petrosvel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας.... Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα tablet που θέλω να πάρω.... Καταρχάς το θέλω για την δουλειά μου.... Έχω φτιάξει προγραμμα exe για να βγάζω παραγγελίες και να ελέγχω τις τιμές των προϊόντων βάση barcode.... Για αυτό και χρειάζομαι Windows λογισμικό.... Θέλω να εχει μια usb είσοδο για να μπορώ να βάλω κάποιο μηχάνημα για να διαβάζει barcode....επειδή δεν έχω κοιτάξει καθόλου τι παίζει με τα tablet έχετε να μου προτείνεται κάποιο;; Το προγραμμα δεν ειναι απαιτητικό... Αλλα δεν θέλω να σέρνετε και το tablet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω πάρει ένα Toshiba encore mini 7". Δεν είναι ότι δυνατότερο, αλλά για μια βασική χρήση μπορείς να κάνεις δουλειά. Τουλάχιστον για ότι το χρησιμοποιώ περιστασιακά (browsing, youtube, ανάγνωση pdf, και καμιά ταινία όταν ξαπλώνω) δεν έχει ιδιαίτερο θέμα. Έχω βάλει και windows 10 και πάει σχετικά καλά. Το θέμα σου είναι άλλο. Συνήθως τα tablet έχουν μία υποδοχή Micro usb που με καλώδιο otg μπορείς να βάλεις ότι θέλεις. Επειδή είναι η ίδια υποδοχή από την οποία φορτιζουν όμως θα πρέπει ή να αποσυνδέεις την usb συσκευή που σκέφτεσαι να βάλεις όταν το έχεις στο ρεύμα, είτε να κάνεις κάποια πατέντα με κάποιο Y cable που θα το φορτίζει ταυτόχρονα και θα σου αφήνει και μία usb ελεύθερη. Προς το παρόν έχω παραγγείλει κάποια τέτοια καλώδια από ebay και περιμένω να έρθουν για να κάνω δοκιμή. θεωρητικά δεν θα είχα πρόβλημα να αποσυνδέω την συσκευή που έχω πάνω όταν πρόκειται να το φορτίσω. Απλά με τα συνεχή βάλε βγάλε φοβάμαι για την αντοχή της micro usb υποδοχής και για αυτό ψάχνομαι να βρω μια λύση που θα είναι μόνιμα συνδεδεμένο κάτι. Έχω πάρει και θήκη με ενσύρματο πληκτρολόγιο καθώς και bluetooth ποντίκι, και πρακτικά το έχω μετατρέψει σε netbook. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2015 από Markk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Toshiba που αναφερουν πανω ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του. Αν θες κατι πιο καλο μπορεις να δεις το estar gemini το οποιο ειναι στις 8" εχει 3g και IPS οθονη. Οταν το ειχα παρει εκανε 120 e. Το εχω δυο μηνες και παει μια χαρα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2015 από WorldOfGlass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα