zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Για μένα πληρώνεις τα μισά και δεν ασχολείσαι. Και δίκιο να έχεις δεν θα το βρεις, οπότε άστο να πάει...
giannakhc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Αδερφέ το ξέρω οτι δεν θα βγάλω άκρη και θα τα πληροσω μεσα στο 10ημερο απλα θελω να το κανω θέμα τουλαχιατον για να του την πει καποιος ανωτερος κατι ξερω εγω 1
giannakhc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Παιδιά ισχύει πως σε λιγες μέρες θα με καλέσουν να παραδώσω το δίπλωμα?
kage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) απλα τους ξεσηκωσες απο το σημειο τους...σε ειδαν αλλοδαπο αφου σε σταματησαν,τους κοψαν λεφτα απο μισθο και οποτε τους αναγκαζουν να βγουν εξω για κλησεις θα δειξουν συγκαταβατικοτητα μονο σε οσους κανουν τον μλκ... δευτερευων ρολο παιζει αν εισαι νεος,τι αυτοκ.εχεις,φυμε και σε τι περιοχη θα εισαι. το τι κληση θα σου κοψουν ειναι στο χερι τους και μονο....π.χ. το κοκκινο μπορει να γινει κιτρινο,το 0.6 μεθη να γινει 0.4 το ιδιο και με τα κμ. εφοσον το ρανταρ ειναι χειρος κτλ σε αυτον που πηγαινεις για ενσταση ειναι ο διοικητης του τμηματος ,ειναι αυτος που τους αναγκασε να βγουν εξω που τον αναγκασε ο απο πανω του..δεν παιζει να σου δωσει δικιο. τα 465ε δεν τα καταλαβαινω... θα γραφει πανω στην κληση τι σου εκοψε και αν αναφερει μερες για διπλωμα!! +31κμ ειναι 350ε και 60μερες διπλωμα (τα εως20km μολις 40ε,εως 30km 100ε χωρις αφαιρεση διπλωματος) ο οδηγός που δε φορά ζώνη ή κράνος πρόστιμο 350 Ε , αφαίρεση άδειας οδήγησης ( δίπλωμα ) 10 μέρες , 5 πόντους στο p/s , ακινητοποίηση. Ο οδηγός που δε μεριμνά ώστε οι συνεπιβάτες να φορούν ζώνη , κράνος ,εννοείτε για όλους τους συνεπιβάτες και τους πίσω στο αυτοκίνητο , επιβάλλεται στον οδηγό πρόστιμο 80. Ε , αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας με πινακίδες καθώς και άδειας οδήγησης για 20 μέρες και στον κάθε συνεπιβάτη ξεχωριστά επιβάλλεται πρόστιμο 100. Ε. τωρα αν οι πινακιδες+διπλωμα δεν ειναι ειναι ελληνικα χλωμο να ασχοληθουν με την κρατηση... αν σου πουν για το διπλωμα πες δεν εισαι ελλαδα τι πρεπει να κανεις... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από kage
giannakhc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα ελληνικά είναι Στο προστιμο λεει υπέρβαση οριου ταχύτητας 101 αντί για 70 μη συμορφωση και για ζωνη πισω για δίπλωμα και πόντους δεν γραφει πουθενά
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το 101 για να πάει στα +31 από το +30, όσο πρήξιμο πάτησε ή δεν πάτησε ο OP, είναι αγνή και αμόλυντη σκατοψυχιά. Ό,τι και να λέμε. Ειδικά σε συνδυασμό με πίσω ζώνες, νταξ. 3
haris_216 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή το δίπλωμα το έχω κάτι 10ετίες και δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ και τις "εξελίξεις" του ΚΟΚ, ισχύει το θέμα με τις πίσω ζώνες; Δηλαδή πρέπει όποιος κάθεται πίσω να φοράει ζώνη;
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ραντάρ που χρησιμοποιεί η τροχαία απαιτούν κάποια βαθμονόμιση ανά κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορεί κάποιος να ζητήσει τα στοιχεία της βαθμονόμησης και αν δεν υπάρχουν να δικαιωθεί στο δικαστήριο;
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το 101 για να πάει στα +31 από το +30, όσο πρήξιμο πάτησε ή δεν πάτησε ο OP, είναι αγνή και αμόλυντη σκατοψυχιά. Ό,τι και να λέμε. Ειδικά σε συνδυασμό με πίσω ζώνες, νταξ. 100% κομπλεξικα παλικαρακια που ονειρευοντουσαν SWAT team κι ετσ', αλλα ειχαν την ατυχια να τους χωσουν στη Τροχαια οι πισω ζωνες ειναι το ιδιο σημαντικες με τις μπροστα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή το δίπλωμα το έχω κάτι 10ετίες και δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ και τις "εξελίξεις" του ΚΟΚ, ισχύει το θέμα με τις πίσω ζώνες; Δηλαδή πρέπει όποιος κάθεται πίσω να φοράει ζώνη; Κι εγω το εχω απο το 1979 αλλα νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο .Δεν ξερω τι γινεται αν υπαρχουν ακομα αμαξια χωρις πισω ζωνες.
