spirosR7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπερα στη παρεα, Αφου αναβαθμισα τη καρτα σε saphire r9 280 οπως ειναι λογικο θα αναβαθμισω και επεξεργαστη τρωει πολυ μπουκαλι με τον παμπαλαιο athlon x3.. σκεφτομαι τον fx 6300 και θελω μια ικανοποιητικη ψυκτρα αφου η στοκ του οπως λενε ολοι ειναι για πεταμα. Το Θεμα ειναι να μου προτεινετε μια που χωραει στο κουτι που γραφω (αν και θα αλλαξω και κουτι αργοτερα θα παω σε corsair carbide spec 3) οποτε θελω να μου προτεινετε μια καλη και βολικη οχι να μη χωραει ξερω γω μεχρι 30 ευρω το πολυ..
thor777 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν γράφεις ποια μητρική έχεις αν και να ξέρεις οτι πρέπει να την αλλάξεις για να πάς σε fx 6300 Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από thor777
spirosR7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ναι εννοειται θα αλλαξω και μητρικη την gigabyte 990xa ud3 θα παρω εγω προσωπικα ειχα την 212 evo της cm στο μυαλο αλλα εχει εξαντληθει.. αυτη εδω διαβαζω οτι ειναι καλη ισχυει? http://www.skroutz.gr/s/416812/Zalman-CNPS5X-Performa.html Μηπως ξερεις που μπορω να βρω διαθεσιμη την 212 της coolermaster?? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από spirosR7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα