Προς το περιεχόμενο

DisplayPort?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα φτιάξω νέο υπολογιστή και θα βάλω πάνω την 980Τi. Χρειάζομαι την βοήθεια σας όσο αναφορά την σύνδεση DisplayPort. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα σύνδεση με HDMI παντού. Αυτό που θέλω είναι να μου προτείνετε το καλύτερο καλώδιο DisplayPort μέχρι 5 ευρώ. Μην μου γράφετε περεταίρω γύρο από αυτόν τον τρόπο σύνδεσης διότι δεν θα τα καταλάβω :unsure: . Απλά στείλτε Link από Skroutz.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων.

Φιλικά πάντα. Καλό βράδυ. Περιμένω απαντήσεις.

(Συγνώμη αν το θέμα μου είναι σε λάθος κατηγορία. Αν όντως είναι συχωρέστε με και μεταφέρετε το εκεί που πρέπει.)

Δημοσ.

Βάζεις κάρτα των 750 ευρώ,φαντάζομαι και σε καλό μόνιτορ και θέλεις καλώδιο DP μέχρι 5 ευρώ ?

οκ ένα εχει στο σκρουτζ 3.54 πήγαινε παρτο,το επόμενο 5.90 είναι πάνω από το budget σου..  :X

Δημοσ.

Εξαρταται για πιό λογο θελεις DisplayPort.

Αν χρησιμοποιεις ή πρόκειται να χρησιμοποιήσεις 4K monitor στα 60Hz, τοτε χρειαζεσαι DisplayPort > 1.2. Αν θέλεις 144Hz QHD gaming monitor τοτε το ιδιο. Αν θελεις να δουλεψεις σε ενα νορμαλ monitor FullHD στα 60Hz τοτε το HDMI σου φτανει.

Γραψε τι θελεις ακριβως να κανεις και θα σου πω τι να παρεις!

Δημοσ.

Τσιλ φίλε... Πες ένα καλό τέλος πάντων

Οτι σου λεει το παλικάρι απο πανω,γραψε το μονιτορ σου καλύτερα,και θα καταλάβουμε ωστε να βοηθήσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...