Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Ρωτησα σε πιο παλιο θεμα αλλα μαλλον δεν το ειδε καποιος ... Εκτος τα εξοδα για μαθηματα οδηγησης ποσα χρηματα επι πλεον χρειαζονται για αδεια οδηγησης ΙΧ; Ολα μαζι ...Γιατροι , Δημοσιο , παρασταη δασκαλου και οτι αλλο . Ευχαριστω.
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα συνολο 530 ευρω χωρις να λαδωσω...επαρχια....βεβαια στην Αθηνα απο οτι εχω ακουσει ειναι ισως παραπανω...βαζουν και το "λαδι" μεσα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τα εξοδα εκτος τα μαθηματα ποσα ηταν .Μιλαω για παραβολα . γιατρους κλπ .Ευχαριστω.
Astronayths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Περίπου στα 180ε είναι τα παράβολα, γιατροί, φωτογραφίες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Περίπου στα 180ε είναι τα παράβολα, γιατροί, φωτογραφίες Ευχαριστω.Και η παρασταση δασκαλου στις εξετασεις μεσα σε αυτα ?
Astronayths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω.Και η παρασταση δασκαλου στις εξετασεις μεσα σε αυτα ? Εγώ τόσα έδωσα μέσα σε αυτά είναι και η παράσταση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ τόσα έδωσα μέσα σε αυτά είναι και η παράσταση. Σε ευχαριστω πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα