k30taas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 παιδια δεν εχω ξεχωριστη καρτα ηχου και ακουω από το πρόγραμμα της Realtek HD. Μεσα από αυτό ρυθμιζω τον ηχο μου από το equalizer του προγράμματος. Το πρόβλημα είναι πως όταν αποθηκευω μια δικια μου ρυθμιση και την ονομάζω, κάθε φορα που ξεκιναει να παιζει κατι στον υπολογιστη ο ηχος γινεται ποιο μπασος από ότι τον εχω ρυθμισει και μονο όταν κουναω ελαχιστα το equalizer η αλλαζω στις στανταρ ρυθμισεις (πχ ποπ) και μετα αμεσως ξαναβαζω την δικια μου επανέρχεται. Αυτό γινεται από τοτε που εβαλα τα windows 10, πριν δεν ειχε καμια αλλαγη. Εχεις κανεις καμια ιδεα το τι μπορει να συμβαινει? και εκτος αυτου υπαρχει καποιο άλλο πρόγραμμα που να εχει equalizer και να μπορω να ρυθμιζω την γενικη εξοδο του ηχου του υπολογιστη μου? Ευχαριστω.
Neo106 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Λογικα ειναι προβλημα στον driver. Με το DFX μπορεις να κανεις αυτο που λες.
k30taas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μα αφου κατεβασα το τελευταιο realtek, το DFX που λες το δοκιμασα, δεν λεει!! Υπαρχει κανενα άλλο παρομοιο με καλο equalizer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα