n0iL21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σας! Εχω ενα προβλημα στο λαπτοπ μου εχω αναβαθμισει απο windows 8.1 σε windows 10 και με ενφανιζεται συνεχεια ενα προβλημα στην μπλε οθονη το ενφανιζε και πριν οταν ημουν στα 8.1, κανοντας επανεκινηση συνεχως καθως εγω πλοηγουμε στο Internet και γενικα στο Youtube. Το μηνυμα που ενφανιζεται στην μπλε οθονη λεει αυτο: BSOD System_Service_exception(netio.sys) Εχω ψαξει και αλλου αλλα δεν μπορεσα με τιποτα να φτιαξω το προβλημα που αντιμετοπιζω, και δεν θελω να συνεχισω να ψαχνω γιατι θα κολησω ιους μιας και ειμαι λιγο ασχετος για να το λυσω μονος μου καταιβαζοντας οτι νανε. Περιμενω απαντηση σας οποιος γνωριζει! Ευχαριστω!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 BSOD:..και μετά τι; Δεδομενου πως μιλαμε για laptop, προτεινω πρωτα να ελεγξεις το software κομματι και εαν δεν βγαλεις ακρη απο κει στη συνεχεια να περασεις και στο hardware.
n0iL21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 BSOD:..και μετά τι; Δεδομενου πως μιλαμε για laptop, προτεινω πρωτα να ελεγξεις το software κομματι και εαν δεν βγαλεις ακρη απο κει στη συνεχεια να περασεις και στο hardware. Καλησπερα μεγαλε, δες επειδη ειμαι τελιως αποιρος και ειναι παραπολλα τα ποστ σου και δεν μπορω να τα καταφερω μονος μου, πεσμου εναν ευκολο τροπο που μπορω να κανω μονος μου ωστε να φτιαξω το προβλημα με την επανεκινηση και το μηνυμα που ενφανιζεται, το μονο που καταφερα απο αυτα που εγραψες ειναι οτι απενεργοποιησα την αυτοματη επανεκινηση που γινετε οταν υπαρχει ενα σφαλμα, μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει επανεκινηση καθολου ελπιζω να παραμινει ετσι, αλλα ισως γινει χειροτερα; Ευχαριστω για τον χρονο σου!
n0iL21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Παλι τα ιδια, δεν καταφερα τιποτα, εξακολουθει να κανει ρεσετ. πφφφφφφ Προσπαθησα να εγκαταστησω τον ποιο προσφατο Driver της καρτας δικτυου μου, και με πεταει παλι blue screan με ονομα σφαλματος VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR. Γνωριζει καποιος τι να κανω; Αυτα τα windows με διαλησαν, δεν μπορω να κανω τπτ στο ιντερνετ, εχω καρκινιασει απο τα ρεσετ.
n0iL21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κομπλεε!! Το προβλημα λυθηκε λοιπον θελω να το μοιραστω και με εσας, απλα εψαξα λιγο παραπανω, και βρηκα οτι το netio.sys ειναι απο τους drivers της καρτας δικτυου. Αρα στην προσπαθεια μου να εγκαταστησω τους drivers αυτους με πετουσε, το αλλο σφαλμα VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR. Στην συνεχεια καταιβασα και ετρεξα αυτο το προγραμμα Display Driver Uninstaller οπου λυθηκε το fatal error, μετα εγκατεστησα ομορφα και ωραια τα σωστα drivers. Τωρα εχει 1 μερα δεν μου εχει κανει επανεκινηση, ελπιζω να πανε ολα καλα. Αν και σκεφτομαι να παω σε κανα μηνα να το αλλαξω με macbook μεσω του προγραμματος trade που προσφαιρουν τα καταστηματα Public, γιατι τα εχω παρει με τα windows. πφφφ Ποιο λαπτοπ έχεις? Αυτο εχω φιλε http://www.skroutz.gr/s/5283875/Toshiba-Satellite-P50-B-10V-i7-4710HQ-8GB-1TB.html
nikοs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν θα το άλλαζα αυτό το λαπτοπ με mac,ειδικά απο την στιγμή που το πρόβλημά σου λύθηκε δεν υπάρχει λόγος.Έχεις ένα πολύ δυνατό λάπτοπ που αν του βάλεις και έναν ssd και στην θέση του οπτικού μέσου βάλεις τον hdd 1tb με ένα hdd caddy θα εκπλαγείς από το πόσο σφαίρα θα πηγαίνει.
n0iL21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν θα το άλλαζα αυτό το λαπτοπ με mac,ειδικά απο την στιγμή που το πρόβλημά σου λύθηκε δεν υπάρχει λόγος.Έχεις ένα πολύ δυνατό λάπτοπ που αν του βάλεις και έναν ssd και στην θέση του οπτικού μέσου βάλεις τον hdd 1tb με ένα hdd caddy θα εκπλαγείς από το πόσο σφαίρα θα πηγαίνει. Μια SSD πιστευω να με καλοιπτει φιλε αντε και μια 8αρα ram ακομα να παρω. Ειδα αυτην την SSD με το ειδικο κιτ, που μπορω να την βαλλω και μονος μου, καλη; https://www.youtube.com/watch?v=jm4UNxUm2C4 Οσο αφορα την Ram, απλα την αγοραζω και την κουμπονω διπλα στην αλλη ετσι; Ειναι ευκολο; Που μπορω να δω ποια ακριβως RAM πρεπει και ειναι συμβατη με το δικο μου λαπτοπ για να αγορασω; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από n0iL21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα