kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια, Εχω το εξης θεμα με το pc: Οταν κλεινω το pc ζοριζομαι πολυ να το ξαν'ανοιξω. Δηλαδη, παταω το κουμπακι για να ανοιξει το pc και τιποτα, ανοιγω κλεινω τον διακοπτη του τροφοδοτικου και τιποτα, αλλαζω το καλωδιο του τροφοδοτικου απο το πολυμπριζο (ασφαλειας) σε κανονικη μπριζα τιποτα, το ξαναβαζω στο πολυμπριζο και ανοιγει. Τις προαλλες ειχε πεσει ενας κεραυνος κοντα στο σπιτι, οι ηλεκτρκες συσκευες δεν παθαν τιποτα, ουτε καν το pc δεν εσβησε ωστε να πω οτι κατι επαθε. Το κανει ομως μετα απο τον κεραυνο. Υποψιαζομαι ειτε το τροφοδοτικο ειτε το πολυμπριζο, το προβλημα ειναι ομως οτι και κατευθειαν στην μπριζα να το βαλω παλι μαλ@@@ κανει!! Δεν ξερω αν φταει η μπαταρια της μητρικης, το on-off μπουτον του κουτιου, η μητρικη ή το τροφοδοτικο, ειτε ακομα και το καλωδιο του pc. Καμια βοηθεια; Γιατι καθε φορα που παω να ανοιξω το pc μου βγαινει η πιστη να το ανοιξω (με τα καλωδια και τις μπριζες παιζω).
rafail1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δύσκολα τα πράγματα ..... τι τροφοδοτικό έχεις; Οταν το ανοίξεις δουλεύει κομπλέ ;
kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 chieftec cft-650w-14c Ναι, φαινεται να δουλευουν ολα κανονικα, αν τα καταφερει να παρει μπρος! ***Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω το pc σε hipernate ο εξωτερικος σκληρος δεν κλεινει, παλια δεν το εκανε αυτο, τωρα κλεινει μονο αν κλεισω το pc. Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση!!
rafail1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Κατέβασε το occt και βάλτο να τρέξει αρκετή ώρα στην καρτέλα power supply.
rafail1994 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Άφησε το παραπάνω, καμιά ωρίτσα και δες εάν θα σου βγάλει κάποιο error η θα κλείσει το pc.
kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 ok, θα το αφησω καμια ωριτσα να τρεξει! Στα 13 λεπτα παντως δεν εβγαλε κατι (δεν το ξερω και το προγραμματακι για να ξερω τι να κοιταξω βεβαια)
NEFTIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Επαθα κι εγω τα ιδια, μια ομορφη μερα πριν ενα μηνα. Παταγα το κουμπι του υπολογιστη και δεν αναβε. Τον εβαζα πανω στο γραφειο, διπλα μου και δουλευε ρολοι. Εφαγα ενα ολοκληρο να καταλαβω οτι εφταιγε το καλωδιο απο το πολυμπριζο στο τροφοδοτικο. Το αλλαξα κι ησυχασα. Για δοκιμασε το πριν το στειλεις για εξορκισμο.
slr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων στο bios μπας και κάνει τίποτα. Όταν κάνεις επανεκκίνηση κάνει κανονικά;
kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Επαθα κι εγω τα ιδια, μια ομορφη μερα πριν ενα μηνα. Παταγα το κουμπι του υπολογιστη και δεν αναβε. Τον εβαζα πανω στο γραφειο, διπλα μου και δουλευε ρολοι. Εφαγα ενα ολοκληρο να καταλαβω οτι εφταιγε το καλωδιο απο το πολυμπριζο στο τροφοδοτικο. Το αλλαξα κι ησυχασα. Για δοκιμασε το πριν το στειλεις για εξορκισμο. Το καλωδιο ρευματος του τροφοδοτικου εννοεις; ή το πολυμπριζο; @rafai1994 στην μία ωρα σταματησε μονο του (59m-59s), σφαλμα δεν εβγαλε ουτε ο υπολογιστης εκλεισε. Mηπως πρεπει να κοιταξω καπου αλλου μεσα στο προγραμμα για σφαλματα @Slr κανονικα κανει επανεκκινηση!
Rod@X Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 * Να ξέρεις μόνο οτι προγράμματα τύπου OCCT τα τρέχεις με δική σου ευθύνη και δεν ειναι. ακίνδυνα. Σαν να βαζεις κάποιον να κανει τεστ κόπωσης για να δεις τι εχει. Μπορει να πονέσει απλα και να το καταλάβεις ή μπορεί και να ...πεθάνει. 2
kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) what is done is done και ειναι ακομη ζωντανο, επι των αποτελεσματων τωρα! Μπορει καποιος να κανει διαγνωση με βαση τα αποτελεσματα; Θα κοιταξω και το καλωδιο τροφοδοσιας! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2015 από kirious
kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Τι ειπαμε οτι σημαινει οταν: Κλεινουμε το pc, μετα δοκιμαζουμε να το ανοιξουμε αλλα δεν αναβει. Τοτε κλεινουμε το pc απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου και παταμε το μπουτον του power on επανειλημενα μερικες φορες (8-10 φορες), μετα ανοιγουμε τον διακοπτη του τροφοδοτικου και ξαναδοκιμαζουμε να ανοιξουμε το pc πατωντας το power on και ανοιγει; Γιατι αυτο μου κανει το pc και εχω διαβασει καπου οτι αυτο κατι σημαινει οσον αφορα τις βλαβες! ***Επισης, αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας και κανει τα ιδια, οποτε δεν ειναι το καλωδιο. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2015 από kirious
hliastsek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε με ενα δανικο τροφοδοτικο και αν ακομα κανει τα ιδια παιζει να ειναι και η mobo
Rod@X Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τι ειπαμε οτι σημαινει οταν: Κλεινουμε το pc, μετα δοκιμαζουμε να το ανοιξουμε αλλα δεν αναβει. Τοτε κλεινουμε το pc απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου και παταμε το μπουτον του power on επανειλημενα μερικες φορες (8-10 φορες), μετα ανοιγουμε τον διακοπτη του τροφοδοτικου και ξαναδοκιμαζουμε να ανοιξουμε το pc πατωντας το power on και ανοιγει; Γιατι αυτο μου κανει το pc και εχω διαβασει καπου οτι αυτο κατι σημαινει οσον αφορα τις βλαβες! ***Επισης, αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας και κανει τα ιδια, οποτε δεν ειναι το καλωδιο. Ειναι το πρωτο βημα για αποφορτιση.....και μετα κανουμε Site:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα