Stef_25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη για android πλατφορμα ή σε ios (δωρεαν ομως) που να μπορει καποιος σε μια τηλεφωνικη κληση (κανονικη κληση,οχι μεσω skype ή καποιας αλλης εφαρμογης) να αλλαξει η φωνη του? Δηλαδη να μην μπορει ο αλλος να καταλαβει οτι ειναι εκεινος αλλα καποιος αλλος?
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Νομιζω αυτα για android 1 Call Voice Changer-IntCall 2 FanCall,Voice Chenger in Call 3 Voice Chenger Calling Για IOS δεν ξερω
Stef_25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Θελω να παρω καποιον τηλ απο το κινητο μου,και να μην καταλαβει οτι ειμαι εγω. Υπαρχει καποια εφαρμογη τουλαχιστον για υπολογιστη,που υποθετω υπαρχει μεγαλυτερη πικοιλια,και να κανω καποια κληση μεσω ιντερνετ δλδ στον αριθμο που με ενδιαφερει,ωστε να αλλαξω τη φωνη μεσω του υπολογιστη μου και της εφαρμογης αυτου?
ice25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 ποιον θα απαγαγεις?....δεν είναι καλή ιδέα να πάρεις από το κινητό σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα