Προς το περιεχόμενο

Agar.io

manpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ήθελα να ρωτήσω αν πάιζει/γνωρίζει κανείς το agar.io.

Πρόκειται για ένα σχετικά απλό online multiplayer παιχνίδι (miniclip).

Το τελευταίο διάστημα το ανακάλυψα και θεωρώ ότι είναι σχετικά διασκεδαστικό και με κέρδισε λόγω του λίγου χρόνου που χρειάζεται να αφιερώσεις σε κάθε παιχνίδι. [Γενικά είναι καλό για σκότωμα χρόνου.]

Παίζεται απο browser προς το παρόν στη διεύθυνση Link.png Site: agar.io (υπάρχει και σε android, ios και ισως βγει στο steam(?).

1_agario.jpg

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φάμε τις τελίτσες που υπάρχουν στο χάρτη (ανεξαρτήτου χρώματος) αλλά και μικρότερους παίκτες (είτε απευθείας, είτε με split (space)) και να γίνουμε όσο το δυνατό μεγαλύτεροι. Όσο μικρότερη είναι η μπάλα μας, τόσο πιο γρήγορα πηγαίνουμε, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφεύγουμε απο μεγαλύτερους εχθρούς. Φυσικά δεν είναι τόσο απλό...

Ο χειρισμός γίνεται με το ποντίκι για να κατευθύνουμε τη "μπάλα" μας και με τα πλήκτρα "W" για εκτόξευση μικρής ποσότητας μάζας και "space" για διάσπαση της "μπάλας" μας σε δύο ίσα μέρη. 

Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες για το παιχνίδι, είναι απλό και μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει σε δευτερόλεπτα.

Επειδή υπάρχει όπως θα δείτε δυνατότητα συνεργασίας μέσα στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε 

να καθιερώσουμε κάποιο standard όνομα ώστε όταν βλεπόμαστε να "συμμαχούμε".

ΥΓ: όπως θα δείτε υπάρχουν πολλά default skins που υποστηρίζονται (όπως πχ tsipras, greece κλτ).

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη βλακεία. Δεν έχει σκοπό, δεν έχει κάτι. Είναι απλά κάτι που θα έπαιζες για να σκοτώσεις πολύυυ χρόνο.

Δημοσ.

Μεγάλη βλακεία. Δεν έχει σκοπό, δεν έχει κάτι. Είναι απλά κάτι που θα έπαιζες για να σκοτώσεις πολύυυ χρόνο.

Γιατι ποιο παιχνιδι εχει σκοπο ; ολα για να περασεις ( ευχαριστα ) την ωρα σου ειναι 

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλο το φόρουμ. Υπάρχει κάποιος που παίζει Agario; Είναι arcade game το οποίο παίζεται μόνο μέσω του περιηγητή στον υπολογιστή, ή σε τάμπλετ ή σε smartphone. Για μερικούς Ελληνες είναι παιδιαριστικο, γούστα είναι. Εμένα με.βοηθαει να ξεχνιέμαι όσο και αυτό να σας κάνει εντύπωση. Παίζω και GTA και πολλά άλλα. Αλλά αυτό έχει την δική του ομορφιά :P

Δημοσ.

Έπαιζα για να περάσει η ώρα.

Έχει πλάκα και όντως ξεχνιέσαι.... μέχρι να σπάσουν τα νεύρα σου  :cry:

Βέβαια πιο πολύ το Slither.io μου άρεσε

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται θα ανοιξω μια κλαν για το agario, οπου θα εχω και εναν teamspeak server, με σοβαρα και ενεργα ατομα, οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει μηνυμα εδω στο ινσομνια!

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...