SakafliaC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να στήσω ένα pc απ την αρχή και επειδή δυστυχώς δεν έχω όλα τα χρήματα μαζί είπα να ξεκινήσω απ το κουτί και τη μητρική. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα χρήματα, απλά για να μη δώσω παραπάνω απ ότι χρειάζεται αναφέρω ότι δεν έχω σκοπό ν ασχοληθώ καθόλου με OC. Το κουτί είναι αυτό Site: εδώ Αυτή Site: εδώ πώς σας φαίνεται? Και κάτι τελευταίο. Αναμένουμε νέες μητρικές τραγικά καλύτερες μέσα στο επόμενο 3μηνο, που να κανουν ασύμφορη την αγορά μητρικής τώρα?
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να στήσω ένα pc απ την αρχή και επειδή δυστυχώς δεν έχω όλα τα χρήματα μαζί είπα να ξεκινήσω απ το κουτί και τη μητρική. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα χρήματα, απλά για να μη δώσω παραπάνω απ ότι χρειάζεται αναφέρω ότι δεν έχω σκοπό ν ασχοληθώ καθόλου με OC. Το κουτί είναι αυτό Site: εδώ Αυτή Site: εδώ πώς σας φαίνεται? Και κάτι τελευταίο. Αναμένουμε νέες μητρικές τραγικά καλύτερες μέσα στο επόμενο 3μηνο, που να κανουν ασύμφορη την αγορά μητρικής τώρα? Τα παραπανω που γραφεις δεν πανε μαζι ή κανεις ολοκληρομενη την αγορα(αν και δεν ξερουμε τι pc εχεις τωρα) ή δεν την κανεις καθολου.
SakafliaC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τα παραπανω που γραφεις δεν πανε μαζι ή κανεις ολοκληρομενη την αγορα(αν και δεν ξερουμε τι pc εχεις τωρα) ή δεν την κανεις καθολου. Το ξερα ότι κάτι τέτοιο θα άκουγα και είναι και λογικό, αλλά είπα να τα πάρω λίγα λίγα μιας και δεν έχω τα φράγκα για όλα μαζί. Δεν κάνω αναβάθμιση αν σε μπέρδεψα όπως τα γραψα, ένα laptop έχω τώρα Δε συμφέρει δηλαδή λες να τα πάρω σε διάστημα ενός 3μηνου? Να δίνω 400-500ε το μήνα? Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το ξερα ότι κάτι τέτοιο θα άκουγα και είναι και λογικό, αλλά είπα να τα πάρω λίγα λίγα μιας και δεν έχω τα φράγκα για όλα μαζί. Δεν κάνω αναβάθμιση αν σε μπέρδεψα όπως τα γραψα, ένα laptop έχω τώρα Δε συμφέρει δηλαδή λες να τα πάρω σε διάστημα ενός 3μηνου? Να δίνω 400-500ε το μήνα? Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Μα πως γινεται να σου προτεινουμε ρε συ μισα πραγματα??Δηλαδη εστω οτι τον ενα μηνα δινεις 500ευρω για καρτα γραφικων και τον αλλο μηνα 500ευρω για επεξεργαστη και μητρικη. Παλι παιχνιδια και δεν θα εχεις ηδη παιξει για 2μηνες αλλα και δεν θα μπορεις να παιξεις μεχρι να στηθει ολοκληρο το μηχανημα. Ασε που μετα απο μηνες μπορει να εχουν αλλαξει και οι τιμες ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω,κανεις δεν ξερει ειδικα τωρα με τα CC και το προβλημα με τις εισαγωγες. Δεν μπορεις πχ να βαζεις τα χρηματα αυτα στην ακρη και οταν μαζευτει ολο το ποσο που υπολογιζεις να κανεις την αγορα? Ασε που χανεις και την εγγυηση DOA ετσι. 1
duffyduck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μαζεψε καλυτερα τα χρηματα την Asus Z170 Pro Gaming την εχει σε προσφορα το e-shop στα 179 ευρω http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html τον SanDisk Ultra II 240 GB τον εχει στα 101.90 ευρω το e-shop στην ιδια προσφορα http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html επισης και στον skoutz.gr τον εχει σε καλη τιμη (τα δυο πρωτα μαγαζια) https://www.skroutz.gr/s/5338978/Sandisk-Ultra-II-SSD-240GB.html
SakafliaC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μα πως γινεται να σου προτεινουμε ρε συ μισα πραγματα??Δηλαδη εστω οτι τον ενα μηνα δινεις 500ευρω για καρτα γραφικων και τον αλλο μηνα 500ευρω για επεξεργαστη και μητρικη. Παλι παιχνιδια και δεν θα εχεις ηδη παιξει για 2μηνες αλλα και δεν θα μπορεις να παιξεις μεχρι να στηθει ολοκληρο το μηχανημα. Ασε που μετα απο μηνες μπορει να εχουν αλλαξει και οι τιμες ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω,κανεις δεν ξερει ειδικα τωρα με τα CC και το προβλημα με τις εισαγωγες. Δεν μπορεις πχ να βαζεις τα χρηματα αυτα στην ακρη και οταν μαζευτει ολο το ποσο που υπολογιζεις να κανεις την αγορα? Ασε που χανεις και την εγγυηση DOA ετσι. Αυτό για τη DOA είναι το πρώτο εννοείται που σκέφτηκα και εγώ και με κρατάει κυρίως. Πάνω κάτω απ το case και το mobo με βλέπεις ότι πάω για 1plus χιλιάρικο, αλλά έχεις και συ τα δίκια σου που κράζεις. Απλά είπα να μαζεύω τα κουτάκια λίγα λίγα να τα βλέπω αφού δε μπορώ να το πάρω όλο μαζί. Ε εννοείται έτσι θα το κάνω λίγα λίγα στην άκρη, απλά τα τρώω σε άλλες κραιπάλες Πες μου κάτι τουλάχιστον μιας και σε βρήκα, το mobo αυτό πώς σου φαίνεται? Αξίζει να πάω σε κάτι ακριβότερο? Δε μ ενδιαφέρει ούτε oc ούτε sli. Μαζεψε καλυτερα τα χρηματα την Asus Z170 Pro Gaming την εχει σε προσφορα το e-shop στα 179 ευρω http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html τον SanDisk Ultra II 240 GB τον εχει στα 101.90 ευρω το e-shop στην ιδια προσφορα http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html επισης και στον skoutz.gr τον εχει σε καλη τιμη (τα δυο πρωτα μαγαζια) https://www.skroutz.gr/s/5338978/Sandisk-Ultra-II-SSD-240GB.html Thanx για την προσφορά απ το eshop αλλά αφού δε θα την πάρω τώρα τη mobo βλέπουμε. Η δικιά σου γνώμη γι αυτήν? Αξίζει να πάω σε κάτι ακριβότερο? Κάτσε να ξεμπερδέψω με τα βαδικά και κοιτάμε και για ssd ρε συ
giorgos2187 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Κάτσε να ξεμπερδέψω με τα βαδικά και κοιτάμε και για ssd ρε συ Βασικοτατο ειναι και ο ssd....
degrelle Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 SanDisk?Μπα! Πάρε Z97D-P3 με ι5-4690κ 120gb Kingston V300 SSD και 1 ή 2 dimm DDR3 KINGSTON HYPERX SAVAGE 2400MHz. Βρες μια μεταχειρω GTX 295 ή GTX 560Ti ΚΑΙ ΈΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ corsair η άλλο επώνυμο 600-650W KAI ένα κουτί που να παίρνει έναν ανεμιστήρα μπροστ'α κάτω 120mm 2 πλάι 120mm και έναν ή δύο πίσω και θα είσαι άρχοντας. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ http://www.msystems.gr/index.php Κουτί και κάρτα γραφικών θα έπαιρνα μεταχείρω εγώ.Όλα τα άλλα καινούρια.
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 SanDisk?Μπα! Πάρε Z97D-P3 με ι5-4690κ 120gb Kingston V300 SSD και 1 ή 2 dimm DDR3 KINGSTON HYPERX SAVAGE 2400MHz. Βρες μια μεταχειρω GTX 295 ή GTX 560Ti ΚΑΙ ΈΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ corsair η άλλο επώνυμο 600-650W KAI ένα κουτί που να παίρνει έναν ανεμιστήρα μπροστ'α κάτω 120mm 2 πλάι 120mm και έναν ή δύο πίσω και θα είσαι άρχοντας. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ http://www.msystems.gr/index.php Κουτί και κάρτα γραφικών θα έπαιρνα μεταχείρω εγώ.Όλα τα άλλα καινούρια. Κυριολεκτικα οτι να ναι το παραπανω. ακυρες οτι να ναι προτασεις Αυτό για τη DOA είναι το πρώτο εννοείται που σκέφτηκα και εγώ και με κρατάει κυρίως. Πάνω κάτω απ το case και το mobo με βλέπεις ότι πάω για 1plus χιλιάρικο, αλλά έχεις και συ τα δίκια σου που κράζεις. Απλά είπα να μαζεύω τα κουτάκια λίγα λίγα να τα βλέπω αφού δε μπορώ να το πάρω όλο μαζί. Ε εννοείται έτσι θα το κάνω λίγα λίγα στην άκρη, απλά τα τρώω σε άλλες κραιπάλες Πες μου κάτι τουλάχιστον μιας και σε βρήκα, το mobo αυτό πώς σου φαίνεται? Αξίζει να πάω σε κάτι ακριβότερο? Δε μ ενδιαφέρει ούτε oc ούτε sli. Thanx για την προσφορά απ το eshop αλλά αφού δε θα την πάρω τώρα τη mobo βλέπουμε. Η δικιά σου γνώμη γι αυτήν? Αξίζει να πάω σε κάτι ακριβότερο? Κάτσε να ξεμπερδέψω με τα βαδικά και κοιτάμε και για ssd ρε συ Εγω παλι δεν καταλαβαινω το εξης πραγματικα. Οκ δεν σου βγαινουν τα κουκια για να παρεις μαζεμενο το Pc,για ποιο λογο τοτε κοιτας σε πανακριβα parts οπως πχ το συγκεκριμενο κουτι που στο gaming δεν προσφερουν απολυτως τιποτα αλλα ακομα και η μητρικη?? Αν δεν ασχοληθεις με oc χτυπα ενα i5 4590,μια H97 μητρικη και μια αεροψυξη των 30ευρω και εισαι αρχοντας και στα παιχνιδια αλλα και στην τσεπη σου. Το ξανατονιζω απο την στιγμη που οπως γραφεις υπαρχει το οικονομικο μες την μεση. Γιατι πχ κοιτας στο Stryker των 200ευρω και οχι πχ σε κατι τετοιο με τα μισα χρηματα http://www.skroutz.gr/s/345998/Corsair-Carbide-400R.htmlή σε καποιο αλλο παρομοιο κλπ??? 2
SakafliaC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 @Fulgore όσον αφορά το cpu ήδη σ αυτό έχω καταλήξει, όλοι αυτό προτείνουν και φαίνεται πολύ τίμιο. Για mobo έπεσα λίγο στην Site: Ζ97 . Και αυτή βέβαια overkill είναι για gaming χωρίς oc και sli ε? To κουτί είναι λίγο καψούρα αλλά θα με ψήσεις να το αφήσω και αυτό. Τουλάχιστον ότι γλυτώσουμε αξίζει να τα δώσω Site: εδώ? ? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Οι Z μητρικες ειναι για επεξεργαστες που προοριζονται για Overclock κυριως αλλα εχουν και την δυνατητα για Sli. Αφου αυτα δεν σε ενδιαφερουν και δεν ειναι να πεις οτι βοηθανε και στα παιχνιδια ξερω γω(το λεω απο προσωπικη εμπειρια)αρα γιατι να δωσεις τσαμπα χρηματα???Μια καλη H97 μητρικη θες που ειναι και φθηνοτερες. Αν κοιτας απο Msystems ιδανικη ειναι η http://www.msystems.gr/index.php?category=1316&product=17913για τον παραπανω επεξεργαστη. Και ναι προφανως και η R9 390 ειναι οτι πρεπει για παιχνιδια, πολυ δυνατη καρτα στα χρηματα αυτα. Ενα παραδειγμα του τι πρεπει να κοιτας ειναι το παρακατω Cpu i5 4590 ή 4690 Μητρικη H97 Ram 8gb στα 1600Mhz οτι βρεις φθηνοτερο και σου αρεσει(πχ Kingston HyperX που βγαινουν και σε πολλα χρωματα) SSd 250gb στα 100ευρω HDD WD Caviar BLue 1tb ψυκτρα επεξεργαστη μια στα 30περιπου ευρω Τροφοδοτικο ενα καλο 650ρι πχ Coolermaster G650 Καρτα γραφικων την R9 390 που σου αρεσει Και αν γλυτωσεις χρηματα κουτι οποιο σου αρεσει.Και πολλα χρηματα γλυτωνεις απο αυτο που σκεφτεσαι και σε 1080/1200p θα παιζεις σε Very High και Ultra και ειναι και πιο ευκολο να το πληρωσεις το Pc μαζεμενα μετα απο 2 μηνες.
SakafliaC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 <p>Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για όλα.<br /> Καλά αν σου πω ότι κατά βάση το θέλω για lol, cs άντε και κανα h1z1 θα κράζεις και καλά θα κάνεις.</p><p> </p><p> Μου γλύτωσες πάντως πολλά χρήματα.<br /> Η κάρτα αυτή σίγουρα είναι οκ? Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?</p>
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 <p>Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για όλα.<br /> Καλά αν σου πω ότι κατά βάση το θέλω για lol, cs άντε και κανα h1z1 θα κράζεις και καλά θα κάνεις.</p><p> </p><p> Μου γλύτωσες πάντως πολλά χρήματα.<br /> Η κάρτα αυτή σίγουρα είναι οκ? Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?</p> Βασικα για αυτα τα παιχνιδια μη σου πω οτι ειναι και υπερβολη.Μπορεις να δεις πχ και την R9 380. 1
SakafliaC Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 H H97 τι παραπάνω μου προσφέρει σε σύγκριση με την Η81? Αξίζουν δηλαδή τα παραπάνω φράγκα?
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ναι τα αξιζει η H97 τα παραπανω φραγκα αρκει να μην ειναι πανω απο 100περιπου ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα