Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ερχόμουν χθες το βράδυ Αθήνα στα Γιάννενα μου αναβοσβήνει καποιος απο δεξια υο φακό δεν σταμάτησα γιατι δεν ηξερα τι ηταν δεν φορουσε ούτε γιλέκο ούτε το περιπολικό δεν φαινόταν μετα απο λιγο ειρθαν πίσω μου και μου γράψανε μια κληση 465€ για υπερβολικη ταχυτητα που υποτιθεται με επιασε με ρανταρ αμφιβαλω βεβαια κατα ποσο ισχύει το +31km που είπε γιατι ουτε μου το εδειξε για μη συμορφωση στο πρωτο σημα και για ζωνη που δεν φορουσε ο πισω επιβάτης

Εχει κάνεις ιδεα τι μπορω να κανω? Θέλω να δω την ενδειξη του ρανταρ και επισεις το προστιμο για την μη συμορφωση ειναι εντελως άδικο διότι δεν φορουσε ουτε γιλεκο ουτε φαινόταν το περιπολικό και δεν μπορουσαν να ξερω αν είναι αστυνομος η κλέφτης η το οτιδηποτε

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυο φορες που με εχουν σταματησει με ρανταρ μου εδειξαν με ποσο ετρεχα .

Ευτχως δεν με σταματησαν οταν ετρεχα οπως η φωτογραφια εστω για δευτερολεπτα

post-40980-0-35842600-1440945137_thumb.jpg

Δημοσ.

Να πας να υποβαλεις ενσταση εκει που γραφει οτι σου εκοψαν την κλιση.Αν βεβαια ειναι σε επαρχια καλυτερα να ρωτησεις την Τροχαια Αθηνων αν μενεις εδω.

Δημοσ.

Θα πας στην αστυνομία για να υποβάλλεις ένσταση.

Υπερβολικό το ότι σου έβαλε κλήση για την ζώνη του πίσω καθίσματος! Υπάρχουν παλιά αυτοκίνητα που δεν έχουν καν εκεί ζώνη.

Για την μη συμμόρφωση μπορείς να διαμαρτυρηθείς αλλά μην το παρακάνεις γιατί δεν έχεις και δίκιο. Τι πάει να πει δεν είδα το περιπολικό; Δεν είχε ανοιχτή σειρήνα;

Για την υπερβολική ταχύτητα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αυτή την ένδειξη του έβγαλε το μηχάνημα δεν νομίζω να κάνει λάθος. Με πόσο έτρεχες δηλαδή;

Δημοσ.

για ζωνη που δεν φορουσε ο πισω επιβάτης

πρέπει να τους εξόργισες και να εξάντλησαν το νόμο.

δεν έχω ακούσει κανέναν να τρώει κλήση για πίσω ζώνες

• Like 2
Δημοσ.

Το περιπολικό ηταν κρυμμένο και βέβαια με κλειστή σειρήνα! Αν δεν γυρνουσε το κεφαλι ο πατερας μου πισω δεν θα καταλάβαιναμε τι ηταν απο τους καθρευτες δεν φαινόταν κάτι

Εκεινος στραβωσε οταν του είπα δεν φαινοσασταν μου λεει ο συναδελφος φορουσε μπουφαν εσεις που βγηκατε στο δρομο οχι του λεω μου λεει να εκανες αναστροφη του λεω απαγορεύεται στην διπλη διαχωριστική με λιγα λογια με δούλευε απο ην αρχη ήταν ειρωνικός μου λεει νόμιζες θα ξεφευγες? Ενω απο απο την στιγμη που τους ειδα πηγαινα με 70 γιατί ηξερα πως θα ερθουν

Στην ερωτηση με ποσο πιστεύεις πως ήσουν σιγουρος δεν είμαι αλλα τα 101 μου φαίνονται πολλα γυρω στα 80 90 πιστεύω

Επισεις δεν ειδα πουθενα ταμπελα που να ελεγε 70 εκει

Οταν με σταματησε μου λεει υπερβολικη ταχυτητα σε κατοικημένη περιοχή (που την ειδε την κατοικηνενη περιοχη δεν ξερω ουτε ενα φως δεν ειχε εκτος αυτου σε κατοικημενη περιοχη το οριο ειναι 50 οχι 70) γενικά πιστευω πως για καποιο λογο μας στοχευσε ισως επειδη ερχόμαστε απο Αλβανία δεν ξερω ούτε θέλω να το πιστεύω..

Δημοσ.

Εκεινος στραβωσε οταν του είπα δεν φαινοσασταν μου λεει ο συναδελφος φορουσε μπουφαν εσεις που βγηκατε στο δρομο οχι του λεω μου λεει να εκανες αναστροφη του λεω απαγορεύεται στην διπλη διαχωριστική με λιγα λογια με δούλευε απο ην αρχη ήταν ειρωνικός μου λεει νόμιζες θα ξεφευγες? 

καλά κατάλαβα ότι του τα κάνατε τσουρέκια

• Like 3
Δημοσ.

Ε ναι ρε φιλε οταν κρύβεσαι σαν τον μαλακα και απο πανω ουτε φορας μπουφαν ουτε εχεις ανοιχτη σειρήνα εννοείται οτι δεν θα σταματήσω με οικογένεια ειμαι μεσα που θες να ξέρω τι εισαι? Απιθανο ειναι να ειναι καποιος κλέφτης? Εκτος αυτού εφοσον ηταν τοσο Εντάξει και με επθασε με το ραντάρ ας μου το έστελνε σπίτι κανενα πρόβλημα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κοίτα, η καλύτερη τακτική, καλώς ή κακώς είναι να μην αρνείσαι ότι έτρεχες και να συμμορφώνεσαι προς τας υποδείξεις. 

Με έχουν σταματήσει 5-6 φορές τα τελευταία χρόνια, σχεδόν πάντα για υπερβολική ταχύτητα (ΟΚ και μία φορά γιατί βλακωδώς είπα κυριολεκτικά δύο κουβέντες στο κινητό). Ποτέ δεν με έγραψαν για όσο πήγαινα. ΠΟΤΕ! Πάντα τους έλεγα "ναι, λυπάμαι, έχετε δίκιο, πρέπει να έτρεχα". Τίποτα παραπάνω. Δεν τους γλύφω, δεν υπάρχει λόγος. Αλλά είμαι ευγενής, παραδέχομαι το λάθος μου (γιατί, κακά τα ψέματα, την είχα κάνει την 'λαδιά' μου) και μου φέρονται ανάλογα. 

Και στην κλήση για το κινητό, ο ευγενέστατος ΖΗΤΑς μου την μετέτρεψε σε κλήση για κόρνα και πυροσβεστήρα (ίδια φράγκα αλλά δεν σου αφαιρούν το δίπλωμα 30 ημέρες).

• Like 5
Δημοσ.

της ιδίας άποψης...

Ειδικά οταν είχα το σαξό, που όπως και να'χει τραβάει τα βλέμματα (και τα αυτιά) κυρίως των μπάτσων, πάντα παραδεχόμουν τη παράβαση, με βλέπαν και λίγο σοβαροφανή και συνήθως την γλύτωνα και χωρίς κλήση.

Εάν τους την "πεις" με οποιοδήποτε τρόπο, τότε εξαντλουν το νόμο. Εχω κάμποσους φίλους σε τοπική τροχαία και μου τα λένε και οι ίδιοι.

Κι αυτοί άνθρωποι ειναι και καταλαβαίνουν πως δύσκολα βγαίνουν τα χρήματα απ'τη τσέπη σήμερα, ειδικά για τέτοιες λαλακίες.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, η καλύτερη τακτική, καλώς ή κακώς είναι να μην αρνείσαι ότι έτρεχες και να συμμορφώνεσαι προς τας υποδείξεις. 

Με έχουν σταματήσει 5-6 φορές τα τελευταία χρόνια, σχεδόν πάντα για υπερβολική ταχύτητα (ΟΚ και μία φορά γιατί βλακωδώς είπα κυριολεκτικά δύο κουβέντες στο κινητό). Ποτέ δεν με έγραψαν για όσο πήγαινα. ΠΟΤΕ! Πάντα τους έλεγα "ναι, λυπάμαι, έχετε δίκιο, πρέπει να έτρεχα". Τίποτα παραπάνω. Δεν τους γλύφω, δεν υπάρχει λόγος. Αλλά είμαι ευγενής, παραδέχομαι το λάθος μου (γιατί, κακά τα ψέματα, την είχα κάνει την 'λαδιά' μου) και μου φέρονται ανάλογα. 

Και στην κλήση για το κινητό, ο ευγενέστατος ΖΗΤΑς μου την μετέτρεψε σε κλήση για κόρνα και πυροσβεστήρα (ίδια φράγκα αλλά δεν σου αφαιρούν το δίπλωμα 30 ημέρες).

Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχω κι εγώ και τις λίγες φορές στα τόσα χρόνια που με έχουν σταματήσει για υπερβολική ταχύτητα , ούτε point system πόντους έχω πάρει (που κανονικά θα έπρεπε) , ούτε με έχουν γράψει για την ταχύτητα που έλεγε το ραντάρ.

Επίσης, πάντα μα πάντα φοράω ζώνη (και ανέκαθεν όχι για να μην με γράψουν).

Εαν είσαι εριστικός, επιθετικός και είσαι και χωρίς ζώνη , δεν στην χαρίζουν.Ακόμα και παράβαση ταχύτητας να κάνεις , με λίγη ευγένεια και να φοράς και τη ζώνη , σχεδόν πάντα τη βγάζεις αναίμακτα...

Δημοσ.

Παιδιά οδηγος και συνοδηγός φορούσε ζωνη

Δεν είμουν ουτε εριστικος ουτε επιθετικός του ειπα γραψτε με μονο για ταχυητα και αυτος με επιθετικό τροπο άνοιξε την πισω πορτα και μου είπε δειξε τις ζωνες μου λεει αυτες για ομορφια ειναι? Εκτος αυτού εγώ σκαλωνω στο προστιμο για μη συμορφωση εφοσον ρε φιλε δεν φορούσες το γιλέκο ουτε είχες ανοίξει το φαρο ουτε καν φαινόταν το αυτοκινητο γιατί τον γραφεις τον άλλον? Οταν ερχεσαι μετα με σταματας βλέπεις πως ειμαι με οικογένεια και μου λες μομο ο οδηγος να βγει εξω δεν θελω κουβεντες δεν ειμαστε φιλαράκια ποιος ειναι ο εριστικος και ο επιθετικος? Δεν λεω πως δεν φταιω ετρεχα αμφιβαλω για το 101 αλλα και παλυ ήμουν πανω απο το όριο στην τελικη γραψε μονο αυτο και τα 350 δεν είναι λίγα τεσπα αν δεν το παθεις δεν μπορείς να ξέρεις με εχουν σταματησει και εμενα αλλες φορές αλλα τετοιους τύπους δεν εχω ξαναδεί τους πειραξε το δεν φαινοσασταν γιατί ξερανε πως ειζανυ κανει μαλακια που δεν φορουσαν τα γιλεκα

Δημοσ.

κοιτα, αυτό το καραγκιοζιλίκι που ήταν κρυμμενοι χωρίς φάρο, γιλεκα κλπ το εχω πετύχει και εγω και με εγραψαν και εμένα. Κανονικά ήταν για ταχύτητα και προσπέραση σε διπλη γραμμη αλλα επειδη το παραδεχτηκα οτι εκανα λάθος και τους ειπα οτι ειχα τον παππου με το ασκονα 12 χλμ μπροστα μου να πηγαινει με 45 και δεν αντεχα άλλο μου έκοψαν σύνολο ενα κατοστάρικο και ειπα και ευχαριστώ... Κανα 2-3 ποντους πάντως αν θυμαμαι καλα μου ειχαν βάλει...!

Γνωμη μου παντως ότι δε θα κερδίσεις τίποτα με την ενσταση... Απεναντίας θα χασεις τις 10 μερες που δικαιούσαι 50% μειωση προστίμου

• Like 1
Δημοσ.

Μεσα στο 10μερο θα τα πληρώσω απλα θα κανω οτι περνάει απο το χέρι μου οχι μονο για να το κατεβασω αλλα για το οτιδηποτε ο συγκεκριμενος η είχε κατι προσωπικό (υποπτεύομαι εναν μαλακά που μου εκοψε τον δρομο καποια χλμ πριν και μετα δεν μου ανοιγε το δρόμο) παίζει να λεω και βλακιες αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε τόσο μεγάλο θέμα το μονο που δεν εκανε ηταν να μου παρει το δίπλωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...