dimpiss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σημερα κ ενω εχω καταλήξει στην αγορά του mbp διαβασα καποια αρθρα και σχολια σχετικα με lags που παρουσιαζουν τα mac με retina.Ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι ισχυει και για το mbp του 2015???Εχει κανένας προσωπική εμπειρία?
polteris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Στο δικό μου mbpr mid 2014 δεν έχω το παραμικρό lag.
atheatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε στο δικό μου early 2013 εχω lag. Λογικά του 2015 θα είναι πυραυλος...
gagarin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ουτε κατα διάνοια δεν υπάρχει lag...<br /> Mbp retina late 2015</p>
Atsumbalos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλή επιλογή..και εγώ αυτό πήρα από Αγγλία 1240ευρώ (MBP Retina 13.3 , 8Gb, 128Gb, Early 2015). Όσο για τον κεφαλαιακό έλεγχο...ξεπερνιέται. Στείλε μου pm αν χρειάζεσαι λεπτομέρειες.
gorillas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα και από μένα! Έφτασε η ώρα να κάνω και εγώ την μετάβαση σε Macos. Η χρήση είναι all around, μουσική, browsing, ταινίες, και πολλές σημειώσεις σε LaTex! Πλέον ο σταθερός της υπογραφής μου πιάνει χώρο, παιχνίδια πλέον δεν παίζω, άρα υποθέτω είναι μία λογική σκέψη η μετάβαση! Θα αλλάξω και το ηχητικό σύνολο, θα πάω στα Audioengine A5+ και στο Dac Audioengine D1. Σκέφτομαι το MacBook Pro Retina 2015 με τα 8Gb ram και το 256 ssd! Ευχαριστώ και sorry συνάδελφε που δεν άνοιξα νέο θέμα!
dimpiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά το αγορασα και πραγματικά μετανιώνω που πηγαν τοσα χρονια (και laptops) χαμενα με windows!η μεταβαση στο os ηταν τελικα πανευκολη και τωρα δε το αλλάζω με τιποτα!το μονο τελικα που δεν ειναι συμβατο ειναι οι εξισωσεις(ορια και οοκληρωματα)που ειχα γραψει σε word 2010 αλλά μπρος στα κάλη τι ειν' ο πονος!!!☺ευχαριστώ ολους για την πολυτιμη βοηθεια! 2
gorillas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά το αγορασα και πραγματικά μετανιώνω που πηγαν τοσα χρονια (και laptops) χαμενα με windows!η μεταβαση στο os ηταν τελικα πανευκολη και τωρα δε το αλλάζω με τιποτα!το μονο τελικα που δεν ειναι συμβατο ειναι οι εξισωσεις(ορια και οοκληρωματα)που ειχα γραψει σε word 2010 αλλά μπρος στα κάλη τι ειν' ο πονος!!!☺ευχαριστώ ολους για την πολυτιμη βοηθεια! Κάνε τον κόπο να ασχοληθείς με το LaTex! Θα πεις ακριβώς το ίδιο που τόσο καιρό έγραφες σημειώσεις σε Word! Καλορίζικο και καλοδούλευτο συνάδελφε!
dimpiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω σκοπο να το δουλέψω στο μελλον μολις βρω χρονο δηλ μεσα στα Χριστούγεννα μάλλον!απο το 2003 συνήθισα με το word αλλά πρεπει να τελειώνω μια και καλή με microsoft μου φαινεται γιατι ειχα προβλημα συμβατότητας και απο office σε office νεότερης εκδοσης! Latex αγοράζω ή κατεβαζω απο καπου δωρεαν?υπάρχει ειδικα για mac?ευχαριστώ συνάδελφε για τη συμβουλή πάντως!
gorillas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.alkmini.eu/latex Ρίξε μια ματιά σε αυτό, είναι μια καλή αρχή για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Πρέπει να ασχοληθείς αρκετά στην αρχή αλλά σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Αυτές είναι κάποιες επαναληπτικές ασκήσεις συνδυασμός Geogebra - Latex δικές μου: https://drive.google.com/file/d/0B0ncwU5ccdmNMGdRUWhVdFUzQ1U/view Οι εντυπώσεις σου από το μηχανάκι; Σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να στείλω το pc της υπογραφής μου για το Apple MacBook Pro 13.3" 2.7GHz (i5/8GB/256GB Flash Storage) Retina Display (2015).
iMarilina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω σκοπο να το δουλέψω στο μελλον μολις βρω χρονο δηλ μεσα στα Χριστούγεννα μάλλον!απο το 2003 συνήθισα με το word αλλά πρεπει να τελειώνω μια και καλή με microsoft μου φαινεται γιατι ειχα προβλημα συμβατότητας και απο office σε office νεότερης εκδοσης! Latex αγοράζω ή κατεβαζω απο καπου δωρεαν?υπάρχει ειδικα για mac?ευχαριστώ συνάδελφε για τη συμβουλή πάντως! Γιατί να τελειώσεις με το office? Δε νομίζω οτι θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα 1
mistr4l Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι φίλε μου, γιατί να τελειώνεις με το office? Τόσα χρόνια αυτό έχω, windows / mac και δεν έχω κανένα θέμα ασυμβατότητας. Τα μόνο θέματα που είχα ήταν μεταξύ office windows και office mac, αλλά σε παλαιότερη έκδοση του office mac. Πλέον βέβαια δουλεύω office 2007 (windows). Το 2016 σε mac δεν μ'έχει ενθουσιάσει ακόμα, αλλά δεν είναι λόγος να το εγκαταλείψω. Άσε που στη δουλειά μου μας ζητάνε papers αποκλειστικά σε word οπότε... Αυτό όμως που μπορώ όντως να πω είναι πως τα office 2007 στα windows 7 δεν έχουν καμία σχέση σε ταχύτητα / απόκριση με τα office mac (including 2016 edition). Δουλεύω με dual boot σε macbook pro late 08 (ssd + 8Gb RAM). Δεν ξέρω στα καινούρια μηχανήματα όμως πώς τρέχουν... Keep going πάντως.
dimpiss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://www.alkmini.eu/latex Ρίξε μια ματιά σε αυτό, είναι μια καλή αρχή για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Πρέπει να ασχοληθείς αρκετά στην αρχή αλλά σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Αυτές είναι κάποιες επαναληπτικές ασκήσεις συνδυασμός Geogebra - Latex δικές μου: https://drive.google.com/file/d/0B0ncwU5ccdmNMGdRUWhVdFUzQ1U/view Οι εντυπώσεις σου από το μηχανάκι; Σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να στείλω το pc της υπογραφής μου για το Apple MacBook Pro 13.3" 2.7GHz (i5/8GB/256GB Flash Storage) Retina Display (2015). ευχαριστώ παρα πολύ!!!!!Οι εντυπώσεις καταπληκτικές!Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω οτι δουλεύω με μηχάνημα που δεν κολλάει πουθενα!Η εμπειρία χρήσης δηλαδη αλλο πράγμα!!! Δεν εχω ακουσει ακόμα ανεμιστήρα οθτε μια φορα(στο vaio που είχα δεν εσβηνε μετα απο καποια ωρα ΠΟΤΕ) lag πραγματικά πουθενα,η καλυτερη οθόνη και το πιο ευχρηστο πληκτρολόγιο.Για κατασκευη δεν το συζητώ χαίρεσαι να το βλεπεις!!!! Γιατί να τελειώσεις με το office? Δε νομίζω οτι θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα Γιατι είμαι τόσο ενθουσιασμένος με το νεο os που πραγματικά θέλω να απαλλαγώ απο τη microsoft μια και καλή.Σκέφτομαι να προσαρμόσω τη δουλεία μου σε αυτο το λειτουργικό και μονο.Απ'οτι εχω δουλέψει με το pages μια χαρά είναι.Οσο για το μαθηματικό κομματι θα ασχοληθώ συντομα με LaTex οποτε κανένα προβλημα και απο κει! Τέλος πια η microsoft για μένα....Αρκετά λεφτα μου έφαγε(ολα τα προγράμματα πάντα γνήσια) και αρκετά νεύρα μου εσπασαν.Ειδικά στο θέμα του word καθε φορά έπρεπε να αλλάζω τα φυλλάδια μου γιατι το καθε νέο word δεν αναγνώριζε τις εξισώσεις απο το προηγουμενο....κοκ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα