robievan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας, Θα μπορούσα να έχω την βοήθειά σας στο ακόλουθο πρόβλημα παρακαλώ; Είμαι κάτοχος ενός Dell XPS το οποίο μετά από είσοδο στα Windows 7 μου πετούσε μετά από μικρό χρονικό διάστημα μπλε οθόνη. Με κάποια healthcheck tool διαπίστωσα πως το πρόβλημα οφείλεται στο σκληρό δίσκο, ο οποίος όμως περιέχει κρυφό partition που χρησιμοποιείται για να γίνει η επαναφορά του συστήματος. Αφενός έχετε κάποια πρόταση για την αντικατάσταση του σκληρού; Αξίζει να πάω σε 250άρι ssd μόνο; Αφετέρου υπάρχει τρόπος να σώσω αυτό το partition στο νέο σκληρό δίσκο ώστε να μην έχω πρόβλημα σε περίπτωση νέας επαναφοράς; Αν ναι ποιος; Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας!
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Γεια σου robievan.Πρώτον πόσο καιρό το έχεις;Δέυτερον όταν σου πετάει μπλε οθόνη τι λέει;;Ποια 'healthcheck tool' χρησιμοποίησες;Για τον σκληρό κατέβασε το hdsentinel και δώσε ενα screenshot να δούμε την κατάσταση του! Site: DownloadHDsentinel
GPOWERR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αν ο δισκος εχει οντως προβλημα,εγκατεστησε το aomei backupper standard(δωρεαν) και παρε αμεσα disk image(clone disk)σε εξωτ.σκληρο. Αν το laptop εχει σατα 3 θα σου ελεγα να πας σε ssd 240gb τουλαχιστον...αν οχι τοτε καλυτερα να παρεις εναν δισκο στις 7200 στροφες η' υβριδικο για μεγαλυτερη χωρητηκοτητα μιας και σε σατα 2 οι ssd χανουν το 50% της ταχυτητας τους...στη συνεχεια επαναφερεις στο νεο δισκο το image(restore) που πηρες 1
robievan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Γεια σου robievan.Πρώτον πόσο καιρό το έχεις;Δέυτερον όταν σου πετάει μπλε οθόνη τι λέει;;Ποια 'healthcheck tool' χρησιμοποίησες;Για τον σκληρό κατέβασε το hdsentinel και δώσε ενα screenshot να δούμε την κατάσταση του! Site: DownloadHDsentinel Τα healthcheck tool Που χρησιμοποιήθηκαν είναι αυτά που δίνει η dell στο dell support centre. Ο σκληρός δεν κατάφερε να κάνει pass το σχετικό test 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ωραια εαν δεν περασε κατεβασε το HDsentinel να δουμε την κατασταση του!Το link το δινω παραπανω!Λες πως θες να κανεις image!Πολυ πιθανον να μην τα καταφερεις αν εχει προβλημα ο σκληρος!Και η μπλε οθονη τι κωδικο σου εβγαζε;Αν ξαναβγαλει σημειωσε τον καπου!Μπορει να φταινε οι μνημες ram!Κατεβασε το memtest και καψτο σε ενα flashακι και μπουταρε απαυτο!(για να τσεκαρεις αν φταινε οι μνημες!)
robievan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 οι μνήμες περνάνε κανονικά τα test. είναι σχετικά καινούργιες 8άρες mushkin...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα