Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mην παρεις για κανενα λογο την παλιατζουρα mid2012.

Παρε ενα retina, το mid2012 ειναι μηχανημα αλλης εποχης.

απο που συμφαιρει καλυτερα η αγορα ενως macbook pro 13 με 256 σκληρο κ 8 γιγα ραμ;
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά θα το παραγγειλω την Τρίτη απο istorm με επιλογη μνημης 16 αντι για 8...απο Κοτσόβωλο συμφερει βεβαια γιατι δινουν κ office αλλά μου ειπαν οτι δε μπορει να γινει αναβαθμιση ram σε 16gb μονο αν το παραλάβω κ το στειλω αντιπροσωπεια εγω....πραγμα που νομιζω δε το δεχεται η apple σωστα?

Δημοσ.

Τελικά θα το παραγγειλω την Τρίτη απο istorm με επιλογη μνημης 16 αντι για 8...απο Κοτσόβωλο συμφερει βεβαια γιατι δινουν κ office αλλά μου ειπαν οτι δε μπορει να γινει αναβαθμιση ram σε 16gb μονο αν το παραλάβω κ το στειλω αντιπροσωπεια εγω....πραγμα που νομιζω δε το δεχεται η apple σωστα?

Βλακείες σου είπαν στον Κωτσόβολο και ευτυχώς που δεν τους άκουσες. Η μνήμη είναι κολλημένη στην μητρική του macbook από το εργοστάσιο και δεν αλλάζει μετά, ούτε από την Apple. Αν το αγόραζες με 8GB και μετά το πήγαινες στην αντιπροσωπεία για να το κάνουν 16, απλώς θα γέλαγαν (και εσύ θα έκλαιγες).
Δημοσ.

Ναι αν δεν εχεις εκπτωση φοιτητικη ή εκπαιδευτικη το ελληνικο macbook(πληκτρολογιο) εχει 1599€.Απλά στον Κοτσόβολο δίνουν δωρο και το office(λογικα για 1 χρονο βεβαια)

Δημοσ.

Επειδη η τιμή ξεφευγει λιγο θα ηθελα τη γνωμη σας.Συμφερει macbook pro με 16ram αλλά ssd 128 gb ή air με i7,8ram και 256ssd???? Εκτός και αν μπορω να βαλω 256ssd στο pro σε μερικά χρόνια.... γιατι αν βαλω 16 ram και 256gb ssd στο pro τότε ξεπερναω κατα πολύ το budget...και φοβαμαι μηπως αργοτερα ειναι λιγα τα 128...

Δημοσ.

Χτυπα το pro 8gb 256gb ssd απο skroutz . Είναι το πιο vfm.

1633€

https://www.skroutz.gr/s/6441356/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-7GHz-i5-8GB-256GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html

Το office που δινουν είναι η συνδρομη για ενα χρονο. Επισημη τιμη γυρω στα 70€, στο ebay αγοραζεις αυτην την συνδρομή για ~25€.

Δημοσ.

Τα 128gb λυνονται ευκολα με ενα εξωτερικο.Τωρα αναμεσα σε pro και air αν θες τη retina μονοδρομος το pro εαν οχι πανε για το air.

Εγω θα πηγαινα για το pro 256,8gbram στα 1799 απο istorm οπου θα γλυτωνες και το 60αρι (μιας και τα 16gb ram τα θεωρο πολλα) ή στα 1633 απο skroutz οποτε γλυτωνεις περιπου 200ευρω

Δημοσ.

Συμφωνω αλλά λογω επαγγελματος(εκπαιδευτικος)θελω την εκπτωση οποτε σκρουτζ δε συμφερει...αυτο που με προβληματιζει ειναι μικρος σκληρος και 16 ram ή μεγαλυτερος σκληρος και 8 ram?(για να μου κρατήσει περισσοτερο)η διαφορα με τη retina ειναι μεγαλη?

Δημοσ.

Συμφωνω αλλά λογω επαγγελματος(εκπαιδευτικος)θελω την εκπτωση οποτε σκρουτζ δε συμφερει...αυτο που με προβληματιζει ειναι μικρος σκληρος και 16 ram ή μεγαλυτερος σκληρος και 8 ram?(για να μου κρατήσει περισσοτερο)η διαφορα με τη retina ειναι μεγαλη?

Η διαφορά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχει άλλη ισχύς στο ένα και άλλη στο άλλο. Επίσης άλλη διαρκεία μπαταρίας και εντελώς άλλη οθόνη. Για χρήση γραφείου εγω θα πηγαίνα στο i7/8gb/256 air με 12-13 ώρες μπαταρία. Αν ήσουν photo/video editor πάλι στο mbpro retina. Αν ήσουν designer και σχεδίαζες στα 72dpi στο air ενώ αν δουλευες παραπάνω στο mbr.

Για τη δική σου χρήση πήγαινε στο air

Δημοσ.

Δεν τα εχω δει γιατι μένω σε νησι και δεν....προβλέπεται κατι τετοιο.Οτι συμπερασμα βγαλω απο youtube σε vs.Και η αλήθεια ειναι οτι παρατηρω μεγαλη διαφορα σε καποια video που ειδα σημερα...

Δημοσ.

<p>Είχα το ιδιο δίλλημα φίλε μου...<br />

Κατέληξα στο mbp 13,3...<br />

Οι διάφορες στον όγκο-βάρος ειναι μηδαμινές...1.58κιλα με 1,35κιλα...<br />

Διαστάσεις πιο ψηλό κ πιο πλατύ το air αλλα πιο χοντρό το pro retina...<br />

Σε ισχύ κ ποιότητα οθόνης το pro ειναι πολυ καλύτερο!!!<br />

Σε θεμα μπαταρίας το air κερδίζει κατα κράτος!!!<br />

Η απόφαση ειναι καθαρά δίκη σου φίλε μου πάντως οποίος κ αν πάρεις θα το χαρείς να εισαι σίγουρος...<br />

</p>

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δικιο και γω απο βιντεο διαπυστωσα οτι καλυτερα να καταλήξω στο pro με 8 ραμ γιατι τα 16 ειναι περιττα...και η οθονη τελικα δε συγκρινεται με το air!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...