FTheo18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν πατώ το κουμπί για ν ανοίξει ο υπολογιστής, ενώ ανοίγουν τ φωτάκια, κάνει τον σχετικό θόρυβο κλπ αργεί ν δείξει τα "πρώτα γράμματα" και στη συνέχεια όταν αρχίσει ν φορτώνει τα windows μόλις φύγει το σήμα των windows, τότε η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν γίνεται τίποτα (τα Windows δε φορτώνουν).. Αν όμως οποιαδήποτε στιγμή από τότε που δείξει τα "πρώτα γράμματα" πατήσω το κουμπί της επανεκκίνησης, τότε η όλη διαδικασία εκκίνησης του υπολογιστή κ των windows πραγματοποιείται φυσιολογικά και σύντομα.. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω αρκετούς μήκους, τώρα όμως θ πρέπει ν επιλυθεί. Κάποια επιπλέον στοιχεία: Μητρική gigabyte ep45 extreme http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2860#ovκ έχω δυο δίσκους σε διάταξη raid 0, τροφοδοτικό 500W. Έχω ασχοληθεί μ overclocking, όμως τώρα ο υπολογιστής βρίσκεται στο default του. Έχω δοκιμάσει reset bios και έχει γίνει update του bios..
trujillo2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 απο υγεια δισκων πως εισαι ? (hd sentinel θα εγκαταστησεις και θα δεις το health)
FTheo18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Όλα καλά εκεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...
trujillo2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 εχεις δοκιμασει φορματ και καθαρη επανεγκατασταση του λειτουργικου?
FTheo18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Σκοπεύω να κάνω, όχι βέβαια για αυτό το λόγο.. Δε νομίζω ν αλλάζει κάτι, γιατί να σχετίζεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα