BRAXOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 εχω ενα λαπτοπ ι5 και καθε μερικα δευτερολεπτα κανει φριζαρισματα και λαγκαρισματα. το παρατηρω οταν παω να κανω και την πιο μικρη εργασια. ακομα και σε ανοιγμα καρτελας. εχω κανει ολα τα τεστ και δεν βγαζει τιποτα. απο θερμοκρασια κομπλε. εχω τρεξει msconfig και εχω βαλει τα πιο βασικα. απο ιους και λοιπα εχω κοιταξει τα παντα. παει καπου το μυαλο σας. ειναι σπαστικο γιατι κολαει το ποντικι και κανει κατι σαν μπαζαρισμα στα βιντεο.
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σε πρωτη φαση τσεκαρε με το HDsentinel να δεις την υγεια του σκληρου σου και ξαναποσταρε!
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για να ειναι ξεκαθαρο: Εχεις και Windows 7 πανω και Windows 10 και παρατηρεις την ιδια συμπεριφορα και στις 2 περιπτωσεις? Ανοιξε τον Process Explorer και παρατηρησε τι κανει spike στη CPU οταν εμφανιζονται τα κολληματα.
BRAXOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 εχω κανει ελεγχο στον δισκο και ειναι οκ. ειχα 7αρια και εκανε το ιδιο. τωρα εχω 10αρια. επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος. spike σημαινει την ωρα που χτυπαει πικ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 [..] spike σημαινει την ωρα που χτυπαει πικ; Yup! Θυμησου να τον τρεξεις με administrative rights.
BRAXOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 το εκανα αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να δω. εκανα σορτ στην cpu και εχει πανω πανω system idle ,τον chrome και λιγο πιο κατω avast, system...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 το εκανα αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να δω. εκανα σορτ στην cpu και εχει πανω πανω system idle ,τον chrome και λιγο πιο κατω avast, system... Βγαλε μια φωτογραφια τον Process Explorer την ωρα που παρατηρεις τo προβλημα και ανεβασε την
BRAXOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 το svchost.exe μου βγαζει πανω πανω στο cpu οταν κανει το φριζαρισμα
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 το svchost.exe μου βγαζει πανω πανω στο cpu οταν κανει το φριζαρισμα Θα πρεπει να δεις ποια services ειναι "κρεμασμενα" κατω απο το συγκεκριμενο svchost.exe
BRAXOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 λοιπον εκανα unistall το avast και τωρα παει καλα. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο βεβαια...εχετε καμια προταση για πιο ελαφρη προγραμμα; edit δουλευει μια χαρα τωρα! τοσο βαρη ειναι το avast; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ναι τελευταια το βαρυναν πολυ!Για ελαφρυ av χωρις pop-ups και τετοια υπαρχει το Bitdefender free! Το μονο που χρειαζεται ειναι μια εγγραφη και τελος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα