ΤΙΤΑΝ Χ..!!!!!

μητρικη......, καποια πρεπει να βαλεις..!! απλα κοιτας εκτος απο το chipset (Α88), και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της, να σε καλυπτουν, οσον αφορα θυρες SATA, USB, PCI ...!

εγω, Π.Χ, προτιμω μητρικες με 4 SLOT μνημης, ωστε να εχω δυνατοτητα επεκτασης...!!

κι ενα 450αρι τροφοδοτικο σε καλυπτει ανετα. αλλα κοιτα τις τιμες...!! με τα ιδια παιρνεις και το 600αρι...!!

και τα XFX ειναι πολυ καλα..!

τι εννοεις με τα ~4 € για Gigabyte.....?

εννοώ αν δώσει ακόμα ~4 € μπορεί να πάρει την gigabyte R7 370.... Αν αξίζει γενικά...

Για το bottleneck, το ρώτησα γιατί διάβασα ότι μπορεί να υπάρχει ανάλογα με το παιχνίδι πάντα...

Κάτι άλλο, να φανταστώ ότι με τον επεξεργαστή υπάρχει κι κάποια ψύκτρα, όπως έχει η Intel.

__

Και με αυτό το build για ποσά xρόνια θα παίζει παιχνίδια, πρώτον στην ανάλυση του και δεύτερον αν πάει σε 1080.

__

Αν του βαλουμε FM2+ δεν τον περιοριζουμε σε μελλοντικη αναβαθμιση? Αν βαλει LGA 1150και βαλει εναν anniversary (αλλα μαλλον θα εχει προβληματα στα παιχνιδια, εστ?) δεν θα μπορει να εχει περισσοτερες επιλογες σε επεξεργαστες?

Bασει αυτου που εχω διαβασει για συγκριση Athlon, Pentium http://www.techspot.com/review/1017-best-budget-gaming-cpu/page7.html

Aν οχι, ισως τοτε εναν FX 6300?

__

Ευχαριστώ... Αν έχει ερωτήσεις θα τις μεταφέρω... Η φωτογραφία με το κουτί θα τη βάλω μόλις την στείλει...

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

@Μillenium

Τελικα, μου ειπε οτι θα τον συνδεσει με μια TV των 768ρ, 16:9, αρα και παλι καλα θα ειναι με αυτο το συστημα...

Με τον FX 6300, ειναι πιο καλος ο Athlon?

___

Με ειπε οτι μπορει να αυξησει ενα 50 το πολυ το budget κι ετσι εχουμε 450...

Κατι καλυτερο ισως τωρα?

Δημοσ.

Eφοσον το παιδι αυξησε το ποσο του στα 500-550. Του εφτιαξα μια συνθεση, θα ηθελα την γνωμη σας.. (Από skroutz)

Συνθεση για GAMING εως 1080ρ,

CPU: i5 4460

GPU: GTX 950 2GB

M/B: Asrock Z97

PSU: Coolermaster 550

RAM: Εχει βρει τις ιδιες που εχει (1333, 1x 4 GB)

SSD: Aυτος που ειχε πρωταθει... OCZ 120 GB

Πως σας φαινεται, βγαινει στα ~500, καλη συνθεση? Το παιδι σκέφτεται να βαλει αντι του ι5, ένα AMD FX 8350.. Aξιζει?

Τι αλλαγες χρειαζεται, αν χρειαζεται?

Δημοσ.

Αυτό βγαίνει περίπου 600 χωρίς ψύκτρα,κουτί,μνήμη.

Το κουτι το εχει, υπαρχει και φωτο αυτου στην αρχη του θεματος! Χρειαζεται ψυκτρα, αφου δεν θα ασχοληθεί με OC, θα βαλει την εργοστασικη?!... Mνημη,..όταν λες εννοεις RAM, αν λες αυτην.. υπαρχει στην συνθεση που εχω φτιαξει... Και τωρα που τα ξαναυπολογιζω βγαινει 600... Ποτε δεν ειπα ότι είμαι καλος στα μαθηματικα! 

Σαν συνθεση καλη είναι? Τι μπορούμε να κοψουμε ή να αλλαξουμε ώστε να παει μεχρι τα 550...

Δημοσ.

αναλογα την προτεραιοτητα

μπορει να κρατησει τον 860κ και να παει σε

1) καλυτερη καρτα γραφικων και τροφοδοτικο αν χρειαστει

2) καλυτερο κουτι γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο αν ειναι για MATX ή ΑΤΧ μητρικη αυτο που δειχνεις.. μου μοιαζει να πω την αληθεια για φτηνο Innovator

και τυχον ρεστα στην τσεπη

ή πηγαινει σε Ι5...

η επιλογη δικη του.. 

• Like 1
Δημοσ.

αναλογα την προτεραιοτητα

μπορει να κρατησει τον 860κ και να παει σε

1) καλυτερη καρτα γραφικων και τροφοδοτικο αν χρειαστει

2) καλυτερο κουτι γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο αν ειναι για MATX ή ΑΤΧ μητρικη αυτο που δειχνεις.. μου μοιαζει να πω την αληθεια για φτηνο Innovator

και τυχον ρεστα στην τσεπη

ή πηγαινει σε Ι5...

η επιλογη δικη του.. 

Μου λεει, ότι ένα άλλο παιδι του ειπε να βαλει πανω έναν FX 8350, μια GTX 740 2GB (που συμφωνα με αυτόν, γυρω στα 130-160, οι καρτες αυτές παιζουν τα απιτητικα παιχνίδια...)... Μου εστιλε μια φωτο σημερα, που δειχνει πως ηταν το κουτι του πριν... και ειχε μεσα στο κουτι μια μικροσκοπκη μητρικη (κυριολεκτικα)... οποτε μαλλον για ΑΤΧ το κοβω...

Από eshop σκέφτεται τωρα , ώστε να μην εχει μεταφορικα, αξιζει ή αν τα αγορασει από το skroutz θα του ερθουν το ιδιο?

Προτασεις για συνθεση με 500-550? (απότι φαινεται η δικια μου βγαινει στα 600 + δεν του αρεσε μαλλον)

Mονος του εκανε το παρακαω build (εικονες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...