haris_216 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και το βρίσκω απόλυτα λογικό (σε μια σύγκρουση ένας επιβάτης καθισμένος πίσω και χωρίς ζώνη αποτελεί κίνδυνο όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και τους μπροστινούς) δεν είχα ακούσει ποτέ για υποχρεωτική (συνοδευόμενη από πρόστιμο) επιβολή. 3
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξει δικιο εχεις...αλλα αν εισαι ευγενικος με τους αστυνομικούς και την μεγαλυτερη μαλακια να εχεις κανει θα δειξουν επιεικεια και θα σου φερθουν αναλόγως... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξει δικιο εχεις...αλλα αν εισαι ευγενικος με τους αστυνομικούς και την μεγαλυτερη μαλακια να εχεις κανει θα δειξουν επιεικεια και θα σου φερθουν αναλόγως... Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια.Προν πολλα χρονια με κατευθυνση απο κεντρο Αθηνας προ Ν.Ιωνια εκει που τελειωνει η Ι.Δροσοπουλου εχει φαναρι . Ειναι κοκκινο και σταματαω. Διλπλα μου σταματαει περιπολικο . Ξεκιναω και ξαφνικα κορνα και φωτα απο πισω μου απο το περιπολικο . Σταματησα και ευγενεστατα με χαιρετησε αυτος που βγηκε και με ρωτησε γιατι ξεκινησα με κοκκινο !!! Τον κοιταζα σαν χαζος...Μου λεει το ταξιτζη που σου κορναρε δεν τον ακουσες ? Τοτε θυμηθκα οτι ακουσα καποιο ηχο στα αυτια μου . Ηταν διπλο φαναρι για ευθεια και αριστερα , αναψε το αριστερο πρασινο και εγω ξεκινησα ευθεια .. Φυσικα δεν το αρνηθηκα και τους ειπα οτι δεν καταλαβα τι εγινε . Τους ειπα και ειναι αληθεια οτι σαν οδηγος μπορει γυσικα να κανω παραβασεις αλλα ποτε δεν περναω με κοκκινο , ποσο μαλλον απο σταση και να τουςς εχω δει διπλα μου . Πηγε πισω στο περιπολοκο κατι ειπε στον επικεφαλης και μου ειπε "Φυγε αλλα να προσεχεις"
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια.Προν πολλα χρονια με κατευθυνση απο κεντρο Αθηνας προ Ν.Ιωνια εκει που τελειωνει η Ι.Δροσοπουλου εχει φαναρι . Ειναι κοκκινο και σταματαω. Διλπλα μου σταματαει περιπολικο . Ξεκιναω και ξαφνικα κορνα και φωτα απο πισω μου απο το περιπολικο . Σταματησα και ευγενεστατα με χαιρετησε αυτος που βγηκε και με ρωτησε γιατι ξεκινησα με κοκκινο !!! Τον κοιταζα σαν χαζος...Μου λεει το ταξιτζη που σου κορναρε δεν τον ακουσες ? Τοτε θυμηθκα οτι ακουσα καποιο ηχο στα αυτια μου . Ηταν διπλο φαναρι για ευθεια και αριστερα , αναψε το αριστερο πρασινο και εγω ξεκινησα ευθεια .. Φυσικα δεν το αρνηθηκα και τους ειπα οτι δεν καταλαβα τι εγινε . Τους ειπα και ειναι αληθεια οτι σαν οδηγος μπορει γυσικα να κανω παραβασεις αλλα ποτε δεν περναω με κοκκινο , ποσο μαλλον απο σταση και να τουςς εχω δει διπλα μου . Πηγε πισω στο περιπολοκο κατι ειπε στον επικεφαλης και μου ειπε "Φυγε αλλα να προσεχεις" ειδες...ακομα και αυτό θα σ συγχωρεθεί αν με ευγενια του εξηγήσεις τι συνεβει...τωρα αν αυτός είναι αγενης..μπορεις να τον αναφέρεις στους ανωτερους του...θα χεστει πανω του εγγυημενα...! 1
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Σε γενικές γραμμές έχω παρατηρήσει πως τουλάχιστον στην Αθήνα οι μπάτσοι είναι αρκετά τυπικοί τα τελευταία χρόνια, μου μιλάνε στον πληθυντικό κλπ. Ίσως εξηγείται αυτό και από το γεγονός πως μεγάλωσα λίγο, αλλιώς απευθύνονται σε κάποιον 32 χρονών και αλλιώς σε κάποιον 22. Αυτό με την ευγένεια ισχύει όσο ισχύει και οπουδήποτε αλλού. Αν είσαι ευγενικός με τον δημόσιο υπάλληλο στην εφορία, συνήθως είναι και αυτός, και σε εξυπηρετεί. Αν πάλι μπλέξεις με μαλάκα, είτε μπάτσος είναι αυτός είτε εφοριακός, δε πα να είσαι ο Γκάντι, θα σε πηδήξει. Και κρίνοντας από όσα γράφει ο topic starter, μάλλον είχε την ατυχία να μπλέξει με μαλάκες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα