Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, θελω να φυγω απο τα προβληματικα windows και να προχωρησω στην αγορα αυτου του macbook.

https://www.skroutz.gr/s/6321672/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-7GHz-i5-8GB-128GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html

Θελω ενα αξιοπιστο λαπτοπ, για ταινιες-πλοηγηση και προβολη video - stream χωρις κρασαρισματα, και απο παιχνιδια μονο κανενα football manager. Τι λετε μου κανει;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mια τελευταία ερώτηση...ποιο προγραμμα της microsoft πρεπει να αγορασω για να ανοιγω-δημιουργω εγγραφα office?

αυτο ειναι οκ?

Link.png Site:

Δημοσ.

Mια τελευταία ερώτηση...ποιο προγραμμα της microsoft πρεπει να αγορασω για να ανοιγω-δημιουργω εγγραφα office?

αυτο ειναι οκ?

Link.png Site:

Με ποιο προγραμμα τα ανοιγες-δημιουργούσες μέχρι τωρα?

Δημοσ.

Με office 2010 αγορασμενο(και εχω αδεια για 3 υπολογιστες)

Υπάρχει Microsoft office για Mac. Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να μετατρέψεις την άδεια που έχεις στην αντίστοιχη για Mac. Αυτό πρέπει να ρωτήσεις την Microsoft. https://products.office.com/el-GR/mac/microsoft-office-for-mac?omkt=el-GR

Κανονικά θα έπρεπε όπως τα παιχνίδια να είχανε στο dvd του office την αντίστοιχη εγκατάσταση για Mac.

Δημοσ.

Υπάρχει Microsoft office για Mac. Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να μετατρέψεις την άδεια που έχεις στην αντίστοιχη για Mac. Αυτό πρέπει να ρωτήσεις την Microsoft. https://products.office.com/el-GR/mac/microsoft-office-for-mac?omkt=el-GR

Μόνο οι άδειες Office 365 είναι cross-platform. Για το Office 2010 for Windows δεν υπήρχε τέτοια επιλογή.

Κανονικά θα έπρεπε όπως τα παιχνίδια να είχανε στο dvd του office την αντίστοιχη εγκατάσταση για Mac.

Ακόμα κι έτσι, οι εκδόσεις Office για Mac ποτέ δεν κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα με τις εκδόσεις για Windows.
Δημοσ.

Αρα η αδεια του office 2010 στην ουσια ειναι αχρηστη...αν δεν αγορασω το 365 θα μπορω απλα να ανοιγω και να τυπωνω τα word που εχω ηδη στο pc αν τα στειλω με bluetooth στον mac?

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να αγοράσεις το Microsoft Office, μπορείς να δοκιμάσεις τις εφαρμογές Pages, Numbers, Keynote που δίνει η Apple δωρεάν μαζί με την αγορά του Mac. Μπορούν να ανοίξουν και να σώσουν αρχεία Office αλλά τα features και οι λειτουργίες τους διαφέρουν αρκετά από αυτά του Office. Το Pages και το Numbers, για απλές εργασίες πιστεύω πως είναι αρκετά, αν συνηθίσεις το διαφορετικό interface. Το Keynote από την άλλη, είναι σαφώς ανώτερο του PowerPoint.

Τέλος, υπάρχουν και τα LibreOffice και OpenOffice που είναι επίσης δωρεάν.

Με τις παραπάνω εφαρμογές θα μπορείς να ανοίγεις, να επεξεργάζεσαι και να τυπώνεις τα έγγραφα σου στο Mac. Για τη μεταφορά μέσω bluetooth δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά αφού οι υπολογιστές θα είναι στο ίδιο δίκτυο μπορείς να την κάνεις μέσω ethernet ή WiFi.

Δημοσ.

<p>Οι 13,3" ειναι το ιδανικό μέγεθος για φορητό!!!<br />

Προσωπικά το μονο μείον ειναι μερικές εφαρμογές-games των windows...που δεν υπάρχουν καν για MacOS....</p>

Δεν το παίρνεις για gaming το μακμπουκ. Και σε γενικές γραμμές για αυτά που ζητάει ο άνθρωπος δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει. 

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης gagarin είπε:<br />

Οι 13,3" ειναι το ιδανικό μέγεθος για φορητό!!!

Προσωπικά το μονο μείον ειναι μερικές εφαρμογές-games των windows...που δεν υπάρχουν καν για MacOS....<br />

Δεν το παίρνεις για gaming το μακμπουκ. Και σε γενικές γραμμές για αυτά που ζητάει ο άνθρωπος δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχει. <br />

</p><p> </p><p>

Μην γενικεύουμε μια απάντηση...<br />

Κακο πράγμα να θελουμε ντε κ καλα να πούμε κάτι!!!διαβαζεις games κ ντε κ καλα έγινε gamer pc το MacBook...Η λεξη εφαρμογές χάθηκε κάπου...κ πάνω απ ολα ο καθένας αγοράζει κάτι για προσωπική χρήση...(τωρα αν ειναι να εξηγώ οτι θέλω να παίξω football manager ή Warcraft 3 ζητάω συγγνώμη αλλα όχι μονο το Mac late 2015 τα τρέχει αλλα κ ενα του 2005)...<br />

Φιλικά!!!<br />

</p>

Δημοσ.

<p></p><p> </p><p>

Μην γενικεύουμε μια απάντηση...<br />

Κακο πράγμα να θελουμε ντε κ καλα να πούμε κάτι!!!διαβαζεις games κ ντε κ καλα έγινε gamer pc το MacBook...Η λεξη εφαρμογές χάθηκε κάπου...κ πάνω απ ολα ο καθένας αγοράζει κάτι για προσωπική χρήση...(τωρα αν ειναι να εξηγώ οτι θέλω να παίξω football manager ή Warcraft 3 ζητάω συγγνώμη αλλα όχι μονο το Mac late 2015 τα τρέχει αλλα κ ενα του 2005)...<br />

Φιλικά!!!<br />

</p>

Δε γενίκευσα πουθενά τίποτα σχετικά με gamer PC. Είπα απλά ότι ο άνθρωπος ζήτησε να μάθει αν κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα για τη δουλειά του. Αυτά που ζήτησε καλύπτονται απόλυτα. Και εγώ θέλω να παίζω Heroes of Might and Magic V - VII (που δεν είμαι gamer γενικώς) και την κάνω τη δουλειά μου με parallels ή με crossover. Και ένα δυο προγράμματα που ήθελα και δεν τα είχε για μακ μια χαρά την έκανα τη δουλειά μου επίσης. 

Δημοσ.

Τρέχει στον Κωτσόβολο μια πρόσφορα αυτές τις μέρες, με κάθε MacBook Pro δώρο το Office 365.

προτεινετε να παρω το macbookpro mid2012 η να παρω ενα ετοιμο πιο καινουργιο; Ενδιαφερομαι γ αμεση αγορα
Δημοσ.

<p>@imarlina Αρα βλέπεις οτι κ εσύ έχεις προσωπικές ανάγκες...κ κάπως βολεύεσαι!!!<br />

Ίσως κ ο νέος αγοραστής να εχει θεμα με κάποιες εφαρμογές - games...<br />

Εγω εχω θεμα κ με εφαρμογές medisto-εθνικό συνταγολόγιο που πρέπει να περάσω το windows η virtual pc...</p><p> </p><p>

@dimpiss Το μηχάνημα ειναι μια χαρα εν ολίγης να το πάρεις φίλε μου κ αν διαθέτεις μεγαλύτερο κεφάλαιο επέλεξε το 16αρι gb ram(εγω ειμαι με το 8gb και δουλευω μια χαρα τα πάντα)...οσο για το Mac OS ειναι τόσο απλό που δεν θα κολλήσεις πουθενά!!!</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...