Kelen Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 καλησπέρα στο φορυμ 1o μου ποστ εδώ και ήδη ζητάω τα φώτα σας.προέρχομαι από αλλαγή μητρικής-επεξεργαστή και μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα.η ώρα στα windows μετράει μόνο όταν το pc είναι ενεργό ενώ όταν σβήνει η μπαίνει σε sleeping όλα είναι κανονικά.πχ όσο είμαι και σερφάρω ας πούμε τα λεπτά μετράνε κανονικά αν κλείσω το pc όμως στις 12 και ανοίξω πάλι στις 1 πάλι το pc θα μετράει από της 12 από το τελευταίο σημείο που το άφησα δηλαδή.η ερώτηση έχει ως εξής επειδή είχα θέμα με τον υιό omniboxes που με ανάγκασε σε άμεσο φορμάτ υπάρχει περίπτωση να είναι από αυτό η να ψάξω κάπου αλλού?όλοι οι σκληροί έχουν υποστεί φορμάτ.ως και για cmos μπαταρία κοίταξα και ας είναι η μητρική του κουτιού.τα φώτα σας parakalw
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Όταν κάνεις επανεκκίνηση μπες στο bios και δες αν η ώρα είναι σωστά. Κλείσε το pc για λίγη ώρα και όταν το ενεργοποιήσεις πάλι μπες κατ ευθείαν στο bios να δεις αν είναι σωστά η ώρα. Για να απκλείσουμε θέμα λειτουργικού κατέβασε ένα live linux (mint, ububtu κτλ) και κάψε το Iso σε dvd. Μπουτάρισε με αυτό, διόρθωσε την ώρα, δούλεψε λίγο και τερμάτισε τον υπολογιστή. Ξανα μπες στο linux και δες τι γίνεται.
Kelen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εστω και αργοπορημενα ευχαριστω το φιλο που απαντησε.το προβλημα λυθηκε με bios update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα