fylatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Νομίζω.. ότι όταν η έδρα και η φορολογική υποχρέωση του μαγαζιού βρίσκεται στο νησί όπου ισχύει 16% ΦΠΑ, τότε και στην Αθήνα να βρίσκεσαι, με 16% θα στο στείλουν. Αν από την άλλη το μαγαζί βρίσκεται Αθήνα και πουλήσει σε νησί όπου ισχύει 16%, τότε είναι υποχρεωμένο να κόψει τιμολόγιο με 16%. Όπως και να έχει, οι τιμές του τσιγκούνη δεν δικαιολογούνται να είναι τόσο υψηλές μετά τα cc. Όχι, το ΦΠΑ εφαρμόζεται στον αγοραστή και άρα με τον τόπο του αγοραστή. 1
ALXIOA Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 βρε σεις πειτε για την προσφορα του eshop... ελεος με τον βρωμοφπα...!! 23-16-13...!!ζαλιστηκαμεεε 2
Socratis_g Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 η συσκευασια αυτη θα εχει κ το χρυσο 2ο καπακι δωρο.?? η μονο το μαυρο δερματινο.?? οταν το είχα πάρει πριν 1,5 μήνα περίπου είχε και δευτερο ένα χρυσό. βεβαια αν το έχεις σε θήκη το κινητο, είτε χρυσό είτε δέρμα ειναι το ίδιο και το αυτό.
2.1Ohm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ειμαι θεσσαλονικη εχω παραγγηλει ηδη ενα g4 για εναν φιλο αλλα τλκα δν θα μπορεσει να το παρει υπαρχει κανεις που ενδιαφερετε?Λογικα αυριο θα ειναι στο καταστημα τις χαριλαου ετοιμοπαραδοτο!
Salvation81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εχω αγορασει απο αποθηκη σε νησι αρκετες φορες, το ΦΠΑ ηταν του νησιου και οχι το 23%. Απο εκει και περα το ΦΠΑ δεν αλλαξε και τα Capital Controls ειναι ασχετα καθοτι οι τιμες δεν ανεβαινουν, απλα δυσκολευονται να εκτελωνισουν προιοντα. Με λιγα λογια για να κερδισουν κατι κοντρα στον χρονο που παιρνει πλεον ο εκτελωνισμος θα βγαλουν απο την μυγα ξυγκι. ΥΓ : Στη Γερμανια το δερματινο το πουλανε απο 450ε (βεβαια παει κοντα στα 480ε με μεταφορικα οποτε 20ε παραπανω δεν ειναι ασχημη τιμη).
fylatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω αγορασει απο αποθηκη σε νησι αρκετες φορες, το ΦΠΑ ηταν του νησιου και οχι το 23%. Απο εκει και περα το ΦΠΑ δεν αλλαξε και τα Capital Controls ειναι ασχετα καθοτι οι τιμες δεν ανεβαινουν, απλα δυσκολευονται να εκτελωνισουν προιοντα. Με λιγα λογια για να κερδισουν κατι κοντρα στον χρονο που παιρνει πλεον ο εκτελωνισμος θα βγαλουν απο την μυγα ξυγκι. ΥΓ : Στη Γερμανια το δερματινο το πουλανε απο 450ε (βεβαια παει κοντα στα 480ε με μεταφορικα οποτε 20ε παραπανω δεν ειναι ασχημη τιμη). Παράνομα όμως. Το κινητό νομίζω αξίζει με τα 3gb (αν υπάρχει έκδοση όπως στο g3).
Salvation81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παράνομα όμως. Το κινητό νομίζω αξίζει με τα 3gb (αν υπάρχει έκδοση όπως στο g3). Μπορει, δεν εχω καταστημα και αρα δεν γνωριζω τι δικαιωματα εχουν και τι οχι. Το θεμα ειναι πως λογο του μικροτερου ΦΠΑ (που ισχυει και σε οτι Αγοραζουν, οχι μονο σε οτι πουλανε) εχουν αυτα τα μαγαζακια ενα προβαδισμα εναντι εκεινων που βρισκονται στην υπολοιπη Ελλαδα.
fylatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και έπρεπε να τα έχουν σκίσει. Είχε και ένα μουλτιραμα που το έκανε. Το μειωμένο ΦΠΑ ισχύει για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του νησιού 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα με τον ΦΠΑ εξαντληθηκε και διορθωθηκε από πολλους. Δεν αλλαξε κατι, 23% ηταν, 23% είναι. Επιστροφη στο θεμα παρακαλω. 1
lLina Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια το κινητο παρτε το ειναι ΤΕΛΕΙΟ!Φωτογραφιες αψογες selfes ακομα κλτρες κ πολυ γρηγορο!
2.1Ohm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 -------------- S O S -------------------Παιδια Υπαρχει ετοιμοπαράδοτο κινητο στο eShop θεσσαλονικης οποιος θελει να μ πει να παμε να το τσιμπισει κριμα ειναι να παει "χαμενο"!!
ALXIOA Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παρέλαβε κανείς?? Το κινητό ενώ στο eshop γράφουν για GR έκδοση.. Φίλος μου που το πήρε στο κουτί έξω γράφει FRA..( Γαλλία) γιατί έτσι??? Κατά ταλλα φοβερό τηλέφωνο!!
gr234567 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 για όποιον μπορεί να αγοράσει από Γερμανία, υπάρχει στα 475€ τελική http://www.ebay.de/itm/LG-G4-H815-LEATHER-BROWN-ANDROID-HANDY-SMARTPHONE-OHNE-VERTRAG-32GB-WiFi-LTE-4G-/191680259124?hash=item2ca108a434 http://www.ebay.de/itm/LG-G4-H815-32GB-BLACK-LEATHER-ANDROID-SMARTPHONE-HANDY-OHNE-VERTRAG-WLAN-LTE-4G-/141763111411?hash=item2101bd69f3
2.1Ohm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 498 στο σκρουτζ κατόπιν παραγγελίας Το πλαστικό όμως κ εισαγωγης στο eshop λέει τουλάχιστον είναι Έλληνικο και δερμάτινο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα