Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα μπορούσα να έχω την βοήθειά σας στο ακόλουθο πρόβλημα παρακαλώ;

Είμαι κάτοχος ενός Dell XPS το οποίο μετά από είσοδο στα Windows 7 μου πετούσε μετά από μικρό χρονικό διάστημα μπλε οθόνη.

Με κάποια healthcheck tool διαπίστωσα πως το πρόβλημα οφείλεται στο σκληρό δίσκο, ο οποίος όμως περιέχει κρυφό partition που χρησιμοποιείται για να γίνει η επαναφορά του συστήματος.

Αφενός έχετε κάποια πρόταση για την αντικατάσταση του σκληρού; Αξίζει να πάω σε 250άρι ssd μόνο;

Αφετέρου υπάρχει τρόπος να σώσω αυτό το partition στο νέο σκληρό δίσκο ώστε να μην έχω πρόβλημα σε περίπτωση νέας επαναφοράς; Αν ναι ποιος; 

Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Γεια σου robievan.Πρώτον πόσο καιρό το έχεις;Δέυτερον όταν σου πετάει μπλε οθόνη τι λέει;;Ποια 'healthcheck tool' χρησιμοποίησες;Για τον σκληρό κατέβασε το hdsentinel και δώσε ενα screenshot να δούμε την κατάσταση του!

Link.png Site: DownloadHDsentinel

Δημοσ.

Αν ο δισκος εχει οντως προβλημα,εγκατεστησε το aomei backupper standard(δωρεαν) και παρε αμεσα disk image(clone disk)σε εξωτ.σκληρο.

Αν το laptop εχει σατα 3 θα σου ελεγα να πας σε ssd 240gb τουλαχιστον...αν οχι τοτε καλυτερα να παρεις εναν δισκο στις 7200 στροφες η' υβριδικο για μεγαλυτερη χωρητηκοτητα μιας και σε σατα 2 οι ssd χανουν το 50% της ταχυτητας τους...στη συνεχεια επαναφερεις στο νεο δισκο το image(restore) που πηρες

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σου robievan.Πρώτον πόσο καιρό το έχεις;Δέυτερον όταν σου πετάει μπλε οθόνη τι λέει;;Ποια 'healthcheck tool' χρησιμοποίησες;Για τον σκληρό κατέβασε το hdsentinel και δώσε ενα screenshot να δούμε την κατάσταση του!

Link.png Site: DownloadHDsentinel

Τα healthcheck tool Που χρησιμοποιήθηκαν είναι αυτά που δίνει η dell στο dell support centre. Ο σκληρός δεν κατάφερε να κάνει pass το σχετικό test

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια εαν δεν περασε κατεβασε το HDsentinel να δουμε την κατασταση του!Το link το δινω παραπανω!Λες πως θες να κανεις image!Πολυ πιθανον να μην τα καταφερεις αν εχει προβλημα ο σκληρος!Και η μπλε οθονη τι κωδικο σου εβγαζε;Αν ξαναβγαλει σημειωσε τον καπου!Μπορει να φταινε οι μνημες ram!Κατεβασε το memtest και καψτο σε ενα flashακι και μπουταρε απαυτο!(για να τσεκαρεις αν φταινε οι μνημες!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...