Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω το εξης θεμα με το pc:

Οταν κλεινω το pc ζοριζομαι πολυ να το ξαν'ανοιξω. Δηλαδη, παταω το κουμπακι για να ανοιξει το pc και τιποτα, ανοιγω κλεινω τον διακοπτη του τροφοδοτικου και τιποτα, αλλαζω το καλωδιο του τροφοδοτικου απο το πολυμπριζο (ασφαλειας) σε κανονικη μπριζα τιποτα, το ξαναβαζω στο πολυμπριζο και ανοιγει.

Τις προαλλες ειχε πεσει ενας κεραυνος κοντα στο σπιτι, οι ηλεκτρκες συσκευες δεν παθαν τιποτα, ουτε καν το pc δεν εσβησε ωστε να πω οτι κατι επαθε. Το κανει ομως μετα απο τον κεραυνο.

Υποψιαζομαι ειτε το τροφοδοτικο ειτε το πολυμπριζο, το προβλημα ειναι ομως οτι και κατευθειαν στην μπριζα να το βαλω παλι μαλ@@@ κανει!!

Δεν ξερω αν φταει η μπαταρια της μητρικης, το on-off μπουτον του κουτιου, η μητρικη ή το τροφοδοτικο, ειτε ακομα και το καλωδιο του pc.

Καμια βοηθεια; Γιατι καθε φορα που παω να ανοιξω το pc μου βγαινει η πιστη να το ανοιξω (με τα καλωδια και τις μπριζες παιζω).

Δημοσ.

chieftec cft-650w-14c

Ναι, φαινεται να δουλευουν ολα κανονικα, αν τα καταφερει να παρει μπρος!

***Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω το pc σε hipernate ο εξωτερικος σκληρος δεν κλεινει, παλια δεν το εκανε αυτο, τωρα κλεινει μονο αν κλεισω το pc. Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση!!

Δημοσ.

ok, θα το αφησω καμια ωριτσα να τρεξει! Στα 13 λεπτα παντως δεν εβγαλε κατι (δεν το ξερω και το προγραμματακι για να ξερω τι να κοιταξω βεβαια)

Δημοσ.

Επαθα κι εγω τα ιδια, μια ομορφη μερα πριν ενα μηνα. Παταγα το κουμπι του υπολογιστη και δεν αναβε. Τον εβαζα πανω στο γραφειο, διπλα μου και δουλευε ρολοι.

Εφαγα ενα ολοκληρο να καταλαβω οτι εφταιγε το καλωδιο απο το πολυμπριζο στο τροφοδοτικο. Το αλλαξα κι ησυχασα.

Για δοκιμασε το πριν το στειλεις για εξορκισμο.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων στο bios μπας και κάνει τίποτα.

Όταν κάνεις επανεκκίνηση κάνει κανονικά;

Δημοσ.

Επαθα κι εγω τα ιδια, μια ομορφη μερα πριν ενα μηνα. Παταγα το κουμπι του υπολογιστη και δεν αναβε. Τον εβαζα πανω στο γραφειο, διπλα μου και δουλευε ρολοι.

Εφαγα ενα ολοκληρο να καταλαβω οτι εφταιγε το καλωδιο απο το πολυμπριζο στο τροφοδοτικο. Το αλλαξα κι ησυχασα.

Για δοκιμασε το πριν το στειλεις για εξορκισμο.

Το καλωδιο ρευματος του τροφοδοτικου εννοεις; ή το πολυμπριζο;

@rafai1994

στην μία ωρα σταματησε μονο του (59m-59s), σφαλμα δεν εβγαλε ουτε ο υπολογιστης εκλεισε.

Mηπως πρεπει να κοιταξω καπου αλλου μεσα στο προγραμμα για σφαλματα ;)

2is8ex3.jpg

@Slr

κανονικα κανει επανεκκινηση! 

Δημοσ.

* Να ξέρεις μόνο  οτι προγράμματα τύπου OCCT τα τρέχεις με δική σου ευθύνη και δεν ειναι. ακίνδυνα.

Σαν να βαζεις κάποιον να κανει τεστ κόπωσης  για να δεις τι εχει.

Μπορει να πονέσει απλα και να το καταλάβεις ή μπορεί και να  ...πεθάνει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

what is done is done και ειναι ακομη ζωντανο, επι των αποτελεσματων τωρα! Μπορει καποιος να κανει διαγνωση με βαση τα αποτελεσματα;

Θα κοιταξω και το καλωδιο τροφοδοσιας!

Επεξ/σία από kirious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ειπαμε οτι σημαινει οταν:

Κλεινουμε το pc, μετα δοκιμαζουμε να το ανοιξουμε αλλα δεν αναβει. Τοτε κλεινουμε το pc απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου και παταμε το μπουτον του power on επανειλημενα μερικες φορες (8-10 φορες), μετα ανοιγουμε τον διακοπτη του τροφοδοτικου και ξαναδοκιμαζουμε να ανοιξουμε το pc πατωντας το power on και ανοιγει;

Γιατι αυτο μου κανει το pc και εχω διαβασει καπου οτι αυτο κατι σημαινει οσον αφορα τις βλαβες!

***Επισης, αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας και κανει τα ιδια, οποτε δεν ειναι το καλωδιο.

Επεξ/σία από kirious
Δημοσ.

Τι ειπαμε οτι σημαινει οταν:

Κλεινουμε το pc, μετα δοκιμαζουμε να το ανοιξουμε αλλα δεν αναβει. Τοτε κλεινουμε το pc απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου και παταμε το μπουτον του power on επανειλημενα μερικες φορες (8-10 φορες), μετα ανοιγουμε τον διακοπτη του τροφοδοτικου και ξαναδοκιμαζουμε να ανοιξουμε το pc πατωντας το power on και ανοιγει;

Γιατι αυτο μου κανει το pc και εχω διαβασει καπου οτι αυτο κατι σημαινει οσον αφορα τις βλαβες!

***Επισης, αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας και κανει τα ιδια, οποτε δεν ειναι το καλωδιο.

Ειναι το πρωτο βημα για αποφορτιση.....και μετα   κανουμε Link.png Site:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...