Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Marcos_Aurilius, της Bang and Olufsen λες; Είναι εξαίρετος αισθητικά (όπως σχεδόν όλα τα προϊόντα Β&Ο) αλλά δεν είναι και τόσο εύχρηστος. Άσε που μου τρώει όλη την οθόνη και δεν θέλω... Αλλά είπαμε, εξαίρετος αισθητικά. Links: BeoPlayer 3.10 (.exe - 13,5 MB) BeoPlayer Homepage
theobabis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 pd, στο registration δε μου επιτρεπει να επιλεξω χωρα. Any thoughts?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 paredwse, ναι αυτόν εννοώ. Συμφωνώ ότι είναι μη-πρακτικός για τα γούστα του μέσου χρήστη (αν και ίσως να μπορείς να επιλέξεις πιο εύκολα ένα ολοκληρωμένο album μιας και έχει πιο γρήγορο scrolling...) αλλά είναι ότι καλύτερο αν θες να ψαρώσουν οι φίλοι σου! Έπρεπε να με δεις από μία μεριά τότε που μου τον πρωτοέδειξαν . Και επειδή τα προϊόντα της Bang & Olufsen πάντοτε ήταν δυσπρόσιτα, και ο Beo είναι απ'τους μεγαλύτερος players (13+MB)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 theobabi, είχα εγκαταστήσει παλιότερα μια παλιά έκδοση που δεν είχε registration, δεν ξέρω τι παίζεται με αυτή την έκδοση. Πραγματικά εντυπωσιακό software όμως, έχει δίκιο ο Marcos_Aurilius, ψαρώνουν οι φίλοι και γνωστοί... Λέτε να το ξαναβάλω; ΥΓ: Welcome back, θεομπαίχτη.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 tha symfwnisw me ton dreamcast kai tha pw Zoom Player. simply the best!
vlachaquito Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 kala ola ayta, alla pisteyo oti to windows media player gia video einai teleio, opos kai to winamp gia mp3... Pantos kanete 1 testaki. Valete na paiksei to idio tragoudi me tous diaforetikous player,rythmiste tous oso nomizete kalytera & nioste thn diafora...proteino kommataki me polla mpitakia, ego prosopika evala darude - sandstorm sundedemeno me to stereo & eno ola paizane kala, sto winamp paraligo na mazeyo ta tzamia apo to pezodromio.... To idio test kanete to me tainies kai tha deite foverh diafora (kalo kai to power dvd). Vazontas kai to katallhlo programmataki vlepeis kai tous ypotitlous apo to wmp ara teleio...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Επειδή έχω κάνει το testάκι στον εξοπλισμό που διαθέτω (2 ηχεία της πλάκας - απο πρίμα καλά, απο μπάσα τίποτα - και ένα sub της Yamaha), ο Media Player 9 μακράν καλύτερος ηχητικά από το Winamp 2.8κάτι, και ο Beo στα επίπεδα του MP9. Για DVD, το PowerDVD5 μέ όλα τα ηχητικά featuers στο on και κάτι TruSurroundXT και Dolby Prologic II ενεργά, ακούω ήχο - ειδικά μπάσα - που δεν πίστευα ότι θα έβγαινε ποτέ από τα &^*(^&*ηχεία μου. Και σε δυνατές εντάσεις...
mazda Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Loipon pallikaria.........Camtasia Studio 2 gia ola (videos,mp3) Einai arketa kalo. Gia osous theloun na paroun mia gefsi ....... http://www.techsmith.com/download/studiodefault.asp
The_Judas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Real Codecs Αυτά τα codecs που ακριβώς χρειάζονται ? Μπορεί να τα χρησιμοποιεί μόνο ο Windows media player classic ή μήπως και άλλοι players ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.