Alexisd1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπερα!!! Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινεζικο smartphone κατω απο 200 ευρω...Μου εχουν προτεινει να αγορασω τα εξης κινητα(lenovo k3 note,elephone p7000,elephone p8000 και jiayu s3) και το κινητο θα το ηθελα κυριως να το χρησιμοποιω για brownsing,να βγαζω φωτογραφιες και γενικα για απλη χρηση...Επισης θα ηθελα να εχει καλη μπαταρια!!!Ποιο απο τα 4 ειναι καλυτερο για εσας?? Επισης καθε προταση ειναι δεκτη!!!
leo06 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 xiaomi redmi note 2 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb
Alexisd1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 xiaomi redmi note 2 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb Το μονο που φοβαμαι σε αυτο ειναι η 2gb ram που εχει και οχι κατι αλλο...
voldemort Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το μονο που φοβαμαι σε αυτο ειναι η 2gb ram που εχει και οχι κατι αλλο... Δεν θα'χεις κανενα προβλημα. Απροβληματιστο. Η πλειοψηφια των androids εχει 2 ram.Απο την στιγμη που η ρομ ειναι σφαιρατη και Lite δεν σε απασχολει. Η xiaomi εχει υποστηριξη και στα ελληνικα απο ττην αναλογη κοινοτητα. Ριξε μια ματια... https://xiaomi-miui.gr/community/ 1
karaLRS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Xiaomi mi4 3g στα 205€...μπαταρία,κάμερα, ποιότητα, ταχύτητα έτη φωτός μπροστά
voldemort Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 έτη φωτός μπροστά Απο ποιο; Με 3G και ετη φωτος δεν γινεται...
Alexisd1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Να ειστε καλα παιδια!!!! Και για τα elephone εχω ακουσει καλα λογια!!! Εσεις τι λετε για αυτην την μαρκα?
karaLRS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απο ποιο; Με 3G και ετη φωτος δεν γινεται... Το μάρκετινγκ του 4g και του 4g+ που πλασάρει η κοσμοτε εμένα δεν με πιάνει.. Τουλάχιστον με το 2gb πακέτο που έχω δεν με αφορά.. Τα 21mbps του h+ μου φτάνουν άνετα και εχω και καλύτερη μπαταρία.. Τώρα εάν κατεβάζεις torrent κάνε μπεεε και πάρε ένα 4g κινητό... Άσε εμάς να έχουμε 5.5 ώρες Screen one time, f1.8 φακό με imx214, wide μπροστινή κάμερα και αλουμίνιο γύρω γύρω... Α και ρέστα στην τσέπη... Alexis μπορείς να πάρεις xiaomi flagship και θα πάρεις Elephone???
Alexisd1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το μάρκετινγκ του 4g και του 4g+ που πλασάρει η κοσμοτε εμένα δεν με πιάνει.. Τουλάχιστον με το 2gb πακέτο που έχω δεν με αφορά.. Τα 21mbps του h+ μου φτάνουν άνετα και εχω και καλύτερη μπαταρία.. Τώρα εάν κατεβάζεις torrent κάνε μπεεε και πάρε ένα 4g κινητό... Άσε εμάς να έχουμε 5.5 ώρες Screen one time, f1.8 φακό με imx214, wide μπροστινή κάμερα και αλουμίνιο γύρω γύρω... Α και ρέστα στην τσέπη... Alexis μπορείς να πάρεις xiaomi flagship και θα πάρεις Elephone??? Κοιτα απλα ακουσα οτι ειναι καλο κινητο αλλα τωρα διαβασα αρκετα πολυ καλα πραγματα για το redmi!!! Ασχετο το flagship τι ακριβως ειναι??
voldemort Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το μάρκετινγκ του 4g και του 4g+ που πλασάρει η κοσμοτε εμένα δεν με πιάνει.. Τουλάχιστον με το 2gb πακέτο που έχω δεν με αφορά.. Τα 21mbps του h+ μου φτάνουν άνετα και εχω και καλύτερη μπαταρία.. Τώρα εάν κατεβάζεις torrent κάνε μπεεε και πάρε ένα 4g κινητό... Άσε εμάς να έχουμε 5.5 ώρες Screen one time, f1.8 φακό με imx214, wide μπροστινή κάμερα και αλουμίνιο γύρω γύρω... Α και ρέστα στην τσέπη... Alexis μπορείς να πάρεις xiaomi flagship και θα πάρεις Elephone??? Δεν μπορω να καταλαβω οταν καποιος σας ρωτα κατι συγκεκριμενο και ριχνετε ολη την ιστορια της ζωης σας που ακριβως κολλαει... Σε ρωτησα το mi4 απο ποιο συγκεκριμενα ειναι ετη φωτος καλυτερα; Τελος το 4G ειναι μια χαρα λειτουργια που οταν καποιος παιρνει μια συσκευη τωρα και για τα επομενα χρονια για ποιον λογο να μην την επιλεξει; Δεν εχει 4G πληρη καλυψη σημερα θα εχει αυριο. Μετα τι θα κανεις; Το 4G απο το 3G εχει αρκετη διαφορα. Δηλαδη το redmi note 2 δεν ειναι καλυτερο απο το mi4;
ikaruga24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Να ειστε καλα παιδια!!!! Και για τα elephone εχω ακουσει καλα λογια!!! Εσεις τι λετε για αυτην την μαρκα? Xiaomi = Mercedes Elephone = Citroen Δεδομένου ότι πληρώνεις τα ίδια, καλύτερα η Mercedes, δεν νομίζεις; 2
