dorristheo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά,έχω αυτή την μητρική (http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z97p-d3-retail-p-PER.526976). όταν την αγόρασα δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρεις έξτρα την επέκταση για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το 5.1 σύστημα ηχείων που έχω.. Τι μπορώ να κάνω τώρα??
NEFTIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τι λαλακες ειναι εκει στη GIGABYTE? Γιατι δεν εχει S-PDIF και περισσοτερες εξοδους για αναλογικο ηχο? Και το χειροτερο απ' ολα ειναι οτι δεν ειναι φτηνη. Βασανιστηκες. Τωρα πας αναγκαστηκα για καρτα ηχου.
dorristheo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τι λαλακες ειναι εκει στη GIGABYTE? Γιατι δεν εχει S-PDIF και περισσοτερες εξοδους για αναλογικο ηχο? Και το χειροτερο απ' ολα ειναι οτι δεν ειναι φτηνη. Βασανιστηκες. Τωρα πας αναγκαστηκα για καρτα ηχου. Δηλαδή αναγκαστικά κάρτα ήχου, δεν παίρνει κάποια επέκταση?
NEFTIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απο τη φωτο φενεται οτι παιρνει επεκταση. Στην μια γωνια της μητρικης φενεται οτι δεχεται επεκταση. Τη λεει F-AUDIO και ακριβως απο κατω S-PDIF. Εισαι σιγουρος οτι η συσκευασι δεν εχει αλλο εξαρτημα μεσα? Για διπλο-τσεκαρε. Μηπως ειναι για κουτια με εξοδους μπροστα? Μυστηρια πραματα.
dorristheo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απο τη φωτο φενεται οτι παιρνει επεκταση. Στην μια γωνια της μητρικης φενεται οτι δεχεται επεκταση. Τη λεει F-AUDIO και ακριβως απο κατω S-PDIF. Εισαι σιγουρος οτι η συσκευασι δεν εχει αλλο εξαρτημα μεσα? Για διπλο-τσεκαρε. Μηπως ειναι για κουτια με εξοδους μπροστα? Μυστηρια πραματα. Στη συσκευασία δεν έχει τίποτα άλλο.. Μου είπαν ότι παίρνει επέκταση αλλά δεν ξέρω τι εξάρτημα είναι αυτό και από που το παίρνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα