vlasis73 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 για σας εβαλα τα linux zorin os 10 στο πισι . και δεν ξερω πως να κανω καπιες ρηθμησεις πχ. εχω δυο οθονες και δεν μπορω να της διαχορησω . οτι κανω στην μια γηνετε και στην αλη . η οθονη την τηλεορασης που ειναι η δευτερη γηνετε η κηρια και με παιδευει. η γλωσα δεν βρησκω απο που αλλαζει στο πληκτρολογιο και η αναληση των οθονων ενω την ρηθμηζω αλαζει και η ροδα του ποντηκιου τρεχει σαν τρελη και ενω βρησκω καπιες ρηθμησεις για το ποντηκι δεν αλαζει κατι στη ροδα
Mikri Nefeli Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Κάτι σε πιο mainstream δεν ειχε να βάλεις;Ειδικά αφού φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα. Δεν γνωρίζω τη διανομη,φαντάζομαι όλα αυτά που ζητάς τα ρυθμίζεις από system settings.
vlasis73 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 δεν μου αρεσουν τα σηνηθησμενα και τα win7 μου εχουν σπασει τα νευρα με τους ιους και τα προβληματα τους , καπια στηγμη ολοι μας πηστευω οτι θα πρεπη να προχοραμε ληγο παρακατο και να εξελησομαστε . το να μενουμε κολημενοι η απλος να καληπτομαστε με αυτα που γνωρηζουμε και να μην κηταμε πουθενα αλου με τρομαζει . θελω να τα γνορισω , δεν ειμαι προγραματηστης . αλλα και οι προγραμματηστες απο αλους μαθανε και αυτοι πρην γηνουν . επηδη δεν θα το κανω επαγκελμα δεν σημενει οτι δεν θα το μαθω . λιγο απο τον εναν λιγο απο τον αλον κατι θα μαθω και θα κανω την δουλεια μου αφου δεν υπαρχει η πολιτελια να παω σε ιδηκο , συγνομη για τα ορθογραφηκα
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Και ζητάς βοήθεια από το τμήμα του software; ΓΙατί δεν προχώρησες λίγο παρακάτω και να ποστάρεις στο τμήμα του linux; http://www.insomnia.gr/forum/38-linux/ Εκεί νομίζω είναι οι ποιο ειδικευμένοι να σε βοηθήσουν. Υ.Γ. Βρε vlasis, γιατί δεν βάζεις έναν ορθογράφο στον browser; Για τον firefox μπορείς να βάλεις αυτό. Δεν το λέω για να σε ειρωνευτώ και ούτε είμαστε όλοι τέλειοι, αλλά τόσα ορθογραφικά λάθη σε λίγες γραμμές έχω να δω πολλά χρόνια.
vlasis73 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Και ζητάς βοήθεια από το τμήμα του software; ΓΙατί δεν προχώρησες λίγο παρακάτω και να ποστάρεις στο τμήμα του linux; http://www.insomnia.gr/forum/38-linux/ Εκεί νομίζω είναι οι ποιο ειδικευμένοι να σε βοηθήσουν. Υ.Γ. Βρε vlasis, γιατί δεν βάζεις έναν ορθογράφο στον browser; Για τον firefox μπορείς να βάλεις αυτό. Δεν το λέω για να σε ειρωνευτώ και ούτε είμαστε όλοι τέλειοι, αλλά τόσα ορθογραφικά λάθη σε λίγες γραμμές έχω να δω πολλά χρόνια. θα το βαλω εκη
vlasis73 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 αφήστε το εβαλα ξανα τα win 7 δεν παλεύετε η κατάσταση με τα linux για να εξοικειωθούμε με αυτα θελει πολύ δουλειά
Mikri Nefeli Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά,δουλειά δε θέλει,άλλη διανομή χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα