Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ενα κινητο σε αυτα τα λεφτα το πολυ..για να βοηθησω εχω στην κατωχη μου το lg g2 οποτε παω για κατι καλυτερο και επισης με ενδιαφερει να εχει καλη διαρκεια μπαταριας..αγορα μονο απο skroutz

Δημοσ.

Αφου εχεις ηδη το G2, μονο σε One Plus 2/LG G4 κλπ κοιτας αλλα ειναι δυστηχως κακη περιοδος.

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση στα 500ευρω το G4 αλλιως αν βρεις απο καπου Invite για One plus 2.

Δημοσ.

Το LG g2 είναι μία από τις καλύτερες συσκευές Android που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Σε καινούργια συσκευή πάνε μόνο αν έχεις συγκεκριμένη απαίτηση για κάποιο χαρακτηριστικό που δεν σε καλύπτει το G2.

Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να απογοητευθεις από την όποια καινούργια σου αγορά.

Ειδικά στον τομέα της μπαταρίας οι συσκευές που είναι στα ίδια ή καλύτερα επίπεδα είναι ελάχιστες.

Δημοσ.

Το LG g2 είναι μία από τις καλύτερες συσκευές Android που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Σε καινούργια συσκευή πάνε μόνο αν έχεις συγκεκριμένη απαίτηση για κάποιο χαρακτηριστικό που δεν σε καλύπτει το G2.

Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να απογοητευθεις από την όποια καινούργια σου αγορά.

Ειδικά στον τομέα της μπαταρίας οι συσκευές που είναι στα ίδια ή καλύτερα επίπεδα είναι ελάχιστες.

δεν θα αλλαζα συσκευη απλα μ επεσε και εχει ξεκολλησει λιγο η οθονη..το εχω 1.5 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Αφου εχεις ηδη το G2, μονο σε One Plus 2/LG G4 κλπ κοιτας αλλα ειναι δυστηχως κακη περιοδος.

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση στα 500ευρω το G4 αλλιως αν βρεις απο καπου Invite για One plus 2.

πως βρισκεις invite?

Δημοσ.

καμια βοηθεια κανεις??

για invite... Μας δουλεύεις φιλε μου... Γιατι να σου δώσουμε αφου το μισό φοροουμ ψάχνει. Ειναι τοσο περιζήτητες που σου καθετε και γκομενα αν εχεις μια :P

Εναλλακτικά περιμένεις για το moto x style η περιμένεις να βελτιωθούνε οι τιμές...

Δημοσ.

για invite... Μας δουλεύεις φιλε μου... Γιατι να σου δώσουμε αφου το μισό φοροουμ ψάχνει. Ειναι τοσο περιζήτητες που σου καθετε και γκομενα αν εχεις μια :P

Εναλλακτικά περιμένεις για το moto x style η περιμένεις να βελτιωθούνε οι τιμές...

φιλε δεν ζητησα βοηθεια για το invite αλλα να μου προτεινει κανεις καποιο κινητο π μπορω να αγορασω απο σκρουτζ..για το invite απλα ρωτησα πως το βρισκεις..

Δημοσ.

φιλε δεν ζητησα βοηθεια για το invite αλλα να μου προτεινει κανεις καποιο κινητο π μπορω να αγορασω απο σκρουτζ..για το invite απλα ρωτησα πως το βρισκεις..

θα στο πω αλλιως... Λογο των capital controls οι τημες εχουν ανεβει 100+ ευρο απο οτι θα ητανε κανονικα.

το g2 κανει αυτην την στιγμη 310 ευρο καλυτερα να περιμενεις. Με 450 ευρο κανονικα θα επερνες το g4. Περιμενε να βγουν το moto x style και το nexus 5/6 2015 και βλεπεις...

Δημοσ.

σιγα ρε φιλε ...χαλάρωσε λιγο....μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς το one 2 ...έλεος με αυτη την νοοτροπία οτι σας το στερούν εσκεμμένα να το κάνετε όνειρο ζωής ....δηλαδή αυτό το πράγμα να κάνετε λες και δεν έχετε ξαναδεί κινητό και να παρακαλάτε να δώσετε 500 ευρώ ..σίγουρα πρέπει να το δείτε με ψυχολόγο ...

Δημοσ.

θα στο πω αλλιως... Λογο των capital controls οι τημες εχουν ανεβει 100+ ευρο απο οτι θα ητανε κανονικα.

το g2 κανει αυτην την στιγμη 310 ευρο καλυτερα να περιμενεις. Με 450 ευρο κανονικα θα επερνες το g4. Περιμενε να βγουν το moto x style και το nexus 5/6 2015 και βλεπεις...

το nexus και το moto x βγαινει σεπτεμβρη??
Δημοσ.

Εχει ενα ελλατωμα βγάζει κιτρινιλες η οθονη

Δημοσ.

το nexus και το moto x βγαινει σεπτεμβρη??

ναι φιλε περιμενε αυτα τα 2 να βγουν και μετα αποφασισε... Η αν αυριο πεσουν οι τιμες σε νορμαλ επιπεδα τοτε το ξανασυζητάμε!

Να σου πω παραδείγματα τιμών πριν 2 μηνες:

moto χ 2014: 280

moto x 2013: 200

lg g2: 200

lg g3: 260-280

lg g4: 460

Galaxy S6: 500

Galaxy S5: 360

htc m8: 365

note 4: 500

Δημοσ.

Εχει ενα ελλατωμα βγάζει κιτρινιλες η οθονη

Έχω διαβάσει αναφορές για αυτό, αλλά σίγουρα δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Πιθανολογώ ότι αποτελεί θέμα με πρώτες παρτίδες, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Στον ένα χρόνο που έχουμε το δικό μας δεν έβγαλε τίποτα στην οθόνη και από ότι καταλαβαίνω ούτε στον δημιουργό του τόπικ (που είναι κάτοχος G2).

Δημοσ.

Έχω διαβάσει αναφορές για αυτό, αλλά σίγουρα δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Πιθανολογώ ότι αποτελεί θέμα με πρώτες παρτίδες, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Στον ένα χρόνο που έχουμε το δικό μας δεν έβγαλε τίποτα στην οθόνη και από ότι καταλαβαίνω ούτε στον δημιουργό του τόπικ (που είναι κάτοχος G2).

ναι κ σε εμενα δεν εχει βγαλει κιτρινιλες και γενικα δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα..απλα μου επεσε και ξεκολλησε λιγο η οθονη και γιαυτο σκεφτομαι την αγορα καινουργιου

τι γνωμη εχετε για το huawei p8??

Δημοσ.

Φίλε πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι το Samsung s5..αδιάβροχο με απίστευτη κάμερα mp και ταχύτατο. Και εγώ είχα το lg g2 και το έδωσα πριν 2 μήνες και έχουν τεράστια διαφορά το σ5 είναι πάρα πολύ καλό τηλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...