satafaka Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω να βρω έναν αναίμακτο τρόπο να αλλάξω σκληρούς από το PC στο LAPTOP . Το LAPTOP έχει έναν HDD με Windows 7 αγορασμένα σε CD με serial number κτλπ. Δεν έχω περάσει ακόμα τα Windows 10. Το PC είχε Windows 8.1 από το DreamSpark δωρεάν (έχω free account στο DreamSpark) στον SSD 850 PRO 128GB και πριν λίγο καιρό έκανα αναβάθμιση σε 10. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αφήσω στην άκρη τον HDD του LAPTOP, να του βάλω τον SSD 128GB από το PC στο LAPTOP και να αγοράσω καινούργιο SSD 850 PRO 256GB για το PC. Το θέμα μου είναι πως να το χειριστώ με τα Windows. Έχω ένα Serial Number αγορασμένο από Windows 7 με CD εγκατάστασης, έχω σε ένα stick τα Windows 8.1 από DreamSpark με Serial Number από DreamSpark και τώρα κατεβάζω τα Windows 10 από DreamSpark με Serial Number που μου δίνουν. Να βάλω και τους 2 SSD που θέλω και να κάνω clean installation των Windows 10 και στους 2? Να βάλω τα 7 στο laptop και να κάνω όλα τα updates για 10 και στο PC τα 8.1 και μετά update? Ή οποιονδήποτε άλλον συνδιασμό? Τι μου προτείνετε? Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα