Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, ποια θα ήταν τα 2-3 καλύτερα ασύρματα ποντίκια για ένα μικρό ultrabook; To logitech mx master είναι αδικαιολόγητα ακριβό, βρίσκω το Logitech M705 σε λογική τιμή , το ίδιο και το Microsoft Sculpt Mobile Mouse.Μέχρι 30-35 ευρώ ποιο θα ήταν η καλύτερη επιλογή;Όσοι έχετε πάρει φέτος ή πέρυσι κάποιο ασύρματο ποντίκι για το λάπτοπ σας , ποιο προτιμήσατε και θα το συνιστούσατε;
jobous Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Είμαι και εγώ σε αναζήτηση αφού το 705 πλεον έχει πρόβλημα στα αριστερό πλήκτρο. Δεν ξέρω αλλά μου φαινεται οτι οι τιμες έχουν παει πολύ ψηλά (λόγω cc???). Για ριξτε καμια πρόταση μέχρι 50 € (ασύρματο).
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να το κανετε τοσο ακριβο ποντικι - mini - ποντικι για laptop? Για παιχνιδια ή απλα για να σερφαρετε? Αν θελετε για παιχνιδια παρτε gaming mouse αν θελετε ενα mini mouse απλα για να σερφαρετε και να ειναι βολικο παρτε κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/logitech%C2%A0910-002738-wireless-mini-mouse-m187-blue-p-PER.570406 Το χω 2 χρονια στο laptop και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, ψαξτε και τα υπολοιπα mini mouse τι να το κανετε το ακριβο και το μεγαλο στο λαπιτοπι. Εκτος αν εχετε αλλα σχεδια τοτε πασο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα