Προς το περιεχόμενο

Απορια για ψυκτρα

spirosR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε λιγες μερες θα αναβαθμισω τον cpu μαζι με μητρικη. Θα παρω τον fx 6300 και φυσικα θα του παρω aftermarket ψυκτρα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι μπορω να βαλω κατευθειαν την aftermarket στον cpu η πρεπει για ενα διαστημα να δουλεψει με τη στοκ του; Δηλαδη εννοωαπο τη πρωτη μερα της λειτουργιας του να τον δουλεψω με την a/m αντι της στοκ για να μη καθομαι μετα να αλλαζω παστες κλπ..

Επισης προτεινετε μου αν μπορειτε μια καλη ψυκτρα για τον 6300.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν υπάρχει αυτό που γράφεις.

Για ποιον λόγο να πρέπει να βάλεις για λίγες μέρες την εργοστασιακή; :P

Απ ευθείας αυτή που θα αγοράσεις να βάλεις.

αναλόγως το κουτί και την τσέπη κοιτάς σε 212 EVO, Raijintek themis,ereboss

Ευχαριστω φιλε μου για τη γρηγορη απαντηση απλα ειχα την απορια. Δυστυχως αυτες που γραφεις δεν υπαρχουν πια διαθεσιμες μπορεις να προτεινεις καποια αλλη αξιολογη που να ειναι διαθεσιμη?

Thermalright True spirit 120M,Be quiet dark rock και μετά πας σε noctua αλλα δεν νομίζω να αξίζει τέτοια ψύκτρα ο επεξεργαστής.

Και κάποιες απο arctic freezer αξίζουν. (μην κοιτάς την δική μου,δεν ειναι τόσο καλή οσο φαίνεται στα χαρτιά τελικώς)

Και την cooler master 412s δες. Παρομοια σε χαρακτηριστικα και επιδοσεις με την 212 που αναφερθηκε και δεν βλεπεις να την προτεινουν επειδη εχει διπλασια τιμη στο εξωτερικο σε σχεση με την 212. Εδω, κατηργησαν την 212 και εβαλαν την 412s στην τιμη της αλλης

Καλησπερα επανερχομαι για τη ψυκτρα βρηκα μια διαθεσιμη της arctic cooling μου τη προτεινε ενα μαγαζι ειναι η arctic cooling a30 για amd cpu αλλα δε ξερω αν θα χωραει λλο αυτο το θυριο στο case thermaltake soprano rs 101.. επισης η εγκατασταση θα γινει σε μητρικη gigabyte 990 ud3 να προσχωρησω στην αγορα της;

*Gigabyte 990xa ud3

Αν μιλάς για την Ereboss μη τη πάρεις στα 48€(!) που τη βλέπω eshop.gr. Εγκατάσταση μπορείς να κάνεις και μόνος σου,δες βίντεο εγκατάστασης από το διαδίκτυο.

• Like 1

Αν το πάμε έτσι στο 50αρικο κοντά παίρνεις την alpenfoehn himalaya 2 η οποία για την ακρίβεια κάνει 43.90 στο φθηνότερο μαγαζί του skroutz, που είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και για την ακρίβεια είναι η καλύτερη από όλες τις ψύκτρες στα 50 ευρώ. Στο λέω με σιγουριά spiros7 γιατί το είχα ψάξει αρκετά καιρό πριν και σε όλα τα συγκριτικά η himalaya 2 έβγαινε μπροστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...