Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι το Samsung s5..αδιάβροχο με απίστευτη κάμερα mp και ταχύτατο. Και εγώ είχα το lg g2 και το έδωσα πριν 2 μήνες και έχουν τεράστια διαφορά το σ5 είναι πάρα πολύ καλό τηλ

απο μπαταρια φιλε τι λεει?γιατι το lg μου κραταει 2 μερουλες.
Δημοσ.

Κοίτα εμένα μου πάει σχεδόν το ίδιο όπως το lg g2 που είχα μπορεί και λίγο λιγότερο. . Αλλά δεν έχει καμία σχέση η οθόνη του g2 με του s5.. εμένα με αρκετή χρήση σε Internet Facebook και παιχνίδια με πάει έως το δραδυ όπως και το g2

Δημοσ.

Κοίτα εμένα μου πάει σχεδόν το ίδιο όπως το lg g2 που είχα μπορεί και λίγο λιγότερο. . Αλλά δεν έχει καμία σχέση η οθόνη του g2 με του s5.. εμένα με αρκετή χρήση σε Internet Facebook και παιχνίδια με πάει έως το δραδυ όπως και το g2

καταλαβα..ευχαριστω!

Δημοσ.

<p>Τίμια μπαταρία εχει το S5</p>

<p>Φυσικά με τα λεφτα αυτα μπορεις να πας για φετινές ναυαρχίδες</p>

Δημοσ.

Εγώ προτείνω στον φίλο μας να επιδιορθώσει το G2 του και να βγάλει τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο με αυτό.

Από LG G2 (ναυαρχίδα 2013) σε οποιαδήποτε ναυαρχίδα του 2014 δεν αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση.

Δημοσ.

σε φετινες ναυαρχιδες παμε στα 500 και πανω

Περιμενε 15-20 μερες....  Ξεκινησαν και πεφτουν παλι ολα.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω στον φίλο μας να επιδιορθώσει το G2 του και να βγάλει τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο με αυτό.

Από LG G2 (ναυαρχίδα 2013) σε οποιαδήποτε ναυαρχίδα του 2014 δεν αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση.

αξιζει η διορθωση σε κινητο π το εχω 1.5 χρονο?

Δημοσ.

Εξαρτάται από το κόστος της επισκευής.

Μέχρι 100 ευρώ προσωπικά δεν θα το σκεφτόμουν κάν. Θα το επιδιόρθωνα.

Στο επίσημο service της LG φυσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...