karaLRS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω οταν καποιος σας ρωτα κατι συγκεκριμενο και ριχνετε ολη την ιστορια της ζωης σας που ακριβως κολλαει... Σε ρωτησα το mi4 απο ποιο συγκεκριμενα ειναι ετη φωτος καλυτερα; Σε forum βρίσκεσαι...δεν μου αρέσουν οι μονολεκτικές απαντήσεις οπότε σου απάντησα στην ερώτηση σου... Το xiaomi mi4(205€) είναι έτη φωτός μπροστά από τα κινητά που παίζουν μέχρι 500 ευρώ(Note 3 , S5 , lg g3) και τα έχω δοκιμάσει δίπλα δίπλα με φίλους και γνωστούς. Πρίν είχα lg g2 , nexus 5 για προσωπικά κινητά και συνδιάζει ταχύτητα του pure android με την καλούτσικη μπαταρία του g2..Παρόλα αυτά έχει καλύτερη μπαταρία από το g2 και είναι ποιό smouth από το Nexus... Για το software; έχει τα πάντα έτοιμα με το που ήρθε! Root , Do not disturb Schedule, ενσωματωμένο compression δεδομένων , child mode , και άπειρα ακόμη που ούτε στην τελευταία cyanogen δεν βρίσκεις. Τελος το 4G ειναι μια χαρα λειτουργια που οταν καποιος παιρνει μια συσκευη τωρα και για τα επομενα χρονια για ποιον λογο να μην την επιλεξει; Δεν εχει 4G πληρη καλυψη σημερα θα εχει αυριο. Μετα τι θα κανεις; Το 4G απο το 3G εχει αρκετη διαφορα. Να μην το επιλέξει γιατί ΔΕΝ το χρειάζεται...εδώ πας για καφέ και παρακαλάς για τον κωδικό wifi γιατί δεν έχεις data. έχω συναδέλφους που έχουν πακέτα 300mb και στεναχωριούνται γιατί δεν έχει 4g το κινητό τους! Δεν έχουν παρατηρήσει κάν ότι συνδέονται σε edge.. για μένα το 4g είναι σαν τις Ultradefinition Οθόνες στις 5 ίντσες...καίνε τσάμπα μπαταρία και αυτό που προσφέρουν είναι δώρο άδωρο... εάν είχα unlimited plan(Που δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει) και αν έμενα σε περιοχή με 4g θα το σκεφτόμουν. όπως θα είναι η κατάσταση για 10 χρόνια δηλαδή καλό 3G και ακριβά data plan νομίζω ότι τα 1500 kb/sec που βλέπω ιστοσελίδες στο κινητό μου είναι τέλειο και σίγουρα και παραπάνω από ότι η dsl σπίτι μου... Δηλαδη το redmi note 2 δεν ειναι καλυτερο απο το mi4; το Redmi note 2 στα 133 ευρώ το κάνει τρελό value for money και εννοείται παίρνεις αυτό. Απλά το ένα είναι 5 ιντσες και το άλλο 5.5. Θετικά MI4 καλύτερη μπαταρία καλύτερη οθόνη Πολύ καλύτερη κάμερα ποιοτικότερο(μεταλλικό) καλύτερος επεξεργαστής(snapdragon vs mediatek) 3gb ram Θετικά Red Mi Note 2 Τιμή Sd card αποσπώμενη μπαταρία 4g 64bit επεξεργαστής επιλέγει με βάση τιμής και μέγεθος οθόνης και τα 2 είναι κορυφαία http://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-mi4,xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb
Alexisd1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβα παιδια!!! Το θεμα μου ειναι ομως τωρα με τα service...Δλδ αμα παρω xiaomi και μου παθει κατι τι κανω??? Το στελνω και μου το φτιαχνουν?? Επισης και το jiauy s3 μου εχει κολησει καπως και αμα μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας για αυτο το κινητο!!!
newsformobiles Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβα παιδια!!! Το θεμα μου ειναι ομως τωρα με τα service...Δλδ αμα παρω xiaomi και μου παθει κατι τι κανω??? Το στελνω και μου το φτιαχνουν?? Επισης και το jiauy s3 μου εχει κολησει καπως και αμα μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας για αυτο το κινητο!!! Τα Xiaomi είναι πολύ καλύτερα και γενικώς δεν βγάζουν προβλήματα. Τώρα στην απίθανη περίπτωση που σου βγάλουν ναι θα πρέπει να το στείλεις πίσω Κίνα.
banmenow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το μάρκετινγκ του 4g και του 4g+ που πλασάρει η κοσμοτε εμένα δεν με πιάνει.. Τουλάχιστον με το 2gb πακέτο που έχω δεν με αφορά.. Τα 21mbps του h+ μου φτάνουν άνετα και εχω και καλύτερη μπαταρία.. Τώρα εάν κατεβάζεις torrent κάνε μπεεε και πάρε ένα 4g κινητό... Άσε εμάς να έχουμε 5.5 ώρες Screen one time, f1.8 φακό με imx214, wide μπροστινή κάμερα και αλουμίνιο γύρω γύρω... Α και ρέστα στην τσέπη... Alexis μπορείς να πάρεις xiaomi flagship και θα πάρεις Elephone??? εδώ εγω το εχω ανοιχτο το 4g με 750 mb στο πρρογραμμα τι ασχετα λες?για βbrowsing το χρησιμοποιείς τυπε όχι για download. geezus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα