beletsi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλήμερα στην παρέα σας, Αγορά νέας τηλεόρασης λοιπόν γύρω στα 600 ευρώ smart tv. Μου πρότειναν αυτό το μοντέλο http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/154436-samsung-ue40ju6000 αλλά επειδή δε βλέπω να την έχετε προτείνει σε κάποιον ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή σαν μοντέλο.. Ποιάς χρονιάς είναι? Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι άλλο σ'αυτά τα λεφτά που μπορεί να έχει (ίσως) και άλλες δυνατότητες? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2015 από beletsi
beletsi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2015 από beletsi
king2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν χρειάζεται 4k στις 40". Πήγαινε έδω http://tokinito.gr/vision-sound/televisions/tv-led/samsung-ue40h6500-smart-3d-led-full-hd-40-eu.html Και θα σε καλύψει απόλυτα.
wasd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα.Αγόρασα προ ημερων την συγκεκριμενη tv όταν υπήρχε προσφορά απο όλα τα καταστήματα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Έχει κανείς πρόβλημα όταν streamάρει .mkv αρχεία; Σε mp4/avi δεν έχω πρόβλημα. Σε .mkv σταματάει για να κάνει buffer κάθε 5sec. Χρησιμοποιώ το serviio γιατι το samsung smartview δεν μπορούσε να streamάρει τίποτα χωρίς να κάνει buffer κάθε 5sec και να κολλάει. Επιπλέον, εχω pc με windows 10. Προσπαθώ να κάνω cast το desktop αλλά δεν με αφήνουν τα windows. Λένε οτι δεν έχω chromecast. Χρειάζεται όμως; Σε windows 10 νομίζω είναι ενσωματομένο σαν λειτουργία. Ο επεξεργαστής μου είναι ο amd 8350 motherboard gigabyte 990xa-ud3 καρτα γραφικών Ati radeon HD4800 απο κινητό/ταμπλετ κανω cast κανονικα.
xrhstosk Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Αγόρασα προ ημερων την συγκεκριμενη tv όταν υπήρχε προσφορά απο όλα τα καταστήματα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Έχει κανείς πρόβλημα όταν streamάρει .mkv αρχεία; Σε mp4/avi δεν έχω πρόβλημα. Σε .mkv σταματάει για να κάνει buffer κάθε 5sec. Χρησιμοποιώ το serviio γιατι το samsung smartview δεν μπορούσε να streamάρει τίποτα χωρίς να κάνει buffer κάθε 5sec και να κολλάει. Καλημερα Αυτο το προβλημα το ειχα και εγω επειδη ειχα το pc μου στο δωματιο μου και τη TV στο σαλονι και υπηρχαν αρκετα εμποδια για το wireless σημα.. Μολις το γυρισα απο wireless σε cabled, κανει stream (το serviio) κανονικοτατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα