Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ ι5 και καθε μερικα δευτερολεπτα κανει φριζαρισματα και λαγκαρισματα. το παρατηρω οταν παω να κανω και την πιο μικρη εργασια. ακομα και σε ανοιγμα καρτελας. εχω κανει ολα τα τεστ και δεν βγαζει τιποτα. απο θερμοκρασια κομπλε. εχω τρεξει msconfig και εχω βαλει τα πιο βασικα. απο ιους και λοιπα εχω κοιταξει τα παντα. παει καπου το μυαλο σας. ειναι σπαστικο γιατι κολαει το ποντικι και κανει κατι σαν μπαζαρισμα στα βιντεο.

• Moderators
Δημοσ.

Για να ειναι ξεκαθαρο: Εχεις και Windows 7 πανω και Windows 10 και παρατηρεις την ιδια συμπεριφορα και στις 2 περιπτωσεις?

Ανοιξε τον Process Explorer και παρατηρησε τι κανει spike στη CPU οταν εμφανιζονται τα κολληματα.

Δημοσ.

εχω κανει ελεγχο στον δισκο και ειναι οκ. ειχα 7αρια και εκανε το ιδιο. τωρα εχω 10αρια. επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος. spike σημαινει την ωρα που χτυπαει πικ;

• Moderators
Δημοσ.

[..] spike σημαινει την ωρα που χτυπαει πικ;

Yup!

Θυμησου να τον τρεξεις με administrative rights.

Δημοσ.

το εκανα αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να δω. εκανα σορτ στην cpu και εχει πανω πανω system idle ,τον chrome και λιγο πιο κατω avast, system...

• Moderators
Δημοσ.

το εκανα αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να δω. εκανα σορτ στην cpu και εχει πανω πανω system idle ,τον chrome και λιγο πιο κατω avast, system...

Βγαλε μια φωτογραφια τον Process Explorer την ωρα που παρατηρεις τo προβλημα και ανεβασε την

Δημοσ.

λοιπον εκανα unistall το avast και τωρα παει καλα. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο βεβαια...εχετε καμια προταση για πιο ελαφρη προγραμμα;

edit δουλευει μια χαρα τωρα! τοσο βαρη ειναι το avast;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τελευταια το βαρυναν πολυ!
Για ελαφρυ av χωρις pop-ups και τετοια υπαρχει το Bitdefender free! Το μονο που χρειαζεται ειναι μια εγγραφη και τελος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...