Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερίζω και χαιρετώ τα μέλη που συμβάλλουν στο να δημιουργηθούν συστήματα πάνω στις ανάγκες των λίγο σχετικών/λίγο άσχετων σαν εμάς. Έχω διαβάσει τις περισσότερες προτάσεις σε άλλους, αλλά λίγο το budget, λίγο η χρήση, κάπου κρατάω τις επιφυλάξεις μου και γι'αυτό δημιουργώ το θέμα.

Περνάμε στο ζουμί: θέλω πρακτικά νέο pc, το οποίο να κρατήσει όσο περισσότερο καιρό γίνεται (μη χρειαστώ άμεση αναβάθμιση σ'ένα χρόνο) το οποίο όμως να έχει τη δυνατότητα-αν χρειαστεί-να αναβαθμιστεί.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: Όχι πάνω απο 750€
ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Internet, μουσική, ταινίες, μέτριο gaming δλδ PES/FIFA, 2K και strategy (Beyond Earth), όχι FPS, ίσως online. Edit: στο gaming δεν χρειάζεται να΄ναι όλα στο high
iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: ελάχιστα photoshop & spss.Edit: entry level photoshop.
iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Όχι, έχω Samsung 2333SW, θέλω όμως να μπορώ να τον κουμπώσω σε τηλεόραση Samsung UE48H6400, μελλοντική αγορά όχι.
v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.
vi)Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κατά προτίμηση από ένα, e-shop ή cosmodata.
vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Προτιμώ κατάστημα
viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι
ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Όχι άμεσα αναβαθμίσεις, διπλές κάρτες γραφικών δεν νομίζω να τις χρειάζομαι.
x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο): Όχι.
xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Όχι.
xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: SSD Kingston SV300 , seagate barracunda 2TB, Bluray writer LG, DVD writer.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Επεξ/σία από dimitrisklx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2015_08_30_10_27_26.jpg

+++++

ASUS RADEON R9 290 R9290-DC2OC-4GD5 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL

http://www.e-shop.gr/vga-asus-radeon-r9-290-r9290-dc2oc-4gd5-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513647

Mε το παραπάνω + αυτά που έχεις, θα έχεις μέγιστη αντοχή στον χρόνο σε ότι κι αν κάνεις.  Ισως να άλλαζα λίγο το κουτί.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.

Εδω απο εμενα. Ειπες θες λιγο photoshop γι αυτο σου εβαλα 16 gb ram ,αν ηταν δικο μου το συστημα θα εβαζα 8 και τα 50 ευρω θα τα εβαζα σε καλυτερη καρτα.

PER.528845.jpg PER.528845
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97 ANNIVERSARY RETAIL
product_wishlist_small.jpg
87.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 87.90 € basket_delete.png PER.813212.jpg PER.813212
CASE RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK
37.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 37.90 € basket_delete.png PER.558464.jpg PER.558464
CPU INTEL CORE I5-4590 3.30GHZ LGA1150 - BOX
229.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 229.90 € basket_delete.png PER.550793.jpg PER.550793
RAM G.SKILL F3-1600C11D-16GIS 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ AEGIS DUAL CHANNEL KIT
98.57 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 98.57 € basket_delete.png PER.650961.jpg PER.650961
PSU THERMALTAKE W0392RE HAMBURG 530W
58.20 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 58.20 € basket_delete.png PER.514593.jpg PER.514593
VGA MSI RADEON R9 380 GAMING 2G 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL
256.47 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 256.47 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 768.94 € basket_delete.png
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2,

@adtakhs η αλήθεια είναι ότι προτιμώ intel (μη ρωτάτε γιατί, δεν έχω απάντηση) και

@vaggelouras θεωρώ ότι τα 16GB ram είναι πολλά.. να μείνω στα 8 και αν δεν φτάνουν κάνω μια προσθήκη..

Δημοσ.

Για μητρική πήγαινε σε κατι πιο οικονομικό και άσε τις " gaming " προτάσεις μητρικών που δε θα σου προσφέρουν τίποτα

http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z97-pro4-retail-p-PER.528713

Και αυτη που εβαλες εσυ too much ειναι για τον κλειδωμενο 4460. Μια h97 asrock anniversary φτανει, z97 παιρνεις αν θες να κλοκαρεις συνηθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...