Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας,

εχω ενα pc με windows 7. οταν τον ανοιγω, βγαζει επιλογη κανονικη εκκινηση των windows, ασφαλη λειτουργια, ασφαλη λειτουργια με δικτυο κτλ.

με κανονική εκκίνηση, δειχνει το σημα των windows, φορτώνει, δειχνει τις κουκιδες που κουνιούνται και μετά μαυρη μαυρίλα, και ακουγεται η οθόνη να κλείνει τελείως.

με ασφαλή λειτουργία ανοίγει κανονικά.

τι έκανα: τον ανοιξα με ασφαλη λειτουργία, έκανα επαναφορα συστήματος στις 2-3 πιο πρόσφατες ημερομηνίες, δεν παρατήρησα κάτι περίεργο, μόνο ενημερώσεις των windows είχε, αλλά πάλι τίποτα. έχει νόημα να δοκιμάσω και 2-3 μήνες πιο πίσω αν υπάρχουν μόνο σημεία επαναφοράς με ενημερώσεις των windows?

επίσης μπήκα στο bios και έκανα load last safe settings και load default settings, αλλά πάλι τίποτα. καμιά ιδέα για το πως μπορω να τον κάνω να κανει κανονικη εκκινηση? ευχαριστώ

Δημοσ.

m... κι εγώ είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, και τελικά ήταν μητρική. δε ξέρω αν σεσένα είναι το ίδιο αλλά εγώ λέω ότι θάναι θέμα μιχανήματος .. αλλά τι

Δημοσ.

γειά σας,

εχω ενα pc με windows 7. οταν τον ανοιγω, βγαζει επιλογη κανονικη εκκινηση των windows, ασφαλη λειτουργια, ασφαλη λειτουργια με δικτυο κτλ.

με κανονική εκκίνηση, δειχνει το σημα των windows, φορτώνει, δειχνει τις κουκιδες που κουνιούνται και μετά μαυρη μαυρίλα, και ακουγεται η οθόνη να κλείνει τελείως.

με ασφαλή λειτουργία ανοίγει κανονικά.

τι έκανα: τον ανοιξα με ασφαλη λειτουργία, έκανα επαναφορα συστήματος στις 2-3 πιο πρόσφατες ημερομηνίες, δεν παρατήρησα κάτι περίεργο, μόνο ενημερώσεις των windows είχε, αλλά πάλι τίποτα. έχει νόημα να δοκιμάσω και 2-3 μήνες πιο πίσω αν υπάρχουν μόνο σημεία επαναφοράς με ενημερώσεις των windows?

επίσης μπήκα στο bios και έκανα load last safe settings και load default settings, αλλά πάλι τίποτα. καμιά ιδέα για το πως μπορω να τον κάνω να κανει κανονικη εκκινηση? ευχαριστώ

Δεν κανεις πρωτα κανα repair με το DVD των windows;

Κοιτας απο το 2,43 και μετα...

• Like 1
Δημοσ.

Τα πιο πιθανά σφάλματα είναι ή κάποιο πρόβλημα στο σκληρό δίσκο, ή κάποιο πρόβλημα με drivers. 

Αφού ανοίγει σε safe mode (στο οποίο δε φορτώνουν οι drivers) το πιο πιθανό είναι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...