Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να  θεσω το ερωτημα μου οποτε το εβαλα εδω( ελπιζω να μην εκανα λαθος)

Λοιπον αναζητω ενα φθηνο οικονομικο ηλεκτρικο σκουπακι για να μην κουβαλαω συνεχεια την ηλεκτρικη σκουπα!

Η χρηση ειναι πιο πολυ για τις ζημιες που κανει ο μικρος ( ριχνει φαγητα κατω η παραταει διαφορα πραγματα ασχετα στο πατωμα) οποτε δεν θελω κατι πολυ δυνατο . 

Απο λεφτα εως 20 ευρω μπορω να διαθεσω οχι παραπανω.

Επισης καλυτερα το καταστημα να ειναι θεσσαλονικη για να μην πληρωσω εξοδα μεταφορα κλπ.

Δημοσ.

Μην Ασχολείσαι με κάτι λιγότερο απο 12volt και επώνυμο εαν θέλεις αντοχή στον χρόνο και αξιοπιστία , έχω πάρει ένα μπλακ εντ ντεκερ 18volt του έχω αλλαξει τα φώτα 4χρονια δουλεύει 5-10 φορές καθημερινά είναι όμως σκυλί,,, δεν καταλαβαίνει τίποτα πήρα και ένα φθηνό των 25 ευρω το πέταξα στα σκουπίδια σχεδον αμέσως δεν ρουφάγε τίποτα ,,, το ξέρω οτι το μπατζετ ξεφεύγει πολυ δύστυχος όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Δημοσ.

Είναι πολυ πάνω απο το μπατζετ σου αλλά όπως είπαμε θα το έχεις πολυυυ καιρό θα καθαρίζεις και το αυτοκίνητο η συζυγος σου θα το λατρέψει http://www.skroutz.gr/s/4739881/Black-Decker-Lithium-Ion-Dustbuster-Pivot-PV1020L.html

νταξει με αυτα τα λεφτα παιρνω ολοκληρη σκουπα....Στα 20-25 ευρω καποια προταση φιλε μου ; Για χαλαρη χρηση.

Δημοσ.

Στα πασις φύσεως επαναφορτιζόμενα αυτό που αγοράζεις πραγματικά ειναι 80% μπαταρία και 20%μοτερ όποτε μην τα συγκρίνεις με του ρεύματος, όταν έχεις μικρά παιδια το σκουπάκι θα δουλεύει πολλές φορές καθημερινά αυτό σημαίνει οτι αν έχει μπαταρια τις πλάκας θα θέλει αντικατάσταση κάθε 1 χρόνο και δεν συμφέρει η αντικατάσταση της όποτε κάθε χρόνο θα παίρνεις ένα άψυχο σκουπάκι όςπου κάποια στιγμή θα αγανακτηςεις και θα πάρεις ένα τις προκοπής να κανείς την δουλειά σου για 3-5 χρονια

Σεβαστό οτι δεν θες να δώσεις πολλά χρήματα ... Πάρε οποίο θέλεις και τα ξαναλέμε του χρόνου όταν η μπαταρια θα έχει ψοφισει και δεν θα συμφέρει η αντικατάσταση και θα πάρεις ένα καινούργιο

Δημοσ.

Στα πασις φύσεως επαναφορτιζόμενα αυτό που αγοράζεις πραγματικά ειναι 80% μπαταρία και 20%μοτερ όποτε μην τα συγκρίνεις με του ρεύματος, όταν έχεις μικρά παιδια το σκουπάκι θα δουλεύει πολλές φορές καθημερινά αυτό σημαίνει οτι αν έχει μπαταρια τις πλάκας θα θέλει αντικατάσταση κάθε 1 χρόνο και δεν συμφέρει η αντικατάσταση της όποτε κάθε χρόνο θα παίρνεις ένα άψυχο σκουπάκι όςπου κάποια στιγμή θα αγανακτηςεις και θα πάρεις ένα τις προκοπής να κανείς την δουλειά σου για 3-5 χρονια

Σεβαστό οτι δεν θες να δώσεις πολλά χρήματα ... Πάρε οποίο θέλεις και τα ξαναλέμε του χρόνου όταν η μπαταρια θα έχει ψοφισει και δεν θα συμφέρει η αντικατάσταση και θα πάρεις ένα καινούργιο

Σωστη αποψη αλλα δεν παιζουν 60 ευρω+ για αγορα ....σε ευχαριστω φιλε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...