georgetziker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα Εφτιαξα ένα μηχάνημα με μητρική MSI RS480M2-IL και επεξεργαστή AMD Athlon 64 X2 4200+ Το πρόβλημα μου είναι ότι στον επεξεργαστή αναγνωρίζει μόνο τον ένα πυρήνα και όχι και τους 2 Προσπάθησα μέσω του live update 5 ενημερώσω το bios αλλά νομίζω πως δεν κάνει τίποτα! Υπάρχει καμία βοήθεια? Επίσης αναφέρει και αυτό εάν σας βοηθάει AMD Hammer Family processor - Model Unknown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Σε XP και χωρίς Service Pack πας να "δουλέψεις", ε;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetziker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 σε windows 7 με ανοιχτά update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Λογικά κάποια επιλογή στα bios πρέπει να είνα το πρόβλημα. Στην κεντρική σελίδα των bios,ως τι τον αναγνωρίζει τον επεξεργαστή? Τον αναφέρει ως: AMD Athlon 64 X2 42000+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το live update , μήν περιμένεις να δουλέψει μετά από τόσα χρόνια. Δέν υπάρχουν συνδεδεμένοι servers , με αυτό το utility , για τη συγκεκριμένη μητρική. Το πρόβλημα σου , έτσι όπως το περιγράφεις , δείχνει bios update. Τι bios version έχεις περασμένο τώρα ? Εδώ είναι τα διαθέσιμα bios. Το τελευταίο bios που βγήκε είναι το v3.9 http://www.msi-computer.co.jp/support/bios/index.php?p=RX480M2-IL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetziker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 AMD Hammer Family processor - Model Unknown έτσι το αναφέρει και στο bios Είναι σίγουρα πρόβλημα στο bios απλά δεν ξέρω πως να περάσω την τελευταία έκδοση αυτού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέσω floppy drive (άν έχεις) ή μέσω usb bootable drive (το οποίο θα φτιάξεις). Δές τα παρακάτω , να πάρεις μιά ιδέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetziker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Παιδιά το κατάφερα σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Παιδιά το κατάφερα σας ευχαριστώ πολύ Tι έφταιγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetziker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αναβάθμιση του bